miercuri, 22 noiembrie 2017

Memorie buna cu siropul MEMO ON, Ayurmed



     Vrem sa avem memorie buna la orice varsta. Indiferent ca suntem copii, avem 20 de ani sau peste 40 de ani, adesea avem nevoie sa invatam lucruri noi. Examene la scoala sau la facultate, cursuri pentru un job mai bun, dorinta de a fi mai culti sau mai bine informati, toate fac parte din viata noastra zilnica.
     Oboseala, stresul si alimentatia necorespunzatoare sunt printre principalele cause pentru lipsa atentiei si a capacitatii de invatare. Daca organismul este slabit, sau persoana traverseaza perioade de fluctuatii emotionale sau inainteaza in varsta, memoria devine din ce in cea mai slaba, iar deteriorarile de la nivel cerebral favorizeaza aparitia unor afectiuni grave precum maladia Alzheimer sau dementa.


     Pierderile de memorie si lipsa de concentrare apar frecvent la tinerii care traiesc in conditii de stres sau sunt concentrati pe multitasking. Vor sa faca 2 - 3 lucruri in acelasi timp, sau chiar mai multe, dar, din pacate, nu reusesc sa gestioneze bine informatiile, apare lipsa concentrarii si performantele intelectuale au de suferit.

     Pentru a mari capacitatea de concentrare sau pentru tratarea tulburarilor de memorie, prevenirea pierderii de memorie si sporirea performantelor intelectuale la orice varsta, chiar si la persoanele mai mature - cazul studentilor si doctoranzilor, care trebuie sa treaca examene la varste mai inaintate, este indicat sa folosim diferite metode de imbunatatire a memoriei si de mentinere a sanatatii creierului, precum si mici trucuri pentru a invata mai eficient. Astfel, o pregatire si cu suplimente alimentare ayurvedice de pe www.ayurmed.ro ajuta foarte mult in obtinerea unor rezultate finale la cote maxime.
     Rozmarinul, Ginkgo Biloba si Roinita sunt recunoscute pentru contributia lor in intarirea memoriei si combaterea problemelor de memorie survenite pe termen scurt sau pierderile de memorie legate de varsta inaintata. Toate aceste plante le gasim intr-un SUPLIMENT ALIMENTAR NATURAL AYURVEDIC, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE, siropul MEMO ON, care ofera o memorie de elefant! 


     MEMO ON™ - sirop contribuie la:
     - Functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual.
     - Sustinerea elevilor si a studentilor la efort psihic si intelectual intens, mai ales in perioada examenelor.

Modul de utilizare si doza recomandata:

     Copii 4-6 ani: cate o jumatate de lingurita (2.5 ml) de 2 ori pe zi.
     Copii 6-12 ani: cate 1 lingurita (5 ml) de 2 ori pe zi.
     Adulti si copii de peste 12 ani: cate 1-2 lingurite (5-10 ml) de 3 ori pe zi.
     Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.
     Se recomanda sa se administreze minimum 3 luni.

     Acest remediu fiind sub forma de sirop este indicat si copiilor, pentru ca si ei au nevoie de un suport ca sa le fie de ajutor la multele lectii si informatii pe care le au de acumulat.

     Memoria este un proces psihic care consta in intiparirea, pastrarea si reproducerea senzatiilor, sentimentelor, miscarilor, cunostintelor, informatiilor sau recunoasterea a ceea ce a facut parte din experienta noastra anterioara. Memoria si invatarea sunt doua notiuni destul de greu de delimitat. In general, memorarea face posibila fixarea, conservarea, recunoasterea si reproducerea informatiilor si a trairilor, in timp ce invatarea poate fi definita ca fiind activitatea care duce la achizitii individuale relativ stabile in sfera comportamentala.

Multumesc Brander si Ayurmed pentru sansa de a testa acest sirop foarte eficient!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu