sâmbătă, 9 martie 2019

Avon Advance Techniques Reconstruction pentru par deteriorat




     Ca orice femeie, vreau ca parul meu vopsit sa fie un par sanatos, lucios, hidratat, matasos, fara fire despicate... si lista poate continua, stiti voi!
     Decoloratul si vopsitul regulat, in culori cat mai deschise (blond miere, blond nordic) au alterat in timp structura firului de par. Totodata nu ma pot desparti de uscatul cu feonul, desi stiu ca usuca prea tare parul si il degradeaza. 
     Sa mai adaug si varsta ceva mai inaintata, cand parul se degradeaza constant? Firele despicate si firele rupte, sau chiar smulse, in timpul pieptanatului? - O problema pe care imi doream cu ardoare sa o rezolv cat mai curand, dupa mai multe incercari esuate, cu diferite produse de intretinere a podoabei capilare. 


     Pana cand, intr-o zi, am primit spre testare, de la BUZZStore si Avon Space, kit-ul Avon Advance Techniques Reconstruction format din: Sampon Advance Techniques Reconstruction si Balsam Advance Techniques Reconstruction care au la baza tehnologia unica PROFIBERPLEX ce creeaza o plasa tridimensionala pentru repararea structurii parului si, nu in ultimul rand, fabulosul Advance Techniques Ulei ser hidratant cu ulei de argan si cocos. Dupa mai multe utilizari, parul meu a inceput sa revina la textura pe care o avea cu multi ani in urma, la stralucirea si vitalitatea pe care mi-o doream.
     Pot spune ca m-am bucurat de ritualul profesional de reconstructie, atat de necesar pentru parul meu extrem de deteriorat.

     Dar, sa le luam pe rand si sa va impartasesc din experienta mea cu fiecare din aceste produse.



Samponul Advance Techniques Reconstruction


     Contine keratina lichida folosita pentru reconstructia si netezirea firului de par, uleiuri si D-pantenol - pentru hidratare si protectie impotriva deteriorarii. Keratina este prezenta in toate produsele din gama de Reconstructie, cu exceptia serului.
     Recomandat pentru parul foarte deteriorat, fara stralucire si cu fire despicate, utilizarea samponului este primul pas spre un par sanatos. Tehnologia PROFIBERPLEX ajuta la fortifierea si repararea parului deteriorat, punand bazele regenerarii firului de par.
     Samponul curata bine parul si il improspateaza, are un miros discret si este foarte placut la atingere. Consistenta este perfecta, nu curge si nici nu este prea vascos, astfel ca spalatul devine o placere.


Balsamul Advance Techniques Reconstruction


     La fel ca samponul, contine keratina lichida folosita pentru reconstructia si netezirea firului de par, uleiuri si D-pantenol. Cu o consistenta densa, este suficienta o cantitate mica pentru rezultate mari. Balsamul se aplica pe parul ud, imediat dupa spalarea cu sampon, fara a se atinge pielea capului deoarece se poate ingrasa excesiv. Masarea parului devine o placere pentru ca din primele momente se simte cum descurcarea firelor rebele devine mai usoara. 
     Balsamul ofera multe beneficii de reparare ajutand la prevenirea caderii parului si adaugand inca un pas spre regenerare. Se simte cum parul este mai hidratat si mai neted, mult mai fin si mai placut la atingere.


Advance Techniques Ulei ser hidratant cu ulei de argan si cocos


     Am fost foarte placut impresionata de beneficiile utilizarii acestui elixir pentru par! Pur si simplu, il ador!
     Uleiul de cocos, recunoscut pentru calitatile deosebite, regenereaza si intareste firul de par, lasandu-l stralucitor si matasos. 
     Uleiul de argan il completeaza, patrunde adanc in firul de par, hranindu-l si hidratandu-l de la radacina.
     Asa am obtinul un par matasos, luminos si lucios fara sa se mai electrizeze la fiecare pieptanat.

  •  Un mare atu al acestui produs: - are o formula usoara, NU ingrasa parul si NU il incurca. Poate fi utilzat pentru toate tipurile de par, dar, in special pentru parul deteriorat si uscat.

  •   Al doilea aspect care m-a facut sa il ador: - este multifunctional:
     1. Poate fi utilizat ca masca inainte de samponare.
     2. Are actiune hidratanta inainte de uscare.
     3. Utilizat ca ser pentru netezirea varfurilor despicate.

     Uleiul ser hidratant este cel de al treilea pas in procesul de regenerare a parului si este cel care asigura ingrijire si protectie de durata.


     Ce am obtinut in urma utilizarii celor 3 produse? Un luciu stralucitor, o textura super matasoasa. Sunt foarte multumita de acest ritual de reconstructie. Produsele din gama AVON Advance Tehniques Reconstruction m-au convins de eficienta lor. Lasa parul curat, moale, perfect hidratat, luminos si cu aspectul imbunatatit considerabil.


     Parul meu uscat, despicat, cu tendinte de rupere, un par blond foarte deteriorat, avea nevoie de nevoie de toata hidratarea pe care o poate primi, de tratamentul de reconstructie atat de eficient!

     Beneficiile produselor din gama AVON Advance Tehniques Reconstructions:
     - Reconstruiesc si fortifiaza firul de par.
     - Repara varfurile despicate.
     - Hidrateaza, netezesc si protejeaza parul impotriva deteriorarii.

     Va recomand sa introduceti aceste produse in rutina de ingrijire a podoabei capilare atunci cand aspecul general este afectat si, in special, daca folositi feonul, ondulatorul, sau placa de par pentru coafat. Samponul si balsamul de par vor curata si hidrateaza in profunzime, in timp ce serul hidratant cu uleiuri pretioase de argan si cocos ii vor conferi rezistenta la tratamentele termice din timpul coafatului.

     Voi le-ati incercat?

     P.S. In coletul primit spre testare se aflau si 5 Perii cu pernita si peri din plastic pentru toate tipurile de par. Patru dintre ele pentru prietene si una pentru mine... Dar, ce sa vezi? Cerea a fost atat de mare incat am dat si a 5-a perie. 😍  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu