miercuri, 11 iunie 2014

MagicLED - magia luminii in casa ta


     Magia cuvintelor, a sunetelor si a bucuriei pe care o exercita arta sau natura asupra omului… Magia recunostintei si a realitatii, putere irezistibila de atractie, de fascinare, farmec si incantare de la MagicLED… Magia luminii ce face viata mai buna si mai linistita lucreaza pentru binele nostru, al familiei si al planetei…
     Noi, oamenii, avem capacitatea de a transforma ceva in altceva, de a face o actiune in mod constient pentru a ne aduce beneficii spirituale si materiale.
     Acum este timpul magiei!
     Inlocuirea becurilor incandescente cu becuri cu LED, ce au un consum scazut, ne ajuta sa patram resursele naturale, sa protejam mediul inconjurator si sa lasam mostenire copiilor nostri o planeta inca in viata.
     Accesibile, stralucitoare si irezistibile, becurile cu LED au o durata de viata de 20 000 de ore (aproximativ 20 de ani) si consuma cu 80% mai putina energie decat becurile incandescente. Confera o lumina buna, uniforma, nu se incalzesc si nu contin mercur sau alte substante toxice. Foarte important - se recicleaza ca deseuri electrice!


     Folosind Becuri cu led pentru acasa, aceasta evolutie din industria iluminarii, vom ramane mult timp conectati cu prietenii si ne vom bucura chiar si de simpatia colegilor si a necunoscutilor.
     Nu exista miracole, exista doar evolutie!
     Vechile becuri incandescente lumineaza datorita curentului electric ce traverseaza un filament subtire pe care il incalzesc pana la o temperatura care produce lumina. Sa nu incercati sa prajiti un ou pe un bec in functiune, s-ar putea sa reusiti!
     LED-urile functioneaza cu totul diferit. Lumina emisa este produsa prin miscarea electronilor intr-un material semiconductor ceea ce face ca ele sa nu se incalzeasca.
     Vrem sa inlocuim un bec de 60W? Este simplu, cautam un bec de aproximativ 600 de lumeni. Lumenul masoara intensitatea fluxului luminos reflectat in toate directiile. Cu cat este mai multa lumina emisa, cu atat numarul de lumeni este mai mare. Transformarea din wati in lumeni este foarte accesibila - inmultim cu 10 numarul de wati pentru a afla numarul aproximativ de lumeni.


     Eu am deja acasa acest Bec LED 10W E27 Alb Neutru Termoplastic de la MagicLED cu unghiul fasciculului de lumina - 200°, soclu E27 si intensitate luminoasa - 810 lumeni.
     Magia este arta care cauzeaza schimbarea… transformand dorintele in realitate… iar diodele emitatoare de lumina (LED) sunt viitorul!

Voi ati inceput inlocuirea becurilor vechi cu LED-uri?

3 comentarii:

  1. Daniela, sunt foarte curioasa cum te mai impaci cu acel bec alb neutru. Nu preferi mai degraba becurile cu LED cu lumina calda? In general in locuinte se folosesc mai degraba acestea.

    RăspundețiȘtergere