sâmbătă, 30 septembrie 2017

ANTIOXIDANT STAR - sanatate de la Ayurmed



     Organismul poate fabrica o parte din antioxidantii cu rol esential pentru sanatate, dar nu toate tipurile. In plus, capacitatea corpului de a produce singur antioxidanti descreste odata cu inaintarea in varsta. Vitamina C, vitamina E, carotenii sau acidul lipoic sunt antioxidanti binecunoscuti in lumea medicala, cu reale proprietati benefice pentru organism.
     Adaugarea unei cantitati suficiente de antioxidanti in dieta ajuta la reducerea stresului oxidativ la nivel celular, ceea ce inseamna prevenirea imbatranirii premature. Dar simptomele precum predispunerea crescuta la infectii, leziuni ale pielii, vindecare lenta a ranilor sau ridarea excesiva a pielii anunta necesitatea suplimentarii aportului zilnic de antioxidanti in dieta.

     Alimente bogate in antioxidanti:
     - Fructe de padure
     - Struguri
     - Rosii
     - Legume crucifere, in special broccoli
     - Fructe si legume rosii, galbene si portocalii
     - Nuci
     - Mazare
     - Fasole
     - Morcovi
     - Pepene galben
     - Ceai verde, etc.

     Anumite alimente ajung sa fie mai bogate in antioxidanti atunci cand sunt fierte sau gatite la aburi: morcovi, spanac, ciuperci, sparanghel, broccoli, varza alba, varza rosie, ardei verzi si rosii, cartofi, rosii, etc. Gatitul la aburi ar trebui sa fie metoda preferata de gatit a fiecaruia dintre noi, deoarece in mod clar a dus la cea mai mare crestere a continutului de antioxidanti.
     Deficienta de antioxidanti poate cauza sau favoriza aparitia multor afectiuni cronice, precum sindromul Alzheimer, cancerul, bolile cardiovasculare, cataracta, diabetul, hipertensiunea, infertilitatea, degenerarea maculara, tulburarile mentale, boala parodontala, infectii ale tractului respirator sau artrita reumatoida.

     Nu neaparat cantitatea de antioxidanti din dieta este importanta, ci diversitatea lor, deci modul in care acestia interactioneaza si actioneaza simultan pentru mentinerea sanatatii celulare a organismului. Un ajutor substantial il constituie suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR de la Ayurmed, un produs obtinut din plante traditionale indiene cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si vitalitatea organismului. Acest complex de ingrediente contribuie la neutralizarea radicalilor liberi si la mentinerea nivelului normal al antioxidantilor, protejand astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si de imbatranirea prematura.

     Cuvantul grecesc "fito" inseamna planta, in timp ce termenul "nutrienti" se refera la substantele care stau la baza proceselor vitale. Fitonutrientii sunt compusi naturali din plante, care se gasesc in fructe si legume. Plantele produc fitonutrienti pentru a-si asigura dezvoltarea si pentru a se proteja de afectiuni celulare sau boli.
     Culorile intense ale fructelor si legumelor se datoreaza in mare parte acestor nutrienti. Fiecare culoare are un rol specific in mentinerea sanatatii, motiv pentru care este recomandat consumul unui amestec format din toate cele cinci culori. Astfel ii veti oferi corpului fitonutrientii de care are nevoie pentru a-l mentine sanatos printr-un consum echilibrat de alimente de toate culorile.

     Alimentatia moderna, care abunda in produse fast food, pizza, dulciuri, bauturi bogate in zahar si sodiu, alcool si tutun, goleste organismul de resurse si il face vulnerabil in fata bolii.
     Un aport optim de fitonutrienti este, poate, una din cele mai bune stategii de prevenire a bolilor de orice fel si a imbatranirii premature, inclusiv in lupta impotriva cancerului.


     Suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR contine extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujuba (Ziziphus jujuba) si de rodie (Punica granatum). El are un rol important in mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si, in special, al celui venos. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere.

     ANTIOXIDANT STAR contribuie la:
     - suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului;
     - neutralizarea radicalilor liberi si mentinerea nivelul normal al antioxidantilor;
     - mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si al celui venos;
     - sustinerea digestiei si procesului de detoxifiere.

     Modul de utilizare si doza recomandata:
     Adulti si copii de peste 12 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
     Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.


     Pentru sanatatea familiei tale, merita sa iei toate masurile de precautie. Si, ce poate fi mai sanatos decat un supliment alimentar cu ingrediente din fructe si plante de pe www.ayurmed.ro ?



     Multumesc Brander si Ayurmed!


2 comentarii: