vineri, 19 octombrie 2018

Cum intaresti sistemul imunitar cu produse Apidava




     Cunosc multe persoane care se imbolnavesc des. Copii si parinti, deopotriva, au nevoie sa-si intareasca sistemul imunitar. Astazi sunt sanatosi tun, insa in ziua urmatoare se trezesc raciti sau cu o infectie in organism. Dupa ce se vindeca, nu trece mult timp si se imbolnavesc iar. Este clar, este vorba despre un sistem imunitar slabit, ceea ce inseamna ca organismul nu are suficienta forta sa faca fata bacteriilor si virusurilor.
     Sa nu uitam ca toamna si iarna sunt sezoanele in care apar cel mai frecvent racelile, gripele si virozele. Desi sistemul imunitar va incerca sa se apere, nu va reusi intotdeauna. Este bine sa fie protejat si sustinut fie prin intermediul alimentatiei sanatoase, miscare fizica sustinuta cat si prin consumul de suplimente (vitamine si minerale).
     Familia mea acorda o atentie deosebita consumului de produse apicole. Am constatat de-a lungul anilor cat de benefice sunt multe dintre produsele stupului.
 
     Primele intrebari pe care le adresez unei persoane racite sunt:
     - Consumi miere? Este emolienta, este folosita pentru tratarea bolilor respiratorii, intestinale si renale.
     - Stiai cat de benefice sunt Propolisul, Laptisorul de matca si Polenul pentru stimularea sistemului imunitar?
     - Ai auzit de Royale Cocktail (miere cu polen si laptisor de matca) si de Esenta de propolis de la Apidava?
     - Iti protejezi organismul si il ajuti sa se adapteze la schimbarile de temperatura?
     - Stiai ca pentru intarirea sistemului imunitar trebuie sa consumi foarte multe fructe si legume colorate de sezon, dar si suplimente alimentare de calitate care sunt si ele eficiente?
     - Ai auzit de Apidava, cetatea mierii, locul unde se produce doar miere de calitate superioara, un produs 100% pur, obtinut doar pe cale naturala, cu o calitate garantata, preponderent din flora variata a Podisului Transilvaniei?
     - Tu cum intaresti sistemul imunitar cu produse Apidava?

     Dupa aceasta introducere trec la voi, cei care-mi cititi blogul si sunteti interesati de a obtine imunitate si sanatate pe cale naturala.
     Astazi vreau sa va prezint noile mele descoperiri in materie de suplimente alimentare de nota 100, evident de la Apidava!

ROYALE COCKTAIL (miere cu polen si laptisor de matca)

 

     Supliment nutritional, revigorant, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Se foloseste ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune, reumatism, afectiuni hepatice, tonic general.
     Acest produs apicol complex este recomandat sportivilor, copiilor, femeilor insarcinate, varstnicilor, si tuturor celor cu carente ale sistemului imunitar.
     Este un produs bogat in vitamine: B1, B2, B6, B12, A, C, D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu), bioenzime si proteine naturale.
     Are un gust dulce, aromat, placut consumului in special dimineata pentru un spor de energie.

     Ingrediente:
     - miere poliflora - origine 100% ROMANIA
     - polen 14%
     - laptisor de matca 2%

     MIEREA - Este cu adevarat un aliment miraculos datorita multiplelor sale proprietati. Despre mierea poliflora puteti citi mai multe aici.

     POLENUL - Bogat in aminoacizi esentiali si intreaga gama de vitamine B, polenul este o sursa principala de proteine de cea mai buna calitate, usor de asimilat de catre corpul uman. Are proprietati curative deosebite, de reglare a digestiei si a PH-ului intestinal si implicit, de intarire a imunitatii.
     Beneficii polen:
     1. Polenul de albine aduce un aport de energie organismului, motiv pentru care acest supliment este indicat mai ales persoanelor care se recupereaza dupa o interventie chirurgicala.
     2. Ajuta organismul sa lupte cu factorii de stres sau poluanti care intra zilnic in corp prin mancare sau din mediul inconjurator.
     3. Intareste sistemul imunitar si imbunatateste sanatatea articulatiilor si musculaturii.
     4. Vine in ajutorul persoanelor care doresc sa piarda in greutate, deoarece regleaza cantitatea de zahar din organism.
     5. Amelioreaza efectele secundare cauzate de tratamentul prin radioterapie in cazul pacientilor cu cancer.

     LAPTISORUL DE MATCA - Este un tonic al sistemului nervos. Contine intreaga paleta de aminoacizi esentiali si o gama larga de vitamine, crescand astfel rezistenta organismului in fata bolilor si eliminand radicalii liberi.
     Laptisorul de matca este hrana matcii, care traieste cinci ani de zile, spre deosebire de o albina care traieste doar 30 - 60 de zile. Deci, foarte important de consumat si de catre noi.


     ESENTA DE PROPOLIS

 

 

     Un produs Romanesc inovativ, 100% natural, obtinut prin metoda brevetata. NU contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care contine toate principiile active din tinctura, dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane inclusiv copii.

     Ingrediente:
     - apa
     - extract propolis 30%

     Actiuni terapeutice:
     - antimicrobiana
     - antibiotica
     - antifungica
     - antiinflamatorie
     - analgezica
     - antioxidanta
     - anti-tumorala

     Mod de administrare:
     – 1-3 picaturi/ kg corp in administrarea propolisului.
     – intern: 10 - 20 picaturi de doua ori pe zi sau la sfatul medicului in diferite afectiuni.
     – extern: aplicatie locala in strat subtire.

     Esenta de propolis de la Apidava NU contine alcool si poate fi consumat de copii, persoane cu probleme hepatice, soferi, etc.
     Un mare avantaj este faptul ca nu este lipicios. De asemenea nu pateaza, nu coloreaza dintii si nici pielea in cazul aplicarilor externe.
     Fiind o solutie apoasa, este mult mai usor asimilata de catre organism si se dizolva omogen in orice lichid. Atentie! Nu utilizati lichide fierbinti!
     Cu siguranta va fi pe placul copiilor datorita gustului placut acrisor - astringent aromat.

     Stiai ca poti scapa de acnee, usor si natural, folosind Esenta de propolis? Acest produs natural are actiune antibiotica, regeneranta, cicatrizanta si hranitoare pentru ten.
Pe un disc demachiat pune cateva picaturi si tamponeaza zonele cu probleme sau chiar toata fata fara sa mai dai cu apa ulterior, lasand astfel produs sa actioneze pana la urmatoarea aplicare. Pentru ca nu pateaza tenul si nu irita pielea, se poate folosi de la orice varsta.

     Recomandari pentru copii si adulti in prevenirea afectiunilor de sezon:
     - 1 pic/ kg corp timp de 3-4 saptamani pentru o imunizare in prag de iarna.
     Daca esti deja racit, iti curge nasul, tusesti sau te ustura gatul, se recomanda pana la 3 pic/ kg corp, doza unica administrata seara inainte de culcare sau dimineata pe stomacul gol cu cel putin 30 min inainte de micul dejun.

Sanatatea mea vine de la Apidava. A voastra, de unde?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu