marți, 9 decembrie 2014

Epilarea nu este capriciu, ci necesitate


     Femeile si-au dorit dintotdeauna sa fie frumoase si niciun efort nu a fost prea mare pentru a-si atinge scopul. Parul in exces a reprezentat dintotdeauna un complex puternic pentru femei si in ultima vreme chiar pentru barbatii mai inzestrati din acest punct de vedere. Solutia cea mai la indemana pentru a scapa de parul nedorit si care isi are radacini in cele mai vechi timpuri este epilarea. Ea poate fi considerata un capriciu doar atunci cand vrei sa te joci. In rest, atunci cand ai cu adevarat nevoie, epilarea nu este un capriciu, ci necesitate.

     Citeam zilele trecute despre cum sa reusesti in cariera daca esti femeie si pe langa toate sfaturile am remarcat cat de mult se pune accent pe aspectul exterior si aici nu este vorba doar de imbracaminte ci si de ingrijirea ta, ca persoana: un machiaj discret pe un ten ingrijit, fara mustacioara sub nas, parul coafat sau macar aranjat putin cu placa sau cu ondulatorul, dupa caz, o manichiura impecabila si lipsa totala a parului de pe maini, picioare sau axile, adica din zonele care se vad si pot contribui la prima impresie.

     Poate si tu ai incercat in anumite momente sa folosesti lama de ras si mai apoi epilatorul atunci cand prietenele te chemau vara la strand iar timpul era prea scurt pentru a aranja o epilare la salon. Si eu am facut astfel de greseli din graba, din indiferenta, sau poate chiar in cunostinta de cauza, pana cand am descoperit ca exista ceva mult mai performant si mai util, kitul de epilare pe care pot sa-l folosesc acasa in deplina siguranta, cu economie de timp si costuri mult diminuate fata de o vizita la salon.

     Epilarea este un capriciu atunci cand esti tanar si firele de par de pe maini, picioare, axile, abia incep sa creasca si se prezinta mai mult ca un puf abia vizibil. Esti frumosa asa deocamdata, de ce sa complici lucrurile? De ce sa te trezesti mai apoi ca tu ai fost cea care ai declansat procesul rapid de crestere a firelor groase, de culoare inchisa si care devin tot mai greu de indepartat?

     Abia atunci cand firele nedorite si rebele iti cauzeaza diferite neplaceri, epilarea devine o necesitate. Si aici nu ma refer doar de femei, care se stie cat de atente sunt cu privire la felul cum arata, ci si la domnii cu pilozitate crescuta care ii transforma in mici ursuleti cu blanita pe tot corpul. Domnilor, sa nu aveti impresia ca va pun sa va epilati pe maini sau pe picioare! Este vorba de parul din zona axilelor, care vara ne da atatea batai de cap. Este total inestetic cand vezi un barbat cu un maieu decoltat care-si etaleaza cu nonsalanta mica padure de la subrat, ca sa nu mai vorbim de mirosurile care pe mine m-au facut de multe ori sa o iau repede la picior.


     Revenind la noi femeile, cele care toata ziua suntem active si cu greu ne gasim timp (sau bani) sa mergem sa ne aranjam la un salon, ce ati zice daca epilarea facuta acasa ar intra in obiceiurile noastre de acum incolo? Eu folosesc deja acest kit de epilare de ceva timp si pot sa va spun ca este foarte eficient si foarte comod de folosit, iar rezultatele m-au incantat inca de la prima utilizare.
     Kitul de epilat contine:
     - incalzitorul dublu pentru ceara DUO Master cu termostat, cu baza dubla fixa si 2 incalzitoare detasabile.
     - 10 flacoane ceara de unica folosinta cu miere de albine de cea mai buna calitate (Emmeci - Italia)
     - 2 role hartie de epilat calitate superioara de 7cm x 60 m
     - 1 sticla cu ulei dupa epilat cu extract de musetel de 500ml
     Kitul pentru epilare cu incalzitor de ceara DUO BASIC (dublu) este o solutie de epilare folosita cu predilectie in saloanele de infrumusetare, dar poate fi utilizat cu succes si acasa. Varianta cu 2 incalzitoare ofera posibilitatea de a lucra in acelasi timp cu 2 tipuri de flacoane de ceara.
     Produsul este profesional, ideal pentru epilarea rapida a oricarei parti a corpului. Eu il folosesc cu succes si pentru zona inghinala, desi mi-a fost cam greu la inceput sa ma epilez singura dar, dupa experienta dureroasa pe care am avut-o acum ceva timp in urma la salon, am decis ca este momentul sa ma ocup singura de aceasta problema. 

     Pentru mine epilarea este o necesitate pentru ca trebuie sa repar greselile facute in copilarie cand am folosit lama de ras, din joaca, iar acum parul, de care vreau sa scap, nu se lasa induplecat prea usor. Pe site exista multe alte produse de epilat pe care le poti folosi daca nu te incanta alegerea mea.



     Imi plac mult produsele de cosmetica pe care le comercializeaza Tpb pentru ca sunt de calitate, sunt produse profesionale, iar preturile sunt foarte atractive. Daca ai rabdare sa treci in revista vei gasi si oferte speciale la unele articole care sigur te vor atrage. Asa am descoperit eu produsele profesionale L’Oreal si aceasta oferta pentru par pentru ca, daca nu v-am spus inca, de podoaba capilara am mare grija. Aici nu se aplica regula epilarii ci, din contra, scalpul trebuie stimulat pentru a lasa sa creasca un par sanatos si rezistent.


     Varietatea produselor de frizerie si coafor, manichiura, produse de unica folosinta, aparatura cosmetica si echipamente profesionale, sunt foarte usor de adaugat in contul tau de pe site sau poti face o comanda telefonica in cazul in care ai nevoie de ceva lamuriri suplimentare ori pentru a scuti timpul, iar livrarea se face prin curier atat in Bucuresti cat si in tara, deci produsele vor ajunge in siguranta la tine.

     Care este parerea ta despre epilare? O vezi ca pe un capriciu, sau o necesitate? 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu