vineri, 27 martie 2015

Castiga un Allview E2 Jump la BlogEaster

     
     Cea mai tare campanie de pana acum! Se apropie sarbatorile de Paste si bloggerii harnici au un motiv de mare bucurie in asteptarea iepurasului. Blogawards.ro si Allview au pregatit surprize minunate. Vreti sa aflati despre ele? Sa incepem cu inceputul.
     Campania blogEASTER aduce, ca de fiecare data, sponsori ce ofera lenjerii, tablete, camera foto, ochelari de soare, premii in bani si vouchere de cumparaturi. Sponsorii se pot alatura si pe parcurs, asa ca este cel mai bine sa va interesati din timp ce trebuie sa faceti pentru a participa, dar, mai ales, pentru a castiga. Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si un smartphone ALLVIEWE2 Jump. Participantii la minim 75% din campaniile individuale blogEASTER au sansa de a castiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri in Clasamentul blogEASTER. Ei pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
     Cu mai multe detalii vine dragul nostru iepuras care te asteapta sa dai click pe urechiusa, in poza care l-a facut vedeta.

Iepuras, coconas,
A fugit peste imas
Si s-a dus, colo sus,
Intr-o tufa s-a ascuns!


     Da, numai ca nu s-a ascuns singur, ci a luat cu el un ALLVIEW E2 Jump ca sa-i tina de urat pana se va decide castigatorul. 
     Cred ca ii place tare mult urecheatului, pentru ca telefonul se potriveste nonconformistilor dornici de adrenalina, plini de energie si intr-o continua miscare. 
     Verdele de pe fundal si de pe margini seamana cu iarba proaspat crescuta primavara ce da o pofta sporita de viata, alaturi de sunetul excelent al muzicii, datorat difuzoarelor stereo din dotare.
     Tineresc si saltaret, il poti lua oriunde, chiar si la piscina, fara grija ca se uda. 
     Este rezistent la apa pentru ca interiorul este capsulat. 
     Display-ul ofera imagini clare si luminoase si unghiuri generoase de vizualizare. 
     Este dual sim deci, in orice moment, poti beneficia de doua cartele intr-un singur telefon. 
     Ai incercat vreodata sa faci filmulete in format full HD? Movie studio te ajuta sa-ti descoperi si cele mai ascunse talente.

     Iata si o mica descriere a lui, pentru curiosii care nu se lasa prea usor convinsi doar din vorbe.
     - Smartphone 3G Dual Sim
     - Standard IPX5, interior capsulat
     - Doua difuzoare frontale cu auditie stereo
     - Display 4,5" IPS, 854X480px
     - CPU Quad Core 1.3GHz
     - GPS, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display, Bluetooth 4.0
     - Android™ 4.4, KitKat®
     - Camera principala 5MP AF, rec. Full HD, HDR
     - Camera frontala
     - Memorie Flash: 8GB
     - Menorie RAM: 1GB
     - Baterie: Li-ion 2000mAh

     Imi doresc acest telefon, este o bijuterie care se potriveste stilului meu, dar ma gandesc si la voi, oare cati ar vrea sa-l castige? V-am spus si va repet, doar bloggerii harnici, care participa la blogEASTER si scriu un articol in care isi anunta participarea pana pe 5 Aprilie 2015, au sansa sa-l castige.


Iepuras, coconas,
Jump din codru-ntunecat,
Eu la blogEASTER m-am inscris
Si de scris m-am apucat!

     Va pupacesc cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu