sâmbătă, 1 februarie 2020

OptiFibre® regleaza tranzitul intestinal




     Din categoria "Ce produse mai testam", am placerea deosebita sa va supun atentiei experienta mea cu produsul OptiFibre® de la Nestlé ce regleaza tranzitul intestinal, fara efecte adverse.
     M-am bucurat tare mult cand am castigat acest produs la concursul organizat de Tara bucatelor.  Premiul a fost consistent si a constat in: 1 cutie de Nestlé OptiFibre®, 10 pliculete Nestlé OptiFibre®, 2 pahare frumoase si 1 pix.

     Stim deja ca persoanele care se confrunta cu un tranzit intestinal lent isi doresc in fiecare clipa o digestie normala. Se recomanda o alimentatie bogata in fibre si antioxidanti (legume si fructe), o hidratare adecvata, multa miscare si diminuarea stresului, care, teoretic, ar trebui sa ajute. 
     Suntem diferiti prin constitutie, avem obiceiuri alimentare diferite, deci este normal ca doar un stil de viata sanatos sa nu fie suficient pentru unii dintre noi. Aici intervin suplimentele naturale pentru a tine greutatea sub control, oferind satietate si confort digestiv.
     Consumul unei cantitati suficiente de alimente ce contin fibre este important pentru mentinerea unei vieti sanatoase si pentru prevenirea anumitor boli.

     Alimentele cu un continut ridicat de fibre: - Cereale (orz, ovaz, grau, porumb); Legume (broccoli, vinete, rosii, bame, sfecla); Leguminoase(fasole, linte, soia, naut); Fructe (mere, pere, kiwi, mango, portocale, avocado) sunt doar cateva recomandari pentru o digestie "ca la carte".
     Pentru rezultate optime, am introdus in alimentatie acest supliment, OptiFibre®, un aliment pentru scopuri medicale speciale care ajuta la reglarea tranzitului intestinal pentru ca ajuta la tratarea constipatiei, la remedierea balonarii si eliminarea flatulentei.

Beneficii OptiFibre®

     100% din plante - OptiFibre® este 100% de origine vegetala, nu contine gluten, aditivi, arome sau indulcitori artificiali.
     Usor de utilizat - OptiFibre® poate fi amestecat in lichide sau alimente moi, calde sau reci. Nu este recomandat sa amestecati in bauturi carbogazoase.
     Gust neutru - OptiFibre® nu are gust si se dizolva complet in alimente moi sau lichide, fara a afecta gustul sau consistenta acestora.
     OptiFibre® contine guma guar partial hidrolizata, 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural.
     Pudra OptiFibre® este un produs unic, natural, produs de Nestle Health Science. NU contine coloranti, arome, fructoza sau conservanti. Doar ca urmare a procesului de productie, OptiFibre® poate contine urme de lapte/lactoza.
     Ajuta la reglarea trazitului intestinal, efect ce conduce inevitabil la o stare psihica pozitiva si la un stil de viata sanatos.

Cantitatea necesara zilnic de fibre

      Monitorizati cele 25 de grame de fibre pe care ar trebui sa le luati zilnic din alimente, conform OMS.

 


     Pentru calcularea consumului zilnic necesar de fibre se poate utiliza acest tabel, recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Aportul consumului de lichide necesar este important pentru toate cantitatile recomandate.

Cui ii este destinat produsul OptiFibre®

     Tuturor persoanelor care prezinta probleme de tranzit intestinal, indiferent de varsta:
     - Copii cu varsta mai mare de 3 ani.
     - Femei insarcinate sau care alapteaza.
     - Adulti, indicat si persoanelor care sufera de diabet. Poate chiar o persoana din familie, sotia, sotul, mama, matusa sa se bucure de aceasta informatie si sa opteze pentru consumul de OptiFibre®.

De ce sunt necesare fibrele in alimentatie

     Fibrele constituie hrana pentru bacteriile intestinale bune care sunt stimulate astfel sa se dezvolte incat activitatea intestinala sa fie sustinuta pe termen lung, in mod natural. 
     Fibrele solubile continute de OptiFibre® reprezinta nutrienti pentru flora noastra intestinala. OptiFibre® contine guma guar partial hidrolizata, 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural. 
     Guma de guar partial hidrolizata, spre deosebire de fibrele insolubile, sunt metabolizate de flora intestinala si sustin activitatea intestinala normala.

Recomandari pentru administrare OptiFibre®


     OptiFibre® este 100% de origine vegetala, foarte bine tolerat de organism si poate fi utilizat pe termen lung, fara a crea dependenta.
     NU e laxativ, efectul lui se simte cam dupa 2-3 zile de consum.
     NU abandonati dupa cateva zile sau o saptamana pentru ca schimbarile nu apar peste noapte.
     Se recomanda administrarea regulata de OptiFibre® pentru minim 3 saptamani pentru un efect sustinut. 
     OptiFibre® poate fi utilizat pe termen lung fara efecte adverse.


     Se dizolva 1 masura (5g OptiFibre® = 4,3 g fibre solubile) in 200 ml de lichid sau in 150 g de alimente moi. Amestecati pana la dizolvarea completa a pudrei. Doza zilnica recomandata: 5-25 g de OptiFibre® pe zi sau in functie de recomandarea medicului.

Cum a functionat la mine produsul OptiFibre® de la Nestlé


     Pe langa faptul ca am incercat sa mananc cat mai sanatos, cu OptiFibre® am scapat de balonare, flatulenta ori constipatie. Perioada de testare a coincis si cu sarbatorile de iarna cand, se stie, suntem tentati spre cateva excese alimentare care produc dezechilibre in organism si in procesul de digestie.
     O masura pe zi a fost suficienta pentru mine. Ca si mod de administrare, a fost mai comod sa dizolv praful in apa si in unele piureuri pentru ca nu consum sucuri din comert si foarte rar sucuri proaspete din fructe, stoarse acasa. Prefer sa consum fructele si legumele in starea lor naturala.
     Alimentele nu si-au schimbat gustul, desi, prima data cand am baut amestecul de apa si praf, parca am simtit ceva putin salciu, un gust diferit de apa pe care o beau in mod normal. Apoi, totul a reintrat in normal, papilele gustative nu au mai fost "atentionate".
     Acum ma simt din nou confortabil, iar procesul de deplasare a bolului alimentar prin intenstin (adica tranzitul intestinal) s-a reglat.

     Voi continua ca si pe viitor sa folosesc solutia optima, sigura si eficace, pentru un stil de viata sanatos:
     - O alimentatie variata, bogata in fibre si antioxidanti (legume si fructe), astfel incat sa asigur toti nutrientii de care are nevoie organismul meu.
     - Hidratare adecvata conform recomandarilor medicale.
     - Miscare in sala de sport sau in aer liber.
     - Diminuarea stresului pe cat este posibil.
     - Utilizarea produsului natural 100%, OptiFibre® de la Nestlé, care sa actioneze pe toate mecanismele (flora intestinala, hidratare, pastrarea miscarilor normale ale colonului cu eliminarea eficienta a toxinelor) si sa asigure o digestie normala.

Va recomand cu incredere acest produs, eu sunt foarte incantata de rezultate!



Un comentariu: