duminică, 4 noiembrie 2018

Feminine Touch – sani frumosi cu Ayurmed





     Frumusetea femeilor, vazuta prin ochii barbatilor, este legata de unele aspecte ale corpului lor: circumferinta taliei cat mai mica, forma picioarelor armonioasa, soldurile frumos conturate, alaturi de sanii cu care au fost inzestrate de natura. Cu trucuri mai mari sau mai mici, de cele mai multe ori femeile reusesc sa atraga privirile sexului opus. O mare parte dintre femei sunt, totusi, nemultumite de inzestrarea naturala a bustului. 

     De ce isi doresc femeile sani mai mari si mai fermi? Pornind de la predispozitia genetica si pana la lasarea sanilor dupa nastere sau reducerea fermitatii cauzate de imbatranire, nemultumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica.
     Inainte de a recurge la implantul cu silicon care le poate crea neplaceri pe viitor, pot alege metode naturale pentru cresterea sanilor care nu au efecte secundare asupra sanatatii lor.

Metode non-chirurgicale, naturale, de marire a sanilor 

 


     Cresterea sanilor in mod natural se traduce prin amplificarea in volum a sanilor, o imbunatatire vizibila a aspectului lor prin cresterea fermitatii, sau o ridicare naturala a sanilor (lifting natural). Astfel se creeaza imaginea unor sani mai mari, mai bine proportionati. Stimularea hormonala si a musculaturii sunt procese naturale si se desfasoara gradat. De aici rezulta necesitatea unei persistente in timp, fara descurajari dupa perioade scurte (1 luna). Primele rezultate vizibile pot apare abia dupa 3 luni.

     1. Bautura de papaya - o bautura pe baza de suc de papaya si lapte plina de substante nutritive si vitamine care stimuleaza cresterea sanilor. (cate un pahar din aceasta bautura, zilnic).
     2. Exercitii fizice pentru a stimula cresterea sanilor. Muschiul pectoral, ca oricare alt muschi, poate fi dezvoltat prin exercitii sustinute.
     3. Consumul alimentelor bogate in proteine. Meniul zilnic sa contina oua, lapte, unt de arahide, peste, pui si cat mai multe nuci si seminte. Renunta la bauturile acidulate, zahar, alimentele semi-procesate si mancarea de tip fast-food.
     4. Masajul – o metoda simpla de crestere a sanilor, pe care o poti pune in aplicare acasa, in fiecare seara. Masajul imbunatateste circulatia sangelui in zona pieptului si astfel sanii se pot mari.
     5. Suplimente cu estrogen - se gasesc in special in pastilele contraceptive. Estrogenul este unul dintre hormonii care ajuta la cresterea naturala a sanilor. Totusi, o catitatea prea mare de estrogen in organism este periculoasa, deoarece poate dezechilibra intreg sistemul hormonal si, implicit, afecteaza functionarea corpului.
     6. Suplimente alimentare pe baza de plante, renumite pentru aportul optim de fitohormoni, care sustin activitatea hormonala normala a femeilor. Fitonutrientii din aceste plante pot ajuta la cresterea sanilor.


     Si, iata cum revenim la eterna intrebare:
     - Ce imi recomandati pentru cresterea sanilor, pentru sani frumosi si fermi?
     Pentru un corp armonios si un bust frumos, Ayurmed recomanda Feminine Touch, un supliment alimentar ayurvedic, 100% natural, din plante medicinale indiene.

     Feminine Touch contine un amestec de plante ce sustine activitatea hormonala normala a femeilor si contribuie la mentinerea structurii, elasticitatii si functionarii normale a glandelor mamare. Plantele din continutul remediului natural Feminine Touch au un efect regenerativ si tonic asupra aparatului genital feminin, sprijina dezvoltarea normala a functiilor sexuale si contribuie la mentinerea echilibrului psihic al femeii.

Feminine Touch contribuie la:
     - Cresterea marimii sanilor, pastrarea elasticitatii si tonicitatii lor.
     - Corectarea deficientei hormonale.
     - Mentinerea tonusului general al aparatului genital feminin.
     - Invigorarea corpului prin functionarea normala a metabolismului celular.
     - Buna lactatie (cantitativa si calitativa) in cazul femeilor care alapteaza.
     - Dezvoltarea normala a proceselor digestive si a celor responsabile pentru eliminarea apei din organism.

Utilizare si doza recomandata:
     - Pentru utilizarea exclusiva a femeilor de peste 18 ani. 1-2 tablete, de 3 ori pe zi, 30 de minute inainte de mesele principale, tratament de cel putin 1 luna.
     - Nu se administreaza cu 3-4 zile inainte si in timpul menstruatiei.
     - Contraindicatii pentru femeile gravide, precum si in cazurile de hipertensiune arteriala, edem, osteoporoza, chisturi ovariene, noduli de san.
     - De asemenea, suplimentele pentru marirea sanilor sunt interzise in perioada de crestere. Adolescentele nu trebuie sa ia, sub nicio forma, astfel de suplimente. Organismul lor deja traverseaza o perioada de furtuna hormonala, iar pastilele cu fitohormoni nu sunt indicate.

     Complexul de nutrienti existent in suplimentul Feminine Touch produs de Star International Med este bogat in fitoestrogeni care, datorita structurii, au efect similar estrogenilor, hormonilor sexuali feminini secretati de ovare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu