miercuri, 14 martie 2012

Peste cu legume la cuptor

Ingrediente:

- 500 g de file de pangasius sau merlucius
- 1 ardei rosu taiat julien
- 1 ardei galben taiat julien
- 1 lamaie taiata rondele
- 1 morcov ras pe gaurile mari de la razatoare
- 100 g fasole verde
- 1 gulie taiata felii
- ulei de masline
- 150 g cascaval
- sare, piper si condimente pentru peste
- 100 g smantana

Preparare:

     Intr-un vas rezistent la foc punem 3 linguri de ulei de masline, legumele taiate si feliile de lamaie, sare, piper, apoi asezam fileul de peste taiat in bucati mai mari si il frecam bine cu ulei de masline si condimente si turnam amestecul de cascaval ras si smantana.
     Vasul il acoperim cu o folie de staniol si il bagam in cuptorul incins in prealabil.
     Dupa aproximativ 30 min se scoate folia de staniol si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca pestele.



     Se serveste simplu cu legumele din vas, sau cu piure de cartofi.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu