miercuri, 10 decembrie 2014

Tocmai.ro te ajuta sa pornesti o afacere!


     Tot mai des in ultima vreme lumea este interesata de castiguri suplimentare obtinute din micile pasiuni pe care le transforma in afaceri de succes. Pentru unii poate parea greu pentru ca nu au incercat niciodata, pentru altii insa totul este floare la ureche atunci cand le vine in ajutor tocmai.ro.

     In acest sens, tocmai.ro a lansat campania #TocmaiTeAjuta prin care “face cunostinta cu oamenii din spatele anunturilor si a plecat in cautarea povestilor interesante ale vanzatorilor si cumparatorilor adevarati, care au reusit prin intermediul site-ului sa isi inceapa o afacere sau sa isi rezolve simplu si rapid o problema, fara sa investeasca foarte multi bani sau timp.” Si atunci mi-a venit ideea sa incerc si eu. Daca altii au reusit, inseamna ca ajutorul primit din partea tocmai.ro, pentru vanzarea si cumpararea de produse, merge in avantajul nostru, al tuturor si tocmai.ro te ajuta sa pornesti o afacere!

     Idei am avut mai multe in decursul anilor dar nu s-au concretizat. Pe atunci ma gandeam ca iti trebuie o investitie considerabila ca sa-ti dezvolti o afacere si cum finantele mele nu prea lasau loc de asa ceva, am renuntat dar, am ramas tot cu gandul ca intr-o zi voi reusi sa-mi indeplinesc visul.

     Se spune ca doar cu ajutorul prietenilor poti infaptui lucruri marete. Pentru mine, un prieten de nadejde este si tocmai.ro. Daca esti ajutat atunci cand ai nevoie, cu o idee, cu ceva munca sau cu sfaturi bune, poti sa duci la bun sfarsit orice lucru inceput si nefinalizat din diferite motive.


     Toamna trecuta, pe cand mesteream de zor in bucatarie pentru a face proviziile necesare de gemuri si dulceturi, ma gandeam cum as putea face sa guste cat mai multa lume din bunatatile pregatite de mine pentru care am fost laudata de foarte multe ori de familie, prieteni, cunostinte intamplatoare, inclusiv de prietenele de pe facebook carora le-am aratat poze cu realizarile mele. Timpul a trecut, eu nu am intreprins nimic, dulceturile le-am mancat sau au fost facute cadou si anul asta m-am trezit in aceeasi situatie: fara afacere, dar cu camara plina.

     In clipa in care am vazut anuntul celor de la tocmai.ro, cum altii au reusit doar cu 405 lei sa-si deschida afacerea mult visata, mi-am facut si eu un plan de bataie.

     Cantitati mari de dulceata si gem am facut cam in toate anotimpurile, functie de fructele de sezon. Cirese, visine, caise, piersici, prune, coaja de portocala, pere, gutui si altele, toate au fost materie prima la indemana si usor de pregatit. Ceva probleme am totusi, atunci cand folosesc fructe tari care trebuie maruntite sau date prin razatoare, pentru ca nu prea am spor la cantitati mari. Am avut un robot de bucatarie micut cu care mi-am facut treaba pana cand fiul meu a pus ceva in el sa marunteasca, nici pana acum nu a vrut sa-mi spuna ce anume, si bietul aparat a decedat. Nu mai functioneaza deloc si are si cutitele deformate. Este bun de pus la cosul de gunoi.

     Pentru inceput as avea nevoie de un robot nou, cu cat mai multe functii, care sa-mi usureze munca. Si as mai avea nevoie de o cratita mare, in care sa incapa cat mai multe fructe, fata de cea pe care o folosesc eu acum si care are o capacitate de doar 4 litri cu care sigur nu as avea spor. Mi-ar mai trebui si multe borcane de 400 grame, dar nu-i asa mare problema pentru ca ele sunt destul de ieftine daca le cumperi de la angro, un raft metalic cu blaturi de lemn pe care sa asez borcanele la racit si niste etichete frumoase care sa ma reprezinte. Cu raftul am rezolvat pentru ca un prieten de familie, mare mester in confectii metalice, s-a oferit sa ma ajute. Pentru inscriptionarea etichetelor am o promisiune de la prietena mea cea mai buna ca voi primi ajutor. Am incredere in ea pentru ca se pricepe sa deseneze pe calculator tot felul de lucruri interesante folosind programele adecvate. Mie imi ramane doar sa fac rost de bani pentru robot de bucatarie si cratita.

     Stiu de la sora mea ca pe tocmai.ro se pot vinde foarte usor orice fel de obiecte. Asa am ales si eu sa vad un gratar electric, anuntul este aici, pe care sper sa iau 215 lei. Gratarul este nou, l-am primit cadou de la niste prieteni cand ma vaitam eu ca am nevoie de un gratar, numai ca eu ma refeream la tigaie gratar sau grill si, din cauza confuziei de nume, m-am pricopsit cu un gratar pe care eu nu il folosesc. Mai am de vanzare o placa pentru intins parul, acest anunt, pe care am castigat-o la un concurs pe facebook si cum eu am parul drept, nu o folosesc. Deci, este nou nouta! Am pus-o la 190 lei pentru ca este profesionala, folosita la saloanele de coafura. Poate as incerca vreodata sa folosesc un ondulator, dar placa niciodata.

     Din vanzarea celor doua articole voi face rost de 405 lei cu care imi voi cumpara un Robot de bucatarie Moulinex pe care l-am gasit aici si o Cratita 9l cu capac, gasita aici. Astept cu nerabdare sa intru in posesia lor si sa ma apuc de treaba.


     Restul cumparaturile le voi face tot de pe tocmai.ro. Acolo gasesc cele mai bune preturi, au transportul gratuit si verificarea coletului la livrare. Convingerea mea este ca, atunci cand lucrezi cu profesionisti nu ai cum sa dai gres! In urma tranzactiilor imi vor ramane 5 lei, de care imi voi cumpara o sticla de vin la prima comada de dulceturi si gemuri.

     Si, pentru ca la orice inceput de drum este necesara si o promovare, am anuntat prietenii de pe facebook si G+ prin aceasta fotografie de debutul noii mele afaceri. Deschizator de drumuri, tocmai.ro te ajuta sa pornesti o afacere, de la zero. 

     Daca vreti sa va deschideti si voi o afacere, luati exemplul meu, colaborati cu tocmai.ro si veti avea numai de castigat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu