sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Apidava - Ingrijirea tenului in sezonul rece




     Ingrijirea tenului in sezonul rece presupune o atentie deosebita, o hidratare corespunzatoare, pentru a se pastra luminos. Aerul rece usuca foarte mult pielea. Cele mai expuse zone sunt fata, buzele, extremitatile: maini, picioare, gambe, antebrate. Daca ai tenul uscat sau sensibil, frigul si vantul vor face ravagii, simti ca totul te irita. In acest caz, crema hidratanta trebuie sa fie cea mai buna prietena a tenului tau. Evita spalarea excesiva cu sapunuri pline de parabeni si parfumuri adaugate. Foloseste sapunuri 100% naturale, mai putin agresive cu pielea ta.
     Sa nu uiti si de buze, a caror protectie este chiar mai importanta decat protectia tenului. Buzele sunt foarte sensibile, iar vantul si temperaturile scazute le pot afecta foarte mult. Ele sunt primele care manifesta deshidratarea din cauza faptului ca in zona buzelor nu exista glande sebacee, ca pe restul tenului. Buzele au in mod natural o tendinta mai accelerata de uscare, iar buzele crapate devin un adevarat cosmar. Iti recomand sa porti mereu la tine un balsam de buze cu ingrediente active naturale.
     In caz ca nu stiai: In sezonul rece tenul gras poate deveni normal, tenul normal se transforma intr-unul sensibil, iar tenul uscat se deshidrateaza si mai mult. Asadar, mare atentie la produsele folosite!
     - Crema de fata trebuie sa aiba o actiune benefica asupra tenului, sa hidrateze si sa hraneasca epiderma, sa catifeleze pielea si sa redea luminozitatea si supletea tenului.
     - Balsamul de buze sa fie regenerant, calmant si reparator. Alege unul cu ingrediente active naturale care protejeaza in mod eficient, hidrateaza, hraneste si vindeca pielea sensibila a buzelor, oferindu-le stralucirea dorita.
     - Sapunul sa fie ideal pentru piele sensibila. Un sapun natural cu miere si laptisor de matca ajuta la hidratarea pielii uscate, are un rol de intensificare a procesul de refacere naturala a celulelor, creand o piele cu un aspect tanar si catifelat.

     Pentru a reduce cojirea, inrosirea, mancarimea, pentru a mentine pielea sanatoasa si confortabila in sezonul rece, exista produse excelente, pe baza de miere, la Apidava. Chiar de la prima aplicare se vor vedea mici rezultate benefice. Treptat, dupa cateva zile, va apara o schimbare mai mare si pielea isi va regasi frumusetea, luminozitatea si prospetimea.

Crema pentru TEN SENSIBIL

 

 
     Are in COMPOZITIE: Unt de cacao, Ulei de argan, Ulei de morcovi, Ulei de galbenele, Ulei esential de lavanda, Miere si Ceara de albine.
     NU CONTINE: Parabeni, Parfum, Uleiuri Minerale

     Are un efect accentuat de protectie si creste rezistenta pielii impotriva iritatiilor si satisface chiar si cele mai dificile tipuri de ten.
     Tenul sensibil este predispus la roseata imediat la schimbarile de temperatura exterior-interior. Pielea se usuca pe frunte si pe obraji.
     Folosind crema pentru ten sensibil de la Apidava, pielea ramane catifelata si hidratata, este mai ferma si elastica.

     Uleiul de argan:
     - ajuta la restabilirea ph-ului natural al pielii;
     - contribuie la estomparea ridurilor si ii ofera pielii elasticitate;
     - este util in tratarea pielii uscate;
     - are proprietatea de a regenera pielea prin revitalizarea functiilor celulelor, prevenind imbatranirea precoce cauzata de poluare. Actioneaza impotriva uscarii prin mentinerea filmului hidratant de la suprafata pielii si prin aportul nutritiv la nivelul celulelor.
     Untul de cacao:
     - bogat in vitamina E, polifenoli, acid ferulic, flavonoide, untul de cacao este un puternic antioxidant, un remediu marcant impotriva radicalilor liberi;
     - stimuleaza producerea de colagen, lupta impotriva imbatranirii pielii si pastreaza elasticitatea si fermitatea tesutului cutanat.
     Ulei esential de morcov:
     - se foloseste in special pentru ten datorita proprietatilor sale anti-rid si regeneratoare;
     - protejeaza pielea impotriva razelor UV;
     - beta-carotenul din compozitia morcovilor stimuleaza productia de melanina, care contribuie la mentinerea stralucirii pielii.
     Uleiul de galbenele:
     - are efect cicatrizant, antiinflamator, calmant, antibacterian, antifungic.
     Uleiul esential de lavanda fina:
     - este o importanta sursa de frumusete pentru ten, par si corp.
     - ajuta la echilibrarea tenului mixt, regenereaza si revigoreaza pielea.
     Mierea:
     - ofera protectie, hidrateaza, catifeleaza si reintinereste pielea, dandu-i un aspect tanar si sanatos.


Balsam de buze pe baza de miere

 



     Are in CONPOZITIE: Miere, Ceara de albine si Unt de SHEA
     NU CONTINE: Parabeni

     Balsamul de buze pe baza de miere este special conceput ca un tratament intens de hidratare a buzelor uscate, mai ales pentru perioada de iarna. Se aplica pe buze de seara pana dimineata si in timpul zilei ori de cate ori simtim nevoia. Balsamul de buze nu trebuie sa lipseasca din rutina de frumusete cand vantul si aerul rece usuca excesiv buzele.
      Balsamul de buze pe baza de miere previne craparea si uscarea buzelor, iar pielea devine neteda, elastica si supla.
     Untul de Shea:
     - hidrateaza intens buzele uscate si crapate;
     - actioneaza ca factor de protectie UV, fiind ideal pentru perioadele de iarna.


Sapun cu miere si laptisor de matca

 


 

     Sapunul cu miere si laptisor de matca este ideal pentru pielea sensibila. Ajuta la hidratarea in profunzimea tenului uscat si deteriorat, redand elasticitatea pielii. Intensifica procesul de refacere naturala a celulelor, creand o piele cu un aspect tanar, catifelat, sanatos.
     El face parte din gama speciala de sapunuri fabricate in Franta "Savon vegetal au Miel". Aceste sapunuri sunt bazate exclusiv pe grasimi vegetale (Palmier, Shea si Ulei de Cocos) si imbogatite cu miere si alte ingrediente apicole, alaturi de uleiuri esentiale.

     Mierea:
     - hidrateaza in profunzime tenul uscat si deteriorat, oferind protectie si catifelare;
     - are efecte antirid.
     Laptisorul de matca:
     - stimuleaza producerea colagenului natural care reda elasticitate pielii;
     - estompeaza ridurile existente si previne aparitia lor;
     - intarzie procesul de imbatranire a pielii.


     Cu produsele cosmetice pe baza de miere de la Apidava, totul devine mult mai simplu. Ingrijirea tenului in sezonul rece aduce o stare de confort general, o stare de bine in exterior care se reflecta si in interiorul nostru, asigurand un tonus de invidiat.

     Unde le gasesti? Produsele Apidava se pot cumpara de pe www.honey-land.net.
     Bineinteles, ele pot fi achizitionate si din diferite alte magazine online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de plida, Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt si RemediaVert).

     Poti combate foarte usor efectele daunatoare ale vremii capricioase asupra pielii: leziuni locale, roseata, eczeme dureroase, sensibilitate cutanata. Acorda mai multa atentie pentru ingrijirea tenului in sezonul rece, fii mereu pregatita sa preintampini toate aceste neplaceri si Apidava iti va oferi ajutorul cu cele mai potrivite produse.



Un comentariu: