luni, 4 ianuarie 2021

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

 

     Sa incepem anul 2021 cu speranta, bucurii, sanatate si realizari!

 

     In prima postare din acest an, m-am gandit sa va aduc in atentie La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 pe care l-am folosit in ultima vreme pentru cicatrizarea ranilor minore aparute in urma accidentelor casnice din gospodarie, in special in bucatarie. Fie pentru arsurile casnice in urma contactului cu lichide fierbinti, fie pentru arsurile provocate direct de flacara sau de obiecte incinse precum fierul de calcat, resouri, prajitorul de paine, usa incinsa a aragazului.

     Stiti cum este in ajun de sarbatori: treaba prin casa, curatenie, spalat, calcat, gatit…

     Balsamul reparator are indicatii multiple si este recomandat pentru utilizare zilnica. Calmeaza, protejeaza si repara pielea tuturor membrilor familiei fiind un expert in regenerare cutanata si recomandat deopotriva adultilor, copiilor si bebelusilor.

     Face parte din categoria dermato-cosmeticelor, adica acea categorie de cosmetice cu componente considerate sigure, fara parfumuri, coloranti si conservanti. Foarte utile in cicatrizarea ranilor superficiale sunt cremele ce folosesc principii active.

     Este recomandat pentru toate tipurile de iritatii locale, roseata a pielii, muscaturi de insecte, piele foarte uscata. Balsamul are proprietati protectoare si reparatoare. Vindeca toate tipurile de iritatii ale bebelusului si ale intregii familii, cicatrizeaza ranile minore (julituri, zgarieturi, piele crapata).

     Formula sa hidratanta ajuta pielea sa se regenereze si lasa un film protector pe zona tratata. Textura sa usoara si placuta este absorbita usor si asigura o senzatie imediata de confort a pielii. Balsamul are efect imediat de calmare, pielea este reparata, inmuiata si hidratata.

 


     Iritatii ale pielii? Eczema? Buze uscate si crapate? Arsuri in bucatarie? Julituri, zgarieturi in colturile ascutite ale obiectelor din casa? Nu va faceti griji, Cicaplast Baume B5 le rezolva pe toate.

     Datorita ingredientelor cu proprietati de hidratare si calmare, balsamul este recomandat pentru: dermatita atopica (atat la adulti cat si la copiii), pielea deshidratata din cauza vantului si a frigului, pielea sensibila si reactiva, persoanelor care stau mult timp cu mainile in substante corozive (detergenti).

 

     La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 contine urmatoarele ingrediente responsabile pentru ameliorarea problemelor de piele:

  • Madecasozid - Pentru a accelera repararea epidermica
  • Pantenol 5% - Calmeaza zonele uscate, iritate si roseata
  • Unt de shea imbogatit cu apa termala (textura bogata, hranitoare) - Pentru a proteja, hidrata si calma pielea iritata.

     Balsamul este potrivit pentru sugari, copii si adulti:

     - Fara parabeni, fara parfum, fara lanolina si hipoalergenic.

     - Cu actiune antibacteriana - pentru a preveni proliferarea bacteriilor.

 

     Prima impresie? Foarte placuta! Nu lasa pielea lipicioasa, nu are miros. O crema de un alb opac cu textura densa, ce se absoarbe rapid dupa masare, fara efect gras. Hidrateaza excelent si mentine mult timp stratul hidro-lipic.

     Posibil ca la vara sa folosesc La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 si pentru:

     - calmarea pielii corpului din zonele uscate (coate, genunchi),

     - protejarea tenului dupa statul la soare,

     - hidratarea buze crapate, etc.

 

     In final, va recomand sa incercati acest balsam (crema), ori de cate ori va confruntati cu:

     - Iritatii, piele foarte uscata, discomfort si senzatii de arsura.

     - Nevoia de cicatrizare a ranilor minore - julituri, zgarieturi, piele crapata.

     Poate fi aplicat pe corp, fata sau buze. Confera toleranta optima, fiind adaptat pielii sensibile. Calmeaza, cicatrizeaza, protejeaza, are actiune antibacteriana. In urma utilizarii, pielea este reparata, calmata si isi recapata confortul.

     Fara parabeni. Fara parfum. Fara lanolina. Nu lasa pete albe.

 

     Voi l-ati folosit?

 

 

4 comentarii: