Cu aceasta ocazie Danone a recompensat bloggerii, care au participat la concursul organizat de Blogal Initiative, cu o gentuta plina cu iaurturi "Danone in stil grecesc".
Iaurtul este foarte gustos, foarte cremos, asemanator cu o smantana...un deliciu.
Astazi am vrut sa vad cum se comporta si la gatit. Va las sa savurati momentul!
Penne cu
pui, legume si iaurt "Danone in stil grecesc"
200 g penne
4 felii de
piept de pui
1morcov ras
200 g
ciuperci taiate
1 ceapa (sau
praz)
1/2 vanata
1/2 dovlecel
1 ardei
verde
100 g de
rosii maruntite
1 lingurita
busuioc
1 lingurita
oregano proaspat maruntit
4 iaurturi
“Danone in stil grecesc”
sare
piper
1 lingurita
usturoi granulat
300 g
cascaval afumat (sau cas afumat)
1 lingura
ulei
Taiem
cubulete feliile de piept de pui si le punem in wok/tigaie cu o lingura de
ulei.
Adaugam morcovul ras, ceapa tocata marunt, ardeiul taiat julienne, vanata
si dovlecelul taiate cubulete, ciupercile si rosiile maruntite si apoi
condimentele (sare, piper) si plantele aromate (busuioc si oregano).
Se lasa sa
clocoteasca, amestecand pentru a nu se lipi.
In acest
timp pun la fiert penne-le conform indicatiile de pe punga.
In momentul cand
sunt gata, se scurg de apa si se varsa peste legumele din wok.
Se adauga
iaurtul, usturoiul maruntit, cascavalul ras se amesteca bine pentru a se combina
aromele.
Se toarna
compozitia intr-un vas de yena, se rade cascaval deasupra si se baga la cuptor
15 min la foc mediu.
Se serveste
alaturi de o salata de rosii!
Pofta buna!
Sper ca v-am dat o idee pentru o masa gustoasa si usor de preparat in zilele calduroase de vara.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu