luni, 28 august 2017

10 beneficii TRIFYLA, purificator digestiv complet


     Avem nevoie de un purificator digestiv complet pentru ca organismul nostru sa fie sanatos, sa avem cat mai putine probleme digestive sau chiar deloc. 
     Nu ne plac efectele imediate ale nerespectarii regulilor sistemului nostru digestiv care se traduc prin aparitia unor simptome precum flatulenta, diareea sau indigestia.

     Stresul, alimentatia necorespunzatoare si tensiunile de zi cu zi ne impiedica sa avem o digestie sanatoasa.
     Mancam haotic, uneori la ore foarte tarzii si cateodata cantitati peste limitele stomacului. 
     Nu mestecam suficient cand optam pentru mancatul la televizor sau in timp ce citim. 
     Combinam gresit alimentele, nu urmarim succesiunea recomandata a tipurilor de alimente ce necesita timpi si enzime diferite pentru digerare.

     De exemplu, voi stiati de aceasta ordine de baza a alimentelor pentru o digestie corecta?
     - apa si sucuri
     - fructe, alimente pasate, supe
     - legume
     - leguminoase si cereale
     - carne (peste, pasare etc.)     Cand suntem tentati sa facem excese de orice fel, cand suntem pusi in situatia de a nu putea rezista tentatiei de a degusta mai mult decat ii este necesar organismului, este bine sa avem la noi si ne amintim ca exista un ajutor de la Ayurmed, un purificator digestiv complet, suplimentul nutritiv TRIFYLA.

     TRIFYLA este un amestec de 3 fructe indiene si este considerat ca fiind un panaceu universal si este suplimentul alimentar cel mai frecvent prescris in medicina ayurvedica.
     Fructele ce intra in compozitia suplimentului nutritiv TRIFYLA corespund, fiecare, cate unui factor de dezechilibru al organismului. Acestea sunt Amalaki, Haritaki si Bhibitaki. 
     Aceste trei fructe asigura echilibrul celor trei "dosha" - Vata, Pitta, Kapha din care este compus organismul si care au sediile principale la nivelul tubului digestiv, conform teoriei din medicina ayurvedica indiana.     Poate fi administrat atat adultilor, cat si copiilor.
     Copii 5-14 ani: cate ½ tableta de 3 ori pe zi.
     Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
     Se administreaza cu 30 minute inainte de masele principale minim 1 luna, cure de 3 luni.10 beneficii TRIFYLA, purificator digestiv complet:

     
     1. Mentinerea starii de sanatate a sistemului digestiv.
     2. Asigura o digestie normala, protectia mucoasei gastrice si intestinale, normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive.
     3. Mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange, asigurand restabilirea consistentei scaunelor, curatarea si detoxifierea colonului.
     4. Regenerarea celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si fluxului biliar.
     5. Sustinerea capacitatii de autoaparare prin sustinerea sistemului imunitar si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
     6. Protejarea organismului de efectele radicalilor liberi.
     7. Reducerea unor forme de colesterol (colesterol seric).
     8. Tratarea cancerului, prin distrugerea celulelor tumorale si protejarea celulelor sanatoase, avand o actiune semnificativa in acest sens datorita efectului sau antioxidant.
     9. Mentinerea armoniei psihomentala, datorita unui efect direct asupra sistemului nervos. Are efecte remarcabile privind diminuarea efectelor stresului de fond precum si a tensiunii emotionale.
     10. Remediile ayurvedice pentru detoxifierea, pentru purificarea aparatului digestiv sunt recomandate si preventiv, pentru sustinerea digestiei si pentru sanatatea florei intestinale!


     Daca v-am trezit cat de cat interesul, va mai spun ca, in special pe timpul verii, ne putem apara foarte usor de toxiinfectii alimentare. Acestea pot sa apara din cauza caldurii foarte mari si din cauza faptului ca aceste microorganisme, care sunt parazitii, se dezvolta foarte usor in conditiile de caldura si umiditate mare.


     Deci, nu uitati de TRIFYLA si de Ayurmed!

Multumesc Brander!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu