duminică, 24 martie 2019

Sapunuri Apidava - Savon vegetal au Miel




     Piata produselor de ingrijire corporala ne propune o gama larga, cu o diversitate de ingrediente, la preturi mai mult sau mai putin acceptabile. Insa, multe dintre acestea contin diverse substante chimice care sunt daunatoare pielii. Pot provoca alergii, iritatii ale pielii, roseata sau alte efecte adverse, totul tine de sensibilitatea pielii fiecaruia.
     Cel mai utilizat produs de ingrijire corporala este banalul sapun, lichid sau solid. El contine, in cele mai multe cazuri, substante care ne pot imbolnavi. Este de preferat sa citim cu atentie etichetele si sa evitam acele produse care contin una sau mai multe dintre substantele nocive.

     Substantele periculoase cel mai des intalnite sunt:
     - Parabeni - conservanti chimici ce pot provoca dezechilibre hormonale.
     - Ftalati - pot duce la aparitia cancerului.
     - Parfumuri sintetice - pot cauza alergii si afectiuni endocrine.
     - Triclosan - substanta antibacteriana puternica, toxica.
     - Sodium Lauryl Sulfate (SLS) - surfactant, detergent si emulsifiant folosit in mii de produse cosmetice, dar si in produsele de curatenie.

     Marele avantaj al sapunurilor naturale este acela ca NU contin substante periculoase.
     Din categoria sapunurilor de calitate fac parte si sapunurile pe baza de ingrediente apicole de la Apidava. Gama speciala de sapunuri fabricate in Franta "Savon vegetal au Miel" sunt bazate exclusiv pe grasimi vegetale (Palmier, Shea si Ulei de Cocos) si imbogatite cu miere si alte ingrediente apicole, alaturi de uleiuri esentiale.

     Care este legatura intre Franta si Apidava?
     Franta are una dintre cele mai vechi traditii in industria cosmetica si produsele lor sunt de cea mai inalta calitate, iar Apidava este o adevarata imparatie a mierii si a produselor pe baza de ingrediente apicole, cu o traditie de 25 de ani in acest domeniu.

     Sapunurile naturale cu ingrediente apicole ofera cea mai sanatoasa protectie pentru piele cu produse obtinute pe baza unor ingrediente naturale. Acestea ne asigura pe langa o hidratare buna si o piele catifelata, moale si frumoasa.
     Combinatiile dintre miere pe de o parte si, ceara, propolis sau laptisor de matca pe de alta parte, ofera hidratare si ingrijire naturala pentru pielea uscata si pielea sensibila. Este tot ceea ce pielea noastra are nevoie in fiecare zi.
     Mierea - reface pielea crapata sau uscata in profunzime, stimuland regenerarea naturala a celulelor. Foarte utilizata in cosmetica, mierea hidrateaza si catifeleaza oferind protectie.
     Propolisul – este un antibiotic natural ce combate cu succes infectiile la nivelul pielii si are proprietati cicatrizante deosebite. Excelent pentru ingrijire, dar si pentru curatare, dubleaza efectele antiseptice si antiacneice ale mierii.
     Ceara de albine - catifeleaza si hraneste pielea in profunzime, actionand ca o bariera protectoare importriva factorilor nocivi. Ceara de albine prezinta insusiri emoliente, cicatrizante si nutritive cu un efect de reintinerire asupra tenului, lasand in acelasi timp pielea sa respire.
     Laptisorul de matca - ajuta la hidratarea pielii uscate, are un rol de intensificare a procesul de refacere naturala a celulelor, imbunatatind tonusul si creand o piele cu un aspect tanar si catifelat.

     Sapunurile cu miere au acea forma specifica de fagure de miere, atat de fascinanta, ce ne aminteste in fiecare clipa contributia de necontestat a albinelor in viata noastra. Fac spuma multa, au mirosuri imbietoare si ofera hidratare din prima clipa - cam astea sunt impresiile lasate inca de la prima atingere.


Sapun cu Miere si Ceara de albine

 


     Este un sapun hidratant, potrivit pentru fata si corp, ideal pentru refacerea pielii uscate, deteriorate sau imbatranite cu efect de reintinerire asupra tenului si putere in tratarea acneei.
     -  Reface pielea uscata, deteriorata.
     -  Previne infectiile si trateaza acneea.
     -  Reduce iritatiile pielii.
     -  Accelereaza vindecarea leziunilor, umflaturilor.
     -  Hidrateaza si curata in profunzime.


Sapun cu Miere si Laptisor de matca

 

 

     Beneficiile laptisorului de matca sunt extraordinare pentru sanatatea si vitalitatea organismului. Laptisorul de matca si mierea confera pielii un aspect catifelat si sanatos.
     Sapunul este ideal pentru pielea sensibila.
     -  Hidrateaza in profunzime tenul uscat si deteriorat.
     -  Favorizeaza regenerarea pielii.
     -  Reda elasticitate pielii.
     -  Intarzie procesul de imbatranire a pielii.


Sapun cu Miere si Propolis

 


     Preferat mai ales de persoanele cu ten sensibil, sapunul are efect antiseptic si cicatrizant. Este un sapun hidratant, cu proprietati remarcabile, fiind ideal atat pentru pielea sensibila a copiilor cat si pentru refacerea pielii uscate si deteriorate a adultilor. Sapunul curata bine si lasa pielea catifelata si placuta la atingere si poate fi folosit in egala masura pentru fata si pentru corp.
     De ce este atat de special sapunul cu miere si propolis? Sa ne amintim ca propolisul este, de fapt, o rasina cu care albinele isi tapeteaza peretii stupului, pentru a se proteja de orice agent microbian care s-ar putea infiltra in interior. In compozitia sapunului, propolisul dubleaza efectele antiseptice si antiacneice ale mierii.
     -  Hidrateaza si curata in profunzime.
     -  Previne infectiile si combate acneea.
     -  Repara pielea uscata si deteriorata.
     -  Ajuta la vindecarea ranilor, avand efect cicatrizant.
     -  Calmeaza pielea usor iritata.
     -  Protejeaza pielea delicata.


     Pielea mainilor este foarte importanta, iar sanatatea vine la pachet cu hidratarea. Functionand ca un receptor al ingredientelor din compozitia unui sapun, nu putem lasa orice ingredient sa ajunga pe mana si sa ne afecteze sanatatea. La fel se intampla cu tenul si cu pielea corpului. Ar trebui sa folosim cat mai des sapunuri naturale pentru ca proprietatile lor benefice pentru sanatatea noastra sunt deja cunoscute si pentru ca sapunul este utilizat de zeci de ori pe parcursul unei zile. 

     Va recomand sa incercati sapunurile cu miere de la Apidava. Sigur nu veti regreta. Astept impresiile voastre!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu