joi, 26 martie 2015

Cumparaturi - Pantof la moda 2015 Mopiel


     E primavara, e soare, culorile naturii ne inunda sufletul si privirile. A venit si pofta de haine vesele, colorate si la moda. O pereche de pantofi cu modele florale, care au facut furori pe podiumurile de moda, poate sa faca diferenta si sa joace rolul detaliului care sa puna in valoare orice tinuta. Te-ai gandit vreodata ca un pantof dama Mopiel face posibil ca orice look sa nu treaca neobservat? Nu ar fi primavara daca printre trend-urile sezonului nu s-ar regasi si imprimeurile sau broderiile florale. Chiar daca la prima vedere ti par prea incarcate, la o privire mai atenta descoperi o armonie perfecta intre culori, desene si materiale.
     Designerii acorda o atentie deosebita decorarii incaltamintei si, de fiecare data, experimenteaza impreuna cu noi pantofii la moda din noua colectie. Primavara, ca si in natura, este plina cu tot felul de optiuni care fac pantofii o adevarata opera de arta.


     Este cunoscut faptul ca, atunci cand alegeti o pereche noua de incaltaminte, trebuie sa atrageti atentia nu doar la cum arata sau cat de comoda este, dar si la calitatea acesteia. Incaltamintea este ceva foarte important, care poate spune multe despre posesoarea sau posesorul ei si accentueaza eleganta si bunul gust al acestora. La Mopiel veti descoperi incaltaminte confectionata din piele naturala, captusita cu piele sau material textil.

     "E o noua era in moda. Nu exista reguli." (spunea Alexader McQueen in urma cu cativa ani), iar aceasta maxima se aplica inca, inclusiv in domeniul pantofilor.

     Personalitatea si stilul de viata, cu accente pe feminitate, sunt cele care dicteaza atunci cand facem shopping si cand ne imbracam in fiecare dimineata. Mopiel ne indeplineste atat nevoia de confort cat si dorinta de a fi in tendinte, cu o intreaga gama de interpretari creative si solutii destul de interesante.


     Ghetele de zi cu zi sunt aliatul perfect pentru o tranzitie cat mai lina de la iarna la vara, sunt parte importanta a unor outfituri cool & chic, iar ghetele de primavara sunt ustensila perfecta pentru a aduce un aer fresh oricarei garderobe. O pereche noua de incaltaminte va fi si pentru tine ingredientul ideal pentru a completa tinutele de sezon, fie ca este cu sau fara toc, pana la glezna sau depasind-o.
     Stilul usor rebel de la Mopiel se pliaza perfect pe noile modele de ghete de primavara. Alaturi de tocul mic si mediu, imprimeurile florale destinate ghetelor cotidiene ale noului sezon merg mana-n mana cu o pereche de skinny jeans, cu o camasa din denim sau un cardigan si cu o geanta cu bareta lunga, de dimensiuni medii, in culori vesele. Daca vrei sa urmezi tendinta primaverii cu imprimeuri florale, poti purta aceste ghete atat la birou (daca nu este impus un cod al vestimentatiei) cu o tinuta office-casual, cat si la o plimbare, cu fuste sau pantaloni scurti si un sacou cambrat pe talie. Ele sunt menite sa-ti indeplineasca atat nevoia de confort, atunci cand mersul pe jos o impune, cat si dorinta de a fi in tendinte. 


     Un alt stil de incaltaminte pe care moda actuala il promoveaza sunt ghetele atipice. Pe acestea le poti purta in compania unei tinute smart-casual sau, in functie de destinatie, te poti juca cu imaginatia. O pereche de botine inventive, decupate la varf si avand o garnitura inflorata, este ideala alaturi de o pereche de pantaloni conici, dar lejeri pe picior, un tricou clasic in V si un sacou stil masculin. 

     Incaltamintea inflorata, fie ca vorbim de pantofi sau sandale, este un must have al sezonului primavara-vara. Este frumoasa si da un aer fresh si deosebit oricarei tinute, este accesoriul perfect atunci cand vrem sa ne inveselim tinuta si cand ne dorim sa fim in concordanta cu sezonul cald. Florile plac tuturor, ghetele, pantofii si sandalele la fel, de accea orice femeie si-ar dori sa aiba cat mai multe. Cu cat mai aprinsa si colorata este incaltamintea, cu atat mai bine.


     Noua colectie Mopiel cu imprimeuri florale pentru femei sau pantofii barbatesti in doua-trei culori, sunt doar cateva dintre modelele indragite de clientii din Italia, Franta, Anglia, Germania, Israel, Rusia si SUA. 
     Colectia producatorului buzoian de incaltaminte din piele de cea mai buna calitate a fost prezentata de curand la targul de la Milano. Incaltamintea din piele Mopiel este comoda, practica, la moda - a fost verdictul reprezentantilor marilor case de moda prezenti la Milano.


     Modelul preferat de mine este un pantof dama Mopiel din piele naturala lacuita, cu motiv traditional, comod si fascinant, pe care l-am descoperit cautand incaltaminte online Mopiel si care poate fi achizitionat foarte usor, pentru ca exista si un magazin online Mopiel alaturi de magazinele din Buzau, Constanta, Focsani, Ramnicu Sarat, Podgoria si Busteni.

     Ce model aveti in vedere sa achizitionati de la Mopiel pentru a fi in tendinte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu