miercuri, 25 decembrie 2019

Le Petit Marseillais - Geluri de dus



     Gelurile de dus Le Petit Marseillais abunda de ingrediente mangaiate de soare. Cu parfumuri naturale si efecte hidratante, ele sunt testate dermatologic, au pH neutru pentru piele, sunt imbogatite cu agent hidratant de origine vegetala si contin ingrediente pentru baza de curatare usor biodegradabile. Fara parabeni si conservanti, experimentezi in orice moment bucuria de a trai, natura si placerile Sudului Frantei in toata simplitatea lor.

     Cele 4 geluri de dus Le Petit Marseillais de la Dm drogerie markt Romania pe care le-am testat mi-au dat o mica dependenta fata de gelurile de dus. In trecut nu prea eram adepta acestora. Foloseam mai mult sapunuri naturale cu diferite arome si ingrediente benefice pielii si organismului. Am descoperit insa ca un gel de dus bun poate crea o atmosfera relaxanta.  


Orange blossom (Flori de portocal)

 

     Uleiul esential de floare de portocal este cunoscut pentru proprietatile sale tonifiante, sedative si antidepresive. Frecvent utilizata in parfumerie si cosmetica, floarea de portocal are efecte de reimprospatare si revigorare. Este, de asemenea, cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si anti-imbatranire. Utilizata in lotiuni, floarea de portocal curata si hidrateaza pielea.
     Floarea alba de portocal elibereaza un parfum dulce, deosebit de rafinat. Primavara, florile de portocal sunt culese sub soarele mediteranean pentru a le scoate la maxim parfumul delicat si floral.
     Gelul de dus Le Petit Marseillais Flori de Portocal curata delicat pielea. Spuma sa fina iti rasfata simturile cu un parfum delicat, oferind pielii toate proprietatile nutritive si catifelante ale florilor de portocal. Cu o textura onctuoasa si usor de clatit, spuma acestui gel de dus dezvaluie un parfum delicios si o senzatie de catifelare extrema. Pielea devine moale la atingere, hidratata si hranita.


Lavender honey (Miere de levantica)

 

     Cand spui Provence, spui lavanda... Este un ingredient emblematic, prin culoarea sa mov inchis si parfumul sau, o floare de vara cu parfum aromat.
     Lavanda isi raspandeste generos inconfundabila mireasma pe campiile din Haute-Provence din iunie pana in august, fiind utilizata datorita proprietatilor sale relaxante.
     Mierea din levantica este apreciata pentru gustul sau fructat si aroma florala. Mierea din levantica Le Petit Marseillais este recoltata prin proceduri traditionale de pe culmile Alpilor, din Haute Provence.
     Cu o formula Extra Soft gandita special pentru pielea corpului si un pH neutru, gelul de dus Miere de Levantica Le Petit Marseillais curata delicat pielea. Spuma sa cremoasa se clateste usor lasand in urma un parfum autentic de Provence. Notele sale intense amintesc de dulceata mierii, mirosul dulce, aromat si romantic. Pielea ramane moale, hidratanta si hranita.


Coconut (Nuca de cocos)

 

     Gelul de dus Le Petit Marseillais cu nuca de cocos are in compozitie untul de cocos ce se obtine din pulpa proaspata a nucii de cocos, fructul cocotierului. Spuma sa fina rasfata simturile cu un parfum dulce, care te va duce cu gandul la zilele insorite de vara. 
     Crema extra delicata se clateste usor si pielea ramane moale, hidratanta si hranita, placuta la atingere si frumos mirositoare.


Rose of Provence (Trandafir de Provence)

 

     Trandafirul, sursa de inspiratie a poetilor si obiectul atator simboluri, este adevaratul elixir al frumusetii. Este folosit in retetele de frumusete pentru femei de mai multe secole, in special sub forma de uleiuri. Florile utilizate in productia gelurilor de dus uleioase cu trandafir sunt culese din Provence.
Gelul crema cu ulei de trandafiri Le Petit Marseillais are o formula extra delicata si parfumata ce curata pielea cu blandete, fiind si usor de clatit. Hraneste, catifeleaza si hidrateaza, oferind o piele placuta la atingere, cu un miros ce persista subtil dupa folosire.

     Gelurile de dus cremoase Le Petit Marseillais au efecte benefice pe timp de iarna. Ne duc cu gandul la anotimpul cald, la plajele insorite si la campurile pline de flori parfumate, avand ca efect relaxarea si un tonus bun. Eu le recomand cu caldura.

     Voi aveti geluri de dus preferate? Ce ati mai descoperit si v-a placut tare mult incat sa recomandati?



2 comentarii: