sâmbătă, 12 decembrie 2020

Sanatate si frumusete de la Ropharma

 

     Sanatatea si frumusetea sunt preocupari frecvente atat pe timpul verii, dar mai ales iarna, cand fulgii de nea ne imbie la distractie si plimbari prin zapada afanata, la bataia cu bulgari sau practicarea sporturilor specifice. Sezonul rece are farmecul sau insa uneori acesta ne afecteaza mai mult decat ne putem imagina.

     Pe timpul verii, pielea are nevoie de mai multa sustinere pentru a nu-si pierde tonusul si vitalitatea. Iarna, aerul rece inlatura uleiurile esentiale din piele, lasand-o uscata si sensibila. In ambele sezoane avem nevoie de capacitati mentale si fizice la cote ridicate si un sistem imunitar de invidiat.

     Eu am rezolvat usor aceste probleme cu ajutorul produselor castigate la concursul organizat de Ropharma. Este vorba despre suplimentul alimentar Tonic Benessere si Fluidul Facial MoringCE. Am fost fericita sa le pot testa si sa va impartasesc experienta mea cu cele doua produse de calitate.

 

Tonic Benessere - tonicul pentru sanatate Specchiasol

 


     Tonic Benessere este un supliment alimentar, tonic adaptogen, energizant, remediu natural pentru contracararea stresului fizic si mental datorita proprietatilor medicinale ale plantelor continute in compozitie.

     Stresul este acea reactie fiziologica influentata de mediul in care traieste omul. Este produs de agenti stresanti, cum ar fi: zgomote, munca intensa, insatisfactii, studiu intens, sport competitiv exagerat, neacceptarea îmbatranirii fiziologice a organismului, etc. Nu este o boală reala, ci reactia unui corp normal cu scopul de a mentine echilibrul, adica adaptarea la variatiile nedorite survenite in viata noastra. Pentru a contracara tulburarile cauzate de stres, se folosesc adaptogeni.

     Ce este adaptogenul?

     O substanta se numeste adaptogen daca are efectul de a creste rezistenta organismului indiferent de natura stimulului daunator si daca previne sau anihileaza perturbarile cauzate de agentii care provoaca stres. Un adaptogen este util atunci cand rezistenta corpului este diminuata sau cand corpul este obosit de stres excesiv. El regleaza metabolismul pe cale naturala si creste capacitatea organismului de a se adapta la stimulii mediului inconjurator.

     Tonic Benessere este un supliment alimentar prezentat in 12 flacoane (sticlute) cu doza unica de 10 ml fiecare, ce contine:

     - extracte din: radacini de Ginseng-siberian, Maca, Rhodiola, 

     - gel din frunze de Aloe,

     - suc si fructe fermentate de Papaya.

 

     Ginseng-siberian - tonic pentru sustinerea capacitatilor mentale si fizice in cazuri de slabiciune, epuizare si oboseala. Sustine sistemul imunitar si contribuie la activitatea adaptogenica. Contribuie la buna circulatie a sangelui si echilibrul fiziologic al glucidelor din sange.

     Maca - sursa de energie care sustine performanta psihica si mentala. Sustine rezistenta optima, sentimentele si vitalitatea.

     Aloe - sustine imunitatea. Contribuie la cresterea rezistentei psihice la stres, stimuleaza metabolismul.

     Papaya - utilizata in mod traditional pentru activitatea diuretica care permite reducerea grasimii corporale.

     Conform recomandarilor, l-am consumat dimineata, ca atare. Nu l-am diluat in apa sau suc de fructe. Inainte de utilizare flaconul se agita deoarece poate prezenta sediment, care nu ii afecteaza calitatea.

     Dupa ce am terminat cele 12 flacoane am simtit o imbunatatire a starii psihice, deci suplimentul alimentar si-a facut efectul. S-a imbunatatit somnul de noapte, stresul s-a micsorat considerabil, am trecut mai usor, cu mai multa energie, peste problemele stresante de fiecare zi.

 

     Al 2-lea produs testat a fost Fluidul Facial MoringCE, ce combate imbatranirea pielii intr-un mod natural datorita proprietatilor antioxidante pe baza de Moringa Oleifera.

 

MoringCe Fluid Facial Specchiasol

 


     Extractul organic din frunze de Moringa contine aproximativ 46 de antioxidanti, inclusiv fenoli si flavonoide. Moringa Oleifera este considerata cea mai buna planta din lume pentru contracararea efectului imbatranirii datorita proprietatilor sale revitalizante si protectoare impotriva radicalilor liberi, a smogului si razelor UV. Alaturi de purificarea si hidratarea pielii, are si actiune hranitoare datorita uleiului din semintele de Moringa. Originara din subcontinentul indian si african, a fost considerata un concentrat de vitalitate si hrana pentru piele inca din cele mai vechi timpuri. Substantele pretioase obtinute din frunze si seminte ajuta la purificarea imperfectiunilor pielii si a leziunilor oxidative, la hidratarea si hranirea profunda a pielii.

     Formula sa este imbogatita cu Hamamelis, ce are proprietati astringente si purificatoare binecunoscute si sunt ideale pentru pielea impura.

     Un alt ingredient functional este Aloe Vera cu proprietati hidratante si calmante, folositoare pentru pielea care tinde sa se inroseasca cu usurinta.

     Fluidul se aplica prin masare delicata pe fata, gat si zona decolteului pana la absorbtia lui completa, dimineata si seara. Cu o textura fluida usoara si delicata, este un ideal tratament hranitor si hidratant pentru pielea sensibila si impura cu tendinta de ridare.

     Recomandat pentru urmatoarele tipuri de piele: normala, mixta, sensibila.

     Fluidul facial multi-activ MoringCe ofera un tratament calmant si hidratant pentru pielea sensibila care are tendinte de inrosire, pentru pielea intarita cu umiditate scazuta.

     Efectul este de purificare, calmare, hidratare si hranire, vizibil dupa primele aplicari.

     De asemenea, ideal ca baza de machiaj pentru uniformizarea tonului pielii.

 

  •      Testat dermatologic pe pielea sensibila.
  •      Nu contine parabeni, siliconi, uleiuri minerale, sau coloranti sintetici.
  •      Nu contine elemente chimice NI, CR, CO.
  •      Testat microbiologic.
  •      Fara organisme modificate genetic (OMG).

 

     Fluidul facial MoringCE are beneficii terapeutice deoarece utilizeaza multiplele proprietati de purificare ale frunzelor de Moringa Oleifera.

     Unde il gasim in magazine? La Ropharma.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu