vineri, 5 decembrie 2014

Bilete de avion pentru vacanta ideala


     Dupa un an de munca, cand stresul si grijile ne-au apasat umerii si oboseala a inceput sa-si arate coltii, simtim nevoia de putina relaxare intr-un loc cat mai departe… departe de tot si de toate. O vacanta binemeritata este solutia! Ea ne va readuce energia risipita, linistea si bucuria sufleteasca.

     De cativa ani ma tot pregatesc in gand la momentul in care voi zbura cu avionul spre o statiune montana in Austria pentru practicarea sporturilor de iarna pe skiuri sau snowbord, mai ales ca echipament sportiv mi-am cumparat cu ceva timp in urma. Ma fascina si ideea de a vizita incantatoarele Barcelona, Paris sau Praga despre care am auzit lucruri atat de frumoase incat voi ajunge cu siguranta pe aceste meleaguri.

     Exista sute de oferte turistice in intreaga lume pe care le-am gasit in cautarile febrile pe Internet, dar destinatia favorita pentru acest an ramane MilanoMa veti intreba de ce tocmai Milano?

     In primul rand pentru shopping! Milano este capitala modei, plina de magazine de lux si case de moda celebre in lume, unde cei mai faimosi designeri creeaza modele unice pentru iubitorii de moda. Nu trebuie ratate Via Monte Napoleone unde se gasesc produse marca Versace, Gucci, Prada sau Cartier, Via della Spiga unde se intind exclusivistele buticuri Sergio Rossi, D&G, Bulgari si nici Via Sant’Andrea unde se sta la coada pentru Chanel, Armani sau Moschino.

     In al doilea rand sunt o multime de obiective ce nu trebuie ratate:


     Domul (Catedrala Santa Maria Nascente) - este cea mai mare catedrala gotica din lume cu ale sale dantelarii superbe pe care le-am admirat doar in poze, cu 3500 de statui si cele 135 de turle. De pe acoperis, in zilele senine, se deschid privelisti deosebite ale Alpilor.
     Palatul Sforzesco - locuit de-a lungul timpului de marile familii burgheze care au condus orasul si unde pot fi vizitate cele 12 mini-muzee cu diversele obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950.
     Biserica Santa Maria delle Grazie - unde este depusa faimoasa pictura Cina cea de Taina a lui Leonardo da Vinci.


     La Scala - renumitul teatru de opera din Milano unde marii artisti de opera din Italia si multi dintre cele mai buni cantareti din intreaga lume au aparut in ultimii 200 de ani. Rezervarile de bilete se fac cu multa vreme inainte de inceperea stagiunii, deci ne ramane doar optiunea de a o vizita, fara sa putem asista la vreun spectacol.


     Barbatii ajunsi in Milano nu vor putea rata o vizita la celebrul stadion San Siro. Exista cateva stadioane celebre in lume printre care si San Siro, cel mai mare stadion din Italia, cu o capacitate de mai mult de 80.000 locuri, cu un design aparte ce il face foarte usor de recunoscut.

     In al treilea rand, dar nu cel din urma, pentru degustarea acelor preparate pentru care milanezii sunt renumiti in intreaga lume. Snitelul gatit cu unt, cassoeula - mancarea cu varza si carnaciori, celebrul risotto alla milanese sunt doar cateva din cele mai de seama delicii locale.

     Vom zbura catre Milano cu avionul, desigur, dar mai intai trebuie sa ne procuram bilete de avion pentru cursa Bucuresti - Milano.
     Este atat de usor sa gasesti online o companie de zbor prin intermediul Bileteavion.ro, incat nici nu stiti ce ati pierdut pana acum! Am introdus data de plecare si data de sosire, orasul si am asteptat sa apara ofertele. Wow! Ce frumos arata panoul plin cu liniile aeriene care au zboruri spre Milano, durata, pretul biletului, detaliile despre zbor (daca este direct sau cu escala): BlueAir, WizzAir, Lufthansa, LOT, AlItalia si multe altele, asezate in ordinea preturilor. Un tablou perfect si complet in care si un incepator se poate descurca sa faca o rezervare, alegand cele mai convenabile tarife de bilete de avion pentru data calatoriei.


     Fiecare oferta de zboruri prezentata cuprinde atat tariful final, cu toate taxele incluse, cat si cele mai importante conditii ale tarifului - asa fiecare va sti daca oferta se potriveste nevoilor de calatorie. Companiile de zbor afiseaza informatii despre bagaje, despre animale, daca exista oferte promotionale si date despre check-in online.

     Avand drept profil vanzarea unor produse sau servicii online, Bileteavion.ro beneficiaza de o echipa cu experienta, care nu lasa nimic la voia intamplarii. Gasiti aici pachetele turistice grupate in mai multe categorii pentru a usura cautarea. Dupa alegerea destinatiei dorite, puteti face rezervare la hotel. Cautati apoi cele mai ieftine bilete de avion, pentru calatorii dus-intors sau doar dus. Aveti acces la cele mai cunoscute companii de transport aerian, la toate companiile care asigura low cost si puteti vedea in orice moment care sunt ofertele acestora.
     Planificati-va vacanta mult visata si profitati de relaxare la cele mai bune preturi cu ajutorul celor de la Bileteavion.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu