luni, 8 octombrie 2018

Shecure - echilibrarea problemelor hormonale




     Noi, femeile, am avut dintotdeauna o inclinatie deosebita spre frumusete fizica si mentala si cautam mereu, prin toate mijloacele, sa ne mentinem la un nivel inalt, in ciuda transformarilor inerente. Nu doar sanatatea, ci si forma corporala, dinamica fizica, starile sufletesti sau chiar modul de gandire sufera transformari de-a lungul vietii. Pentru toate acestea sunt raspunzatori hormonii. Influenta hormonilor asupra vietii organice si emotionale a femeilor, au dus (conform studiilor) la rezultate deopotriva uimitoare si frustrante. Hormonii circula prin sange si, implicit, isi pun amprenta asupra intregului organism. Ei regleaza metabolismul, ajuta la dezvoltarea oaselor si muschilor, ne influenteaza fertilitatea si dispozitia psihica.
     Echilibrarea problemelor hormonale este o continua provocare pentru femeia moderna, pentru ca balanta hormonala poate fi usor dezechilibrata. Stresul cotidian, stilul de viata dezorganizat, problemele cu care ne confruntam zilnic, mediul poluat, lipsa exercitiilor fizice si alimentatia nepotrivita, toti acesti factori provoaca o serie de dereglari hormonale puternice.
     Din fericire, exista remedii naturale ayurvedice marca Ayurmed: Shecure Tablete, un excelent reechilibrant hormonal, si Shecure Sirop, un eficient protector al functiilor urogenitale feminine. Medicina ayurvedica vine si in acest domeniu, atat de sensibil si atat de important, sa ne ajute cu vasta experienta acumulata in mii de ani. Pe baza ei beneficiem astazi de produsele realizate din plante ayurvedice, atat de benefice pentru sanatatea organismului nostru.

     Trebuie avut grija sa ne ferim de aceste dereglari hormonale, caci ele stau la baza unor afectiuni precum hipotiroidismul, hipertiroidismul ori infertilitatea, care se pot manifesta printr-o gama variata de simptome.
     Daca inca te mai indoiesti ca hormonii au puterea de a afecta orice incepand de la emotii, la greutate, libido sau tranzit intestinal…, afla ca echilibrul hormonal la femei este foarte important pentru a ne permite sa ne bucuram cu adevarat de viata. El mentine tonicitatea, troficitatea, dar si sanatatea aparatului genital feminin si urinar reducand astfel riscul aparitiei unor infectii uro-genitale frecvente.
     Infectiile urinare se intalnesc la orice varsta si sunt pe locul 2 dupa infectiile respiratorii ca frecventa. Ele sunt cauzate de agentii patogeni (bacterii, fungi sau virusuri) ce prolifereaza anormal in aparatul urinar. Femeile pot dezvolta in mod frecvent infectii urinare si fara a avea malformatii sau alte probleme renale: usturimi la urinat, urinari frecvente in cantitate redusa, cistita, pielonefrita, etc.
 

Shecure tablete


     Supliment alimentar ayurvedic, 100%natural, din plante medicinale indiene.

     Contribuie la:
     - Sustinerea starii de sanatate si functionare normala a aparatului genital feminin.
     - Functionarea normala a ciclului menstrual si eliminarea starilor de disconfort din perioada premenstruala si menstruala.
     - Mentinerea capacitatii de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseala si obtinerea de performante fizice si intelectuale.
     - Echilibrarea nivelului hormonal in premenopauza sau dupa instalarea menopauzei cu efecte benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional al femeilor.
     - Apararea organismului impotriva diminuarii densitatii osoase, asociate tulburarilor hormonale, prin reechilibrare hormonala si aportul nutritional de vitamine si minerale.

     Modul de utilizare si doza recomandata:
     Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 2 ori pe zi.
     Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, minim o luna, optim 3 luni.
     Produs destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu varsta peste 14 ani.


Shecure sirop

 

     Supliment alimentar natural ayurvedic, din plante medicinale indiene.

     Contribuie la:
     - Sustinerea starii de sanatate si functionarea normala a aparatului genital feminin.
     - Functionarea normala a ciclului menstrual si eliminarea starilor de disconfort din perioada premenstruala si menstruala.
     - Mentinerea capacitatii de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseala si confera o stare de bine prin inducerea calmului si relaxarii si obtinerea de performante fizice si intelectuale.
     - Echilibrarea nivelului hormonal in premenopauza sau dupa instalarea menopauzei cu efecte benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional al femeilor.

     Modul de utilizare si doza recomandata:
     Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2 ori pe zi.
     Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, minim o luna (optim 3 luni).
     A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. 
     Efectul este stabil in timp. Produsul nu contine substante cu potential alergenic.

     Shecure Tablete si Shecure Sirop se completeaza reciproc, gratie plantelor din care sunt realizate, asigurand un sprijin extrem de eficient pentru echilibrarea problemelor hormonale cu care se confrunta metabolismul feminin la diferite varste si in diferite situatii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu