duminică, 22 septembrie 2019

8 Metode pentru cresterea imunitatii




     Daca ne gandim cu nostalgie la zilele calduroase de vara cu soare stralucitor, inseamna ca deja am intrat in alt anotimp, toamna, cunoscut drept anotimpul recoltelor imbelsugate dar si al scaderilor de temperatura ce favorizeaza aparitia racelilor. Un sistem imunitar puternic ne va feri de boli. Tocmai de aceea, este momentul sa-i acordam toata atentia si sa ne pregatim temeinic pentru schimbarile pe care organismul nostru le resimte mai puternic.


8 Metode pentru cresterea imunitatii pe care le folosesc eu si vi le recomand:

      
     1. Dieta echilibrata - toamna este sezonul potrivit pentru a hrani corpul cu legumele si fructele necesare pentru intarirea sistemului imunitar.
     2. Somn – lipsa somnului si oboseala cronica cresc riscul de imbolnavire.
     3. Miscare – exercitiile fizice ajuta atat la cresterea imunitatii cat si la mentinerea unei forme de invidiat.
     4. Apa cu lamaie - consumul unei cantitati ridicate de apa in sezonul rece ajuta la producerea limfei, care transporta celule albe din sange si alte celule ale sistemului imunitar. Lamaia isi aduce aportul de vitamina C care ajuta la intarirea sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii.
     5. Royale Cocktail de la Apidava - supliment nutritional revigorant cu miere, polen si laptisor de matca, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor.
     6. Perle cu propolis de la Apidava - dropsuri cu miere si esenta de propolis, adevarate delicatese cu miere, adjuvant in cresterea imunitatii organismului.
     7. Perle cu ghimbir de la Apidava - dropsuri cu miere si esenta naturala de ghimbir, benefice pentru combaterea tusei, bronsitei si iritatii ale gatului in cazul racelilor de sezon.
     8. Miere - Consumul regulat intareste sistemul de aparare al organismului impotriva racelilor, gripei sau infectiilor, fortifica sistemul imunitar si ajuta in tratarea celor mai frecvente afectiuni intalnite la schimbarea de anotimp (dureri in gat, febra, infectii respiratorii, bronsita, sinuzita, migrene, astenie, etc.)


Royale Cocktail de la Apidava

     Un produs recomandat tuturor celor cu carente ale sistemului imunitar, deoarece este bogat in vitamine (B1,B2,B6,B12,A,C,D), biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu), bioenzime si proteine naturale. Contine miere poliflora de origine 100% Romania, polen 14%, laptisor de matca 2%.
     Este un supliment nutritional cu gust dulce aromat, numai bun de consumat dimineata, pentru un plus de energie. O lingurita pe stomacul gol sau un ceai indulcit cu acest complex, in loc de zahar, il recomand atat sportivilor, copiilor, femeilor insarcinate, cat mai ales varstnicilor, cei mai predispusi la contactarea bolilor.
     Pe langa mierea atat de necesara tuturor la orice varsta, polenul de albine din compozitia produsului Royale Cocktail este unul dintre cei mai sanatosi nutrienti naturali. Alaturi de el, laptisorul de matca (unul dintre cele mai pretioase produse ale stupului) are un puternic efect revitalizant pentru organism.
     Recomand folosirea lui la primele simptome de raceala. L-am testat deja, pentru ca virusii imi dadeau tarcoale, iar insanatosirea a fost rapida, fara mare efort.


Perle cu propolis de la Apidava

     Delicatese aromate, aceste bomboane contin un produs apicol extrem de pretios, recunoscut drept antibiotic, antibacterian si cicatrizant.
     Nevoia de dulce poate fi suplinita cu brio de aceste dropsuri, delicioase la gust datorita ingredientelor apicole.
     Propolisul contine o multitudine de substante active ce impiedica imbatranirea celulara si multiplicarea celulelor canceroase. 
     Cantitatea de propolis din compozitia bomboanelor nu este foarte mare, doar 1,2%, dar suficienta pentru a stimula formarea de anticorpi, a proteja caile respiratorii si pentru a intari sistemul imunitar. Cu puternice proprietati antioxidante si antibacteriene, propolisul este deopotriva un excelent antiviral si antiinflamator.


Perle cu ghimbir de la Apidava

     Contin 12% miere si 1 la mie ulei esential de ghimbir.
     Cantitatea de ghimbir din compozitie fiind foarte mica, gustul dropsurilor este dat mai mult de miere. Sunt delicioase, nu au gust intepator, nu pisca limba, se dizolva complet acoperind intreaga suprafata a gatului.
     Se stie deja ca mierea si ghimbirul detin beneficii inestimabile in tratarea bolilor respiratorii. Acest amestec "magic" este un excelent expectorant. O combinatie castigatoare ce poate fi consumata in episoadele de tuse, dureri in gat, raguseala, raceala si nas infundat, oferind o vindecare rapida.

     Am testat cele 3 produse de la Apidava: Royale Cocktail, Perle cu propolis si Perle cu ghimbir si vi le recomand cu drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu