marți, 26 iunie 2018

Rasfat cu miere, cosmetice de la Apidava




     Stiati ca mierea este un adevarat elixir pentru frumusete? 
     Datorita proprietatilor sale antiseptice, antibacteriene, calmante, de regenerare a tesuturilor, cu importante efecte hidratante si antirid, mierea a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri in scop cosmetic. Creme pentru ten, maini si picioare, masti cosmetice, sapunuri vegetale, ce au ca ingredient de baza mierea, sunt cateva exemple de cosmetice ce ne ajuta sa avem un tonus bun, o piele hidratata, catifelata si frumoasa.

     Despre APIDAVA COSMETIC LINE va pot spune ca este cea mai noua gama de produse de la APIDAVA. Produsele din aceasta gama sunt produse cosmetice toate pe baza de ingrediente apicole pure.




     De cateva zile am ales sa ma rasfat cu miere, folosind cosmetice de la Apidava - Crema nutritiva de maini cu miere, propolis si ceara de albine si Sapun cu miere si cimbrisor. Sunt doua produse extrem de bune si vreau acum sa va impartasesc din experienta mea. 
     Secretul acestor produse cosmetice este unul singur: toate contin produse apicole, intr-o concentratie foarte mare si chiar daca nu se vede, sigur se simte.


Crema nutritiva de maini cu miere, propolis si ceara de albine.



     Pentru ca pielea mainilor are o sensibilitate ridicata datorata contactului cu mediile extreme si expunerii directe, hranirea ei este extrem de importanta.
     Complexul de miere, propolis si ceara de albine, incorporate in grasimi vegetale ne ofera hidratarea si ingrijirea naturala de care fiecare are nevoie in fiecare zi.
     Are o culoare usor cafenie si un miros foarte placut.


     Intra foarte bine in piele si nu ramai cu senzatia de gras pe maini. 
     Cantitatea de crema pe care o vedeti in poza a fost putin cam mare. Obisnuita cu alte tipuri de creme de maini, am cam exagerat la prima utilizare.
     Am observant cum pielea s-a intins si ridurile fine datorate lipsei de hidratare au disparut. Parca intinerisem cu 10 ani!

     In componenta acestei creme se folosesc ingrediente apicole de calitate superioara:
     - Miere de salcam - extrasa prin centrifugare la rece cu rol de a reface pielea crapata sau uscata in profunzime, stimuland regenerarea naturala a celulelor.
     - Propolis - extract natural concentrat, un antibiotic  natural ce combate cu succes infectiile la nivelul pielii si are proprietati cicatrizante deosebite.
     - Ceara de albine neprocesata - catifeleaza si hraneste pielea in profunzime, actionand ca o bariera protectoare importriva factorilor nocivi, lasand in acelasi timp pielea sa respire.

     Crema nutritiva de maini cu miere de la Apidava are ingrediente 100% naturale si formula este fara parabeni.

     Proprietati:

     1. Catifeleaza si protejaza pielea mainilor
     Proprietatile hidratante ale mierii, impreuna cu propolisul si ceara de albine, actioneaza impotriva factorilor externi ca o bariera protectoare si cu rol antibacterian la nivelul pielii.
     2. Hraneste, hidrateaza si mentine elasticitatea pielii asigurand ingrijire si protectie de lunga durata.

     Va recomand sa o incercati, indiferent de anotimp. Eu m-am inteles foarte bine cu ea.



Sapun cu miere si cimbrisor



     Acest sapun miroase delicios datorita uleiurilor esentiale ce le contine si se face remarcat mirosul dulceag, placut si aromat al cimbrisorului, care se pastreaza si dupa folosirea sapunului. A parfumat intreaga camera de indata ce am deschis coletul. Acum l-am mutat in baie si am permanent un miros proaspat, de curat.


     Are o forma placuta de fagure de miere, exact tipul de sapun pe care ador sa-l folosesc.
     Face multa spuma, hidrateaza pielea, iar parfumul persista mult timp pe maini, ten, corp… pentru ca am intrat cu el in cada pentru rasfatul binemeritat.



     Sapunul cu miere si cimbrisor de la Apidava face parte dintr-o gama speciala de sapunuri cu ingrediente naturale fabricate in Franta, “Miel de Thym”. Aceasta gama are la baza exclusiv grasimi vegetale (Palmier, Shea si Nuca de Cocos) imbogatite cu miere.

     Gama “Savon vegetal au Miel” cuprinde mai multe sortimente de sapunuri hexagonale de 100 gr, fiecare dintre ele cu miere si inca un ingredient natural deosebit. Sunt potrivite tuturor tipurilor de ten, chiar si celor foarte sensibile.
     Procedeul de uscare naturala al acestor sapunuri, asigura o utilizare de lunga durata, pastrand parfumurile fine pana la ultima picatura.

     Sapunul cu miere si cimbrisor are proprietati deosebite pentru piele, datorita virtutilor cosmetice ale mierii si uleiului de cimbrisor dar si a uleiurilor vegetale provenite de la anumite plante.
     Mierea hidrateaza in profunzime pielea uscata, previne infectiile si combate acneea. Catifeleaza si oxigeneaza pielea, regland secretia de sebum.
     Cimbrisorul revitalizeaza toate functile pielii si este un excelent astringent, antiseptic si dezinfectant.
     De cate ori ma spal, ma abtin sa nu-l mananc, atat imi este de drag acest sapun. Daca il incercati, imi veti da dreptate.


     In incheiere, vreau sa va reamintesc ca:
     - Cea mai sanatoasa protectie pentru piele o reprezinta produsele naturale, sau produsele obtinute pe baza unor ingrediente naturale. Acestea asigura o piele hidratata, catifelata si frumoasa.
     - Cremele si sapunurile naturale, sunt bine suportate de piele, nu contin conservanti si alte ingrediente care pot dauna pielii.


     Pentru ca experienta mea cu aceste doua produse cosmetice a fost de nota 100, am pus deja ochii pe alte cateva produse cosmetice de la Apidava ce merita a fi incercate cat mai curand.






2 comentarii: