sâmbătă, 22 iunie 2019

Scapi repede de celulita cu Apidava!




     Daca si tu te regasesti printre femeile carora celulita le da batai de cap, citeste mai departe, poate vei descoperi chiar tratamentul de care aveai nevoie.
     Stiu ca vrei sa scapi repede de celulita, la fel cum isi doresc peste 90% dintre femeile de orice varsta si cu orice tip de constitutie care au aceasta problema de ordin estetic.
     Crema anticelulitica cea mai eficienta este cea care contribuie la minimizarea aspectului de coaja de portocala, are rol antioxidant si stimulator pentru circulatia sangvina, diminuand in timp celulele de grasime si protejand tegumentul de efectul degenerarii celulare. Totodata, inarmeaza-te cu rabdare si perseverenta si apeleaza la variante de creme cu un continut cat mai natural, fara parabeni (conservanti chimici). Tratamentele sunt de lunga durata, in general, pentru ca celulita opune rezistenta.

     Iti pot recomanda o crema anticelulitica care sa gaseste pe primul loc intr-un top al cremelor anticelulitice, fiind vorba de produse apreciate de catre cumparatori, care si-au dovedit calitatea. 

Crema anticelulitica de la Apidava

 

        

     Este ideala pentru un masaj prelungit care tonifica pielea si reduce aparitia aspectului de coaja de portocala. In completare Crema hidratanta de corp de la Apidava hraneste in profunzime, protejeaza si confera pielii un aspect sanatos pentru ca fie este o vara torida, o iarna rece sau pur si simplu ai un stil de viata urban, corpul tau are mereu nevoie de protectie.

     Crema contine Unt de Shea, Miere, Propolis, Ulei esential de Pin si Ceara de albine, de ale caror proprietati benefice te poti convinge singura.

     Mierea - regenereaza si hidrateaza pielea, oferind elasticitate. Mierea de albine este benefica pentru tratarea ranilor, detine proprietati antimicrobiene, accelereaza procesul de vindecare, in special al ranilor umede.
     Ceara de albine - protejeaza impotriva pierderilor de apa la nivelul epidermei si evaporarea umezelii pielii. Ca si proprietati putem aminti: hidratarea pielii, ingrijirea eruptiilor cutanate si complicate ale pielii, tratarea ranilor, ulcerelor, arsurilor si infectiilor, are efect antiseptic, anti-inflamator, antifungic, calmant si vindecator.
     Propolis - un produs 100% natural cu un continut foarte bogat de antioxidanti naturali cu rol antibacterian si care ajuta pielea sa elimine toxinele. Este foarte utilizat in produsele cosmetice datorita efectelor sale antibacteriene.
     Ulei esential de Pin - are calitatea deosebita de stimulare a circulatiei sangvine si a tonusului muscular. Actioneaza printr-o incalzire locala a pielii cu rol de ardere a grasimilor.
     Unt de Shea - este o grasime de natura vegetala obtinuta din nucile arborelui karite (shea), care se foloseste cu succes in tratarea pielii uscate, a cicatricelor, a ridurilor si a vergeturilor datorate sarcinii. Are o excelenta capacitate de reparare, un puternic efect revitalizant, hidrateaza si reface pielea uscata si iritata, prevenind descuamarea. Stimuleaza productia de colagen, adica proteina care alcatuieste esafodajul ce asigura tineretea si supletea pielii. Untul de Shea protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV si agresiunilor factorilor de mediu.

     Combinatia acestor ingrediente mentionate, fiecare cu proprietati deosebite, constituie un tratament foarte eficient impotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculatiei locale.


     O crema anticelulitica are efectele dorite daca combini: un masaj circular in zonele afectate pana crema este absorbita in totalitate, concomitent cu practicarea sportului, o alimentatie din care sa fie excluse grasimile, zaharul si alcoolul, precum si purtarea unor colanti speciali. Stiu ca acest razboi este greu si poate deveni chiar permanent, dar reusita apartine doar celor ambitioase si perseverente.
     Nu te da batuta, alege Crema anticelulitica de la Apidava, fa-o aliatul tau si lupta cu indarjire. Ia-ti ca tovaras de nadejde si Crema hidratanta de corp de la Apidava si cu siguranta, pana la urma, ii vei veni chiar tu de hac celulitei.


Crema hidratanta de corp de la Apidava

 

 
 
     O formula fara parabeni ce contine Miere, Propolis, Ceara de albine, Unt de Shea si Uleiuri esentiale. Aceste ingrediente active naturale sunt recunoscute in industria cosmetica pentru efectele lor benefice.
     Crema este mai densa, asa ca ai grija sa masezi usor timp de cateva minute, pe pielea curata, pentru a fi absorbita in totalitate. Vei vedea ca pielea nu ramane grasa, cum poate ai crezut initial, ci, din contra, pielea devine moale, catifelata si puternic hidratata.
     Recomand aceasta crema pentru calmarea pielii arsa de soare. Am folosit-o dupa plimbarile prin soarele arzator de la orele pranzului cand pielea mea era puternic stresata de vant si raze ultraviolete. Cred ca este foarte eficienta si in sezonul rece pentru ca hraneste pielea in profunzime, o protejeaza si ii confera un aspect sanatos.

     Imi plac foarte mult cele doua creme de la Apidava si le recomand pentru orice anotimp, mai ales ca ambele au factor de protectie UV si..... 

     NU UITA!
     - Pentru Crema anticelulitica este recomandata o perioada minima de utilizare de 30 de zile, insotita de masaj zilnic, altfel, daca trisezi, nici macar produsele profesionale cele mai sofisticate, de la saloane, nu vor avea vreun efect asupra celulitei tale. 😂



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu