miercuri, 11 iunie 2014

Iaurt Danone - stiati ca…


     Cea mai tare faza: - mananc iaurt de la Danone de cativa ani buni si habar nu aveam o multime de lucruri despre aceasta companie. 
     Norocul meu ca am descoperit un infografic pe care vreau sa vi-l arat si voua. Eu am ramas “waw” cand l-am citit si cred ca va avea acelasi efect si asupra voastra.


     Multe din aceste lucruri au fost o enigma pentru mine pana acum, dar cel mai interesant lucru mi se pare faptul ca zilnic avem lapte proaspat datorita unor oameni de exceptie care muncesc cu drag si spor pentru noi.
     Generozitate, responsabilitate si respect pentru consumatori, constituie valorile incontestabile ale sutelor de angajati de la Danone care isi respecta angajamentul.

     - Stiati ca... peste 8000 de vacute din Romania dau lapte pentru iaurturile Danone? Laptele ajunge de la ferme la fabrica in mai putin de 24 de ore si intra in fabrica dupa ce este verificat riguros.
     - Stiati ca… aproximativ 90% din laptele folosit la iaurturile Danone este colectat de la ferme din Romania? Zilnic, prin programul Danone de dezvoltare, se produc suplimentar 70 de tone de lapte.
     - Stiati ca… Danone proceseaza in fabrica din Bucuresti zilnic, in medie, 200 tone lapte proaspat?

     Mi se pare fascinant! Laptele proaspat de la vacutele autohtone sa parcurga un drum atat de scurt pana la fabrica, fermierii nostri sa fie angrenati in acest proces de colectare a laptelui si stimulati pentru a obtine o productivitate maxima!
     Este minunat sa stiu ca fabrica Danone are un cult pentru asigurarea calitatii laptelui! Supus mai multor teste de calitate, prima data laptele este controlat in fabrica inainte de colectare, apoi inainte de descarcarea cisternei in fabrica. Pentru fiecare litru de lapte folosit in iaurtul Danone sunt efectuate aceste teste de inceput pentru ca sa fie lipsit de orice reziduuri de antibiotice, toxine sau microbi.
     Acum mi-e si mai drag de vacutele noastre, dar si de specialistii fabricii Danone care fac 1600-1800 de analize zilnic pentru a verifica ingredientele, ambalajele si produsele finale. Chiar si aerul din sectia de ambalare este atent monitorizat! Mi se pare fabulos!

     Cel mai mult ma bucur ca iaurturile Danone sunt 100% romanesti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu