sâmbătă, 9 decembrie 2017

PANTONE Ultra Violet culoarea anului 2018


Color of the Year 2018 PANTONE 18-3838 Ultra Violet


     Nu mai este o noutate pentru voi. Cred ca ati aflat deja ca avem noua culoare a anului 2018 comunicata de Pantone Color Institute. Aceasta este PANTONE 18-3838 Ultra Violet.
     Dupa cum a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, culoarea anului 2018 comunica "originalitate, ingenuitate si gandire vizionara. Este, totodata, cea mai complexa dintre toate culorile deoarece este nevoie de doua nuante care aparent sunt la poluri opuse – albastru si rosu – si sunt aduse impreuna pentru a crea ceva nou."

 
 

     PANTONE 18-3838 Ultra Violet stimuleaza personalitatile sa-si puna amprenta unica asupra lumii si sa dea frau liber creatiei. 
     Noua culoare pentru 2018, Ultra Violet, este enigmatica si simbolizeaza neconventionalul. Designerii au inclus deja in colectiile lor atat piese vestimentare in aceasta nuanta complexa, cat si machiaj.

     Ce inspira culoarea violet? - Frumusete, creativitate, inspiratie.
     Ea are darul de a ne purifica gandurile si sentimentele, oferindu-ne inspiratie. Ne conecteaza cu sinele spiritual dandu-ne intelepciune si putere interioara. Creste talentul artistic si creativitatea. Un om vizionar, creativ si puternic mental va adora se se identifice cu violet!
     Se spune ca violetul este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Totodata, este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.

     Simbolistica ultra violetului este lupta, puterea, originalitatea. Aceasta este atitudinea pe care oamenii trebuie sa o aiba anul viitor, in 2018!

     O veste buna trebuie insotita si de cateva poze sugestive, asa ca va las sa va delectati cu ele.


  
 Color of the Year 2018 PANTONE 18-3838 Ultra Violet

Aceasta colectie de machiaj este o colaborare intre Butter London si Pantone.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu