joi, 31 mai 2018

Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower




     Pentru a avea mereu un par cat se poate de sanatos, stralucitor si matasos, poti folosi o serie de trucuri care sa te ajute sa obtii acest lucru:
     - In primul rand, este important sa-ti iei doza zilnica necesara de vitamina A si E.
     - De asemenea, este indicat sa consumi multe proteine (oua, peste, nuci) si grasimi sanatoase, pentru a obtine un par stralucitor, sanatos si rezistent.
     - Si, nu uita! Pentru un par matasos, balsamurile de par sunt importante.

     Ai parul uscat, degradat, lipsit de vitalitate si simti ca niciun tratament aplicat nu isi face efectul asa cum ar trebui? Poate nu ai gasit inca brandul sau formula ideala pentru tipul tau de par.
     Daca vrei un par puternic de la radacina pana la varfuri si hidratat corespunzator, cu o finete si suplete de invidiat, ti-as recomanda sa folosesti samponul si balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower.


Ce proprietati are kit-ul


     In timpul spalarii si dupa, te vei bucura de apa de nuca de cocos, renumita pentru textura racoritoare si proprietatile ei de catifelare. Ca o completare, floarea de lotus recunoscuta drept unul dintre secretele frumusetii asiatice va adauga un plus de sanatate scalpului si parului tau. Este foarte important sa folosesti sampon si balsam din aceeasi gama deoarece ele se completeaza reciproc pentru un rezultat vizibil, asa cum ti l-ai dorit.
     Imi plac aceste produse pentru ca:
     - NU contin siliconi sau coloranti artificiali
     - contin esente de origine 100% naturala
     - reteta este certificata dermatologic

     Poate stiai deja ca laptele de cocos iti intareste firul de par si ii da acestuia un aspect lucios avand si capacitatea de a tine bacteriile la distanta. Apa de nuca de cocos are acelasi efect asupra parului aspru, casant si uscat. Rezultatul te va incanta, iar tu vei avea un par sanatos si frumos.



     Prezentate intr-un ambalaj nou, cu un fundal de culoare albastra, oceanica si un miros placut, fresh si relaxant, samponul si balsamul cu apa de nuca de cocos si floare de lotus sunt alegerea perfecta pentru relaxare pe timpul verii, in zilele toride cu soare arzator cand parul tau are atata nevoie de hidratare si revitalizare.



     De calitate, frumos parfumate, delicate, blande si cu pielea capului, hidrateaza parul din interior fara sa il incarce, revitalizand chiar si parul cel mai uscat si lipsit de viata. 
     Poate, la unele persoane acest lucru sa nu se intample de la prima utilizare, ca un sampon sau balsam sa faca miracole, precum o bagheta magica, daca aveti parul vopsit, tern sau fragil si cu firul subtire, ca in cazul meu. Progresiv se imbunatateste starea firului de par, ca el sa nu se mai rupa atat de usor sau sa nu mai cada.
     Parul meu vopsit blond de prea multi ani era, pana nu demult, aspru, casant si uscat. Dupa mai multe utilizari sampon + balsam Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower, am remarcat cum apa de nuca de cocos si floarea de lotus sunt secretele catifelarii si frumusetii parului meu devenit mai matasos si mai usor de pieptanat. 
     Pentru mine, sunt excelente! Ma simt rasfatata de aroma placuta de nuca de cocos si floare de lotus si gandul imi zboara la vacanta de vara, mare, soare, relaxare…


     Nu contest ca retetele naturiste pentru ingrijirea parului ar fi nepotrivite, consider doar ca este mai bine sa utilizezi produse de la un brand de incredere, unul dintre principalii lideri mondiali ai pietei de cosmetice. Inca din anul 1898, Schwarzkopf a fost pionierul multor inventii in domeniul cosmeticii, acum este mereu in ton cu spiritul timpului si continua sa revolutioneze permanent piata cu progresele tehnice si inovatiile sale.

     Dintre diversele game de produse Schwarzkopf, Schauma este brandul de incredere al Europei pentru intreaga familie cunoscuta pentru intarirea si ingrijirea parului. Linia de produse Schauma contine sampoane clasice de par, produse de conditionare si tratamente pentru par pentru ingrijirea perfecta a parului. Deci, nu ai cum sa dai gres cu alegerile tale!

     Ca urmare a campaniei de testare initiata de BUZZStore, am avut sansa sa testez noul kit (sampon si balsam) Schauma Nature Moments. Daca si tu esti curios/curioasa si vrei sa testezi diferite produse, te poti inscrie aici



2 comentarii:

  1. Am fost provocata sa incerc aceasta varianta de sampon si balsam. Primul lucru pe care l-am apreciat este faptul ca foloseste extrase din surse 100% naturale. Categoric mirosul pe mine m-a cucerit. Este ducle, fructat si persista. Am observat o hidratare mai buna a parului, fara fire rebele si un aspect mai lucios. Categoric il recomand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a ramas mai putin de jumatate, in ambele flacoane (sampon si balsam). Sunt tot mai multumita de efectul avut asupra parului meu, incat nu ma mai satur de ele!

      Ștergere