miercuri, 14 martie 2012

Rulouri din piept de pui cu branza si cascaval

Ingrediente:

- 1 kg piept de pui
- 1 ceapa mare rosie
- 1 legatura patrunjel taiat marunt
- 250 g cascaval Emmentaler ras
- 1/2 ceasca branza rasa
- 1 kg rosii
- 2 linguri pesmet
- 1 varf sare
- 1 varf piper
- 1/2 ceasca ulei de masline

Preparare:

     Doua rosii decojite se taie marunt si se amesteca cu branza, cascavalul, pesmetul, patrunjelul si ceapa taiata marunt. Se adauga sare si piper. 
     Carnea se taie felii subtiri cu un cutit bine ascutit. Pe fiecare felie de carne se pune putina umplutura, apoi se ruleaza si se fixeaza marginile cu scobitori.
     Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se prajesc atent rulourile pana se rumenesc putin. Restul de rosii se curata de coaja si se paseaza, apoi se adauga in mancare impreuna cu putina apa. 



     Lasam rulourile sa se inabuse la foc mic cam 20 min.



     Se servesc simple sau cu garnitura de piure de cartofi.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu