sâmbătă, 14 octombrie 2017

SEDIRELAX - somn linistit, viata fara stres     Hai sa combatem stresul si insomniile care, pe termen lung, au efecte negative asupra sanatatii, pentru ca, nu-i asa, indiferent de motive, cu totii ne simtim stresati cateodata!

     Stresul poate scadea drastic abilitatea sistemului imunitar de a se apara impotriva bolilor. Ce masuri luam in aceste situatii? Administrarea de remedii naturale sub forma de capsule din plante medicinale si extracte naturale sau ceaiuri din plante medicinale cu efecte antidepresive, anxiolitice, tonice nervoase, calmante, sedative.

     Usor de utilizat, suplimentul alimentar SEDIRELAX contine o asociere de plante ayurvedice care contribuie la adaptarea organismului la stres, la mentinerea calitatii somnului, la relaxarea organismului si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare. Deci, sa-l punem la treaba!!!

     SEDIRELAX de la Ayurmed contribuie la:
     - Adaptarea organismului la stres;
     - Mentinerea calitatii somnului;
     - Relaxarea organismului;
     - Mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare;
     - Sustinerea functionarii normale a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica;
     - Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.

     Stiu ca ai incercat diferite metode de relaxare si nu te-ai lasat doborat, nu ai asteptat ca stresul zilnic sa se acumuleze si sa evolueze catre stari si patologii mai grave!
     Stresul nu este binevenit niciodata deoarece este o stare de iritare, o stare intensa si neplacuta care, pe termen lung, are efecte negative asupra sanatatii, performantelor si productivitatii. El trebuie sa fie evitat.
     Cu toate astea, si eu, si tu, constatam ca ne doare spatele, ne dor articulatiile, nu reusim sa ne odihnim desi suntem obositi, nu avem randament in ciuda stradaniilor zilnice, racim frecvent, ne doare capul, suntem nervosi si iritati tot mai frecvent, luam in greutate, etc.

     Poate ai incercat de-a lungul timpului recomandarile de baza:
     - Exercitii care ne ajuta sa invingem stresul
     - Meditatie pe o muzica relaxanta
     - Meditatie bazata pe respiratie
     - Miscare fizica intensa: alergat, fitness, aerobic etc.
     - Practici yoga: posturi corporale, tehnici de respiratie sau meditatii diverse.
     Fiecare individ este o particularitate si din acest motiv poate la mine au functionat pozitiv aceste incercari, la tine poate ca nu… dar nu renunta la gestionarea stresului, vitala pentru pastrarea sanatatii fizice si mintale. SEDIRELAX este un remediu natural impotriva stresului.

     Stresul nu are o cauza anume. Apare, dar se si accentueaza, atunci cand te certi cu cineva, primesti o nota nu tocmai buna la un examen, esti nevoit sa faci zilnic ceva ce nu iti place, esti intrerupt de la ceva ce faceai cu placere. Te poti stresa din cauza serviciului, a greutatilor din familie, a lipsei banilor, a viitorului incert si a vietii trepidante.
     Nu astepta ca dusmanul societatii moderne, stresul, sa fie vinovat de insomnii, dureri musculare, migrene, tulburari digestive, oboseala cronica, nervozitate, anxietate, lipsa energiei, stari depresive sau boli mai grave ca ulcer, diabet si boli de inima …     Poti incepe chiar acum un tratament cu SEDIRELAX pentru a sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica. Folosit in conditiile unui stil de viata agitat, produsul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.

Mod de utilizare

     Modul de utilizare si doza recomandata:
     Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
     Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.


     Stiu ca ma veti intreba ce contine acest produs minune, de ce il laud atat si care este motivul pentru care il recomand cu atata caldura. Tocmai de aceea am sa va prezint proprietatile plantelor din compozitie. Sunt plante recomandate de toti medicii pentru tratarea starilor de stres dar, cand sunt deja asociate intr-o pastiluta, efectul este mult mai rapid:

     - Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), frunze - are rolul de a regla circulatia cerebrala si periferica si contribuie la functionarea optima a sistemului nervos. Contribuie la armonizarea starii psiho-emotionale, reduce stresul si oboseala.
     - Melissa officinalis (Roinita), parti aeriene - Frunzele de roinita contribuie la imbunatatirea starii psiho-emotionale, la protejarea organismului impotriva stresului. Planta are capacitatea de relaxare a masei musculare si actioneaza ca un usor sedativ.
     - Hypericum perforatum (Sunatoare) - substantele bioactive din planta restabilesc echilibrul psihoemotional, inducand relaxarea si somnul. Planta are proprietati calmante si este antidepresiv usor. Este un supliment in starile de tensiune, agitatie, stres. Mentine concentratia de serotonina din creier. Creste nivelul de melatonina, regleaza ciclurile zi/noapte si somn/veghe.
     - Valeriana wallichii (Valeriana), radacina - reduce stresul, oboseala, astenia si nervozitatea. Mentine starea de calm si relaxare ceea ce ajuta la imbunatatirea calitatii al somnului.
     - Ocimum basilicum (Busuioc), parti aeriene - Componentul cel mai important este uleiul esential. Uleiul esential (contine 70-80% metil cavicol) are proprietati calmante si antistres si nu produce niciun efect secundar.


     Este foarte important sa invatam cum putem controla stresul inca din momentul in care acesta se face simtit.
     Selye spunea ca "Omul modern ori va invata sa-si stapaneasca stresul, ori va fi sortit esecului, bolii si chiar mortii".
     Noi nu vrem sa ajungem aici, nu-i asa? SEDIRELAX iti ofera un somn linistit si viata fara stres.


     Multumesc Ayurmed si Brander !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu