vineri, 16 mai 2014

Danone aniverseaza 15 ani in Romania


     Lume, lume! Pe 15 mai a fost sarbatoare mare! 
     S-au implinit 15 ani de la primul iaurt Danone in Romania si adolescentul Danone si-a relansat site-ul danone.ro.
     Cu hainuta lui noua, incearca sa ne faca navigarea mai usoara printr-un site aerisit, frumos colorat in albastru si alb, plin de informatii utile usor de accesat.
     Ce mi-a placut la site?
     - Drumul laptelui este cea mai interesanta si educativa sectiune pe care am descoperit-o.
     - Mi-a placut prezentarea detaliata a istoriei companiei incepand cu infiintarea sa in 1919 impreuna cu misiunea Danone: - “sa aduca sanatate prin alimente unui numar cat mai mare de oameni”.
     - Promovarea vizitelor la fabrica pentru cei mici si pentru adulti impreuna cu Paharino, paharul de iaurt Danone care le povestete copiilor cum se fabrica iaurtul.
     - “Danone se implica” - am deschis rapid pentru ca mi-a atras atentia si am descoperit implicarea in campaniile umanitare, in sport, grija pentru natura. M-am bucurat sa citesc ca s-a redus consumul de apa si de energie, plasticul pentru ambalaje a fost redus cu 20%, iar deseurile se colecteaza selectiv.
     - Calitatea Danone obtinuta datorita analizelor zilnice efectuate in propriul laborator de analize in fabrica din Bucuresti. Analize pentru validarea materiilor prime, a produselor si a conditiilor de igiena din fabrica, toate arata grija companiei pentru consumatori.
     Sunt inca multe lucruri interesante pe site, dar va las sa le descoperiti singuri.

     Nu am gasit insa nicio reteta pregatita cu iaurt, poate ar trebui o rubrica si pentru mamicile gospodine.
     M-a surprins de asemeni ca nu am vazut butonul de twitter. Oare nu ar fi buna o promovare si acolo?

     In rest, site-ul este plin de informatii utile, multe lucruri le-am aflat acum prima data si am fost foarte incantata. Asa am descoperit cat de multe marci si sortimente exista. A fost rubrica care mi-a luat cel mai mult timp sa o studiez datorita bogatiei de informatii.

     Gusta viata zambind cu Danone!




4 comentarii: