marți, 21 aprilie 2020

Life Care - Sampon si balsam cu acid hialuronic Biotissima®





      La fel ca multe alte persoane, mereu mi-am dorit un par puternic de la radacina pana la varfuri, hidratat corespunzator si stralucitor. Ma vopsesc in nuanta blond de multi ani, timp in care parul meu a suferit modificari considerabile. Firele s-au subtiat si s-au despicat la varfuri, si-au pierdut stralucirea si au inceput sa se rupa in numar tot mai mare. Am incercat diferite formule de sampon plus balsam in speranta ca totul va reveni la normal, pana cand am descoperit GAMA PREMIUM de ingrijire a parului, Samponul si Balsamul cu acid hialuronic pentru hidratare intensa Biotissima® de la Life Care.

     Acidul hialuronic este este cunoscut in primul rand pentru mentinerea hidratarii pielii, dar este folosit cu succes si pentru a reda sanatatea parului. El are capacitatea de a forma un film protector care fereste parul de agresiunile meteorologice. Moleculele de acid hialuronic intra in firul de par si restructureaza total stratul cuticular, exterior. Datorita retinerii moleculelor de apa, acidul hialuronic ajuta parul sa devina hidratat si stralucitor, protejand parul la spalare frecventa. In acelasi timp, el este absorbit de scalp, care devine mai hidratat. Astfel, intregul par va fi mai puternic si mai bine hranit din interior. 

     Beneficii:
     -  hranirea in profunzime a scalpului
     -  hidratare suplimentara
     -  intarirea firului de par
     -  repararea din interior a firelor despicate si uscate, lipsite de stralucire.


Samponul cu acid hialuronic pentru hidratare intensa Biotissima®

 

 

     Recomandat pentru parul normal, uscat sau ondulat, asigura parului o hidratare intensa fara continut de silicon.
     Acidul hialuronic si aminoacizii impreuna cu extractele de bambus, hidrateaza intens firul de par fara sa-l incarce, il revitalizeaza si fortifica, oferind o textura catifelata la atingere. Stralucirea naturala si netezimea structurii firului de par sunt asigurate de alantoina, arginina, pantenol, untul de shea si proteinele din grau care se gasesc in compozitia samponului.
     Mangaierea gingasa a samponului, strecurat din pompita intr-o cantitate suficienta pentru un clabuc bogat si o spalare eficienta, lasa in urma sa un parfum delicat si suav.


Balsamul cu acid hialuronic pentru hidratare intensă Biotissima®

 

 


     Folosirea balsamului de par la fiecare spalare completeaza efectul samponului asupra firelor de par, ajutand la descurcarea parului. El hidrateaza in profunzime datorita prezentei acidului hialuronic si reda sanatatea si stralucirea parului prin pretioasele ingrediente din compozitie, vitamina E si bambus.

 

     Samponul se aplica in cantitate mica pe parul umed, se maseaza usor, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Prezenta pompitei lasa sa iasa o cantitate suficienta de sampon pentru o spalare normala.
     Dupa samponare, tot cu ajutorul pompitei pe care o are balsamul, se adauga o cantitate mica de balsam doar pe parul umed, masand usor pe lungimea firului si pe varfuri. Se evita atingerea scalpului pentru ca parul sa nu se ingrase mai repede decat in mod normal. Dupa cateva minute (5-10 min), timp suficient ca balsamul sa actioneze, parul este clatit abundent cu apa.

     Ma declar multumita de efectul celor doua produse, samponul si balsamul cu acid hialuronic pentru hidratare intensa Biotissima® de la Life Care. Le - am folosit cateva saptamani la rand si deja au aparut rezultate care ma bucura enorm.  
     Pentru moment, am scapat si de electrizarea continua care mi-a dat multe batai de cap in trecut. Acum parul meu este bine hidratat, rezistent, stralucitor (a inceput sa reflecte lumina) si mai sanatos.
     Cu grosimea firului de par nu mai am ce face, nu se mai ingroasa. 😁 Voi incerca insa si o alta abordare pentru parul subtire, folosirea balsamului inaintea samponului, asa cum am auzit ca se mai practica. Vreau sa fac o comparatie intre cele doua metode, sa vad care este cea mai buna pentru parul si scalpul meu.


     Voi ati incercat aceasta noua gama premium de ingrijire a parului? Ce parere aveti despre cele doua produse Biotissima® de la Life Care?



4 comentarii: