duminică, 17 martie 2019

Sapun cu ciocolata si Unt de cacao - Apidava




     Iubesc ciocolata si nu sunt singura! La fel ca mine sunt copii, femei, barbati care adora sa bea o ciocolata calda, sa rontaie un patratel de ciocolata sau sa-l lase sa se topeasca in gura usor, usor. Ii savuram magia oriunde si cu oricine, ne umplem de fericire si energie, iar aroma speciala pe care o degaja ne elibereaza de stres.
     Mult timp am visat la ziua cand ciocolata va intra si in rutina mea cosmetica. Si primii pasi i-am facut deja. Mastile de fata pe care le-am folosit au dat rezultate spectaculoase. Mi-a ramas totusi gandul la un produs pe care sa-l folosesc zilnic, un produs de care sa se bucure intreg corpul. Si iata ca acum l-am gasit! Este Sapunul cu ciocolata si unt de cacao de la Apidava.
     Din prima clipa l-am adorat! Nu doar mirosul m-a fermecat ci si aspectul, culoarea si forma de fagure de miere. Este un sapun 100% vegetal cu o textura bogata, cremoasa, fabricat cu Unt de cacao brut, neprocesat, cu aroma delicioasa de ciocolata neagra, bogat in acizi grasi saturati si vitamina E.
     Sapunul cu ciocolata si unt de cacao de la Apidava este un sapun natural, cu miere, ce curata si ingrijeste pielea in acelasi timp. Are la baza ingrediente naturale si face parte dintr-o gama speciala de sapunuri fabricate in Franta "Savon vegetal au Miel" bazate exclusiv pe grasimi vegetale (Palmier, Shea si Nuca de Cocos) imbogatite cu miere.
     Acest sapun cu ciocolata stimuleaza microcirculatia locala, energizeaza, creste tonicitatea pielii si are proprietati cicatrizante. Pentru ca untul de cacao este unul dintre cei mai buni agenti hidratanti pe care industria cosmetica a decis sa-l exploateze, cremele, lotiunile si sapunurile care contin unt de cacao sunt printre cele mai bune produse hidratante si catifelante.
     Untul de cacao este un antioxidant natural care curata si hidrateaza pielea. Utilizat in special pentru tratarea pielii uscate si descuamate, imbunatateste elasticitatea pielii si previne aparitia vergeturilor. Sa nu uitam ca este o sursa naturala de vitamina E, un antioxidant redutabil. Este recomandat pentru tratarea pielii crapate si a iritatiilor, avand proprietati cicatrizante. Stimuleaza microcirculatia locala, energizeaza, creste tonicitatea pielii fiind foarte eficient pentru regenerarea si intarzierea imbatranirii pielii.
     Sapunul imbina armonios beneficiile mierii de a curata si hidrata pielea cu beneficiile celor doua ingrediente active: untul de cacao brut, neprocesat si cacao bogata in acizi grasi saturati si vitamina E. Formula este ideala pentru toate tipurile de piele, cu precadere pentru cea uscata, pe care o repara in profunzime. Fiecare utilizare este un moment de rasfat pentru piele si simturi. 💖
     Din cate stiu eu, treaba unui sapun bun este sa curete bine pielea, sa o spele cum trebuie, fie ca este vorba de maini, ten sau corp. Cand, alaturi de o curatare temeinica, obtinem hidratare, catifelare, o piele sanatoasa si un miros divin, inseamna ca sapunul si-a atins scopul.
     Mierea si ciocolata au numeroase beneficii asupra pielii, printre care:
    - Curata si hidrateaza pielea
    - Reduc acneea si iritatiile pielii
    - Repara in profunzime pielea uscata
    - Trateaza pielea crapata
    - Incetinesc apartitia ridurilor
    - Redau elasticitate pielii

     Sapunul cu ciocolata si unt de cacao de la Apidava imi da zilnic un surplus de fericire si energie si cu fiecare utilizare ii savurez magia. Oare ar fi cazul sa reduc consumul de ciocolata ca desert? Neah, nu cred... 😍

     De ce iubesc eu ciocolata? Pentru ca este dulce si gustoasa si... pentru ca in America de Sud, in zona de origine, arborele de cacao era numit arborele vietii, deoarece era medicament si aliment in acelasi timp. (un fel de 2 in 1 actual)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu