marți, 11 februarie 2014

Eu, BlogAwards si Allview

     Pentru cine nu stie inca prea multe despre mine si blogul meu, astazi vreau sa va spun o poveste care, pe cat este de interesanta, pe atat este de reala.

     La sfarsitul lunii iulie, in anul 2010 mi-am facut blog pentru un concurs frumos cu parfumuri. De atunci am inceput sa scriu, mai des, sau mai rar, sa particip la diferite concursuri, sa postez retete de mancare (ca asa era moda) si multe altele…
     Am facut-o din placere, ca sa-mi clatesc mintea, dupa ce invatasem, pentru job, cateva programe de proiectare de pe Internet. 
     Am inceput dintr-o joaca, dar am observat ca ma si motiveaza sa scriu tot mai mult. 
     Dupa ce citeam diferite articole pe alte bloguri, ma gandeam: eu nu sunt capabila sa leg cateva cuvinte?, ma rezum doar la partea tehnica si nu reusesc sa ma exprim liber in scris? Asta m-a motivat cel mai mult sa continui.
     Am avut si momente mai proaste, cand am facut pauza, momente in care ma gandeam ca fac o munca inutila si satisfactia nu era pe masura efortului depus.

     
     Totul s-a schimbat radical cand am intrat in marea comunitate BlogAwards.

     Atunci am inteles ca nimeni pe lumea asta nu este singur sau marginalizat, decat daca se complace intr-o astfel de situatie! 

     Aceasta comunitate ne ajuta sa ne punem in valoare pasiunea pentru blogging, pasiunea pentru scris si avem aprecierea celor care ne citesc, persoane pe care nu le cunoastem, dar pe care le simtim foarte aproape de sufletul nostru. 
     Paticipand la concursurile organizate de BlogAwards avem ocazia sa castigam premii, sa ne facem citite randurile pe care le punem pe hartie cu atata sudoare, sa primim felicitari de la organizatori atunci cand suntem alesi castigatori. 
     Inima se umple de bucurie, motivarea apare cu fiecare articol scris, fara sa ne gandim de multe ori la castig, ci mai mult la satisfactia de a face un lucru corect si apreciat de un public foarte larg. 
     O conditie primordiala pentru a participa la aceste concursuri este sa avem un blog si minim 5 articole pentru a fi eligibili!

     Pentru cei care au o afacere, aceasta comunitate este cel mai bun mod de promovare cu un cost minim si eficienta maxima. 
     Mereu se vor gasi admiratori, persoane dornice sa-si exprime parerea, in speranta ca cineva, dincolo de monitorul calculatorului, va aprecia cele scrise.  
     Lansat in Martie 2011, BlogAwards este primul site romanesc prin intermediul caruia se face campanie de promovare pe bloguri.
     Branduri si companii sunt promovate in Social Media.

     Sa nu-i uitam pe sponsori! 
     Pentru ei, este mai mult decat o platforma de promovare a produselor si serviciilor: 
     - Promovare in Social Media prin intermediul campaniilor pentru bloggeri.
     - Raport cu rezultatele campaniei.
     - Brand Awareness.

     BlogAwards este o comunitate in plina expansiune, de bloggeri pasionati si deschisi la provocari. 

     
     Tot datorita acestei comunitati am aflat si despre Allview, pe care l-am descoperit intamplator acum ceva timp, tot cautand un laptop, apoi am continuat sa vizitez site-ul in speranta ca voi gasi si un telefon mobil performant.
     Din aprilie 2004 toate produsele au fost comercializate sub marca proprie ALLVIEW®, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti-Romania. 
     Incepand cu anul 2007 compania a adaugat in portofoliu si sistemele GPS de navigare.
     Allview inseamna curaj in inovatie si pasi indrazneti catre abordarea unor noi tehnologii.

     De ce sunt asa pasionata de Allview in acest moment? Pentru tehnologia Dual SIM a telefoanelor Allview, care ne permite sa imbinam armonios viata personala cu cea profesionala. 
     Prin intermediul paginei website ni se ofera suport pentru fiecare produs in parte, care include: setarea aplicatiilor, setarile de Internet pentru fiecare operator in parte, manualele de utilizare in format electronic si multe alte informatii utile.
     
     Aici am gasit acel ceva care m-a fascinat dintr-o privire: P5 Symbol. 
     Primul smartphone cu touch pen de la Allview tine pasul cu mine si:
- este plin de imaginatie, asa cum sunt si eu aproape zilnic;
- original, asa cum imi place mie sa fiu ca sa ies in evidenta;
- aduce idei noi, exact cum mi se intampla si mie destul de des.
     Este un gadget special pentru completarea personalitatii mele!

     Fiecare dintre voi isi poate gasi aici partenerul ideal: telefon, tableta PC, dispositiv audio si DVD, televizor, GPS sau notebook, printr-o simpla cautare a produsului mult visat.

     Allview asigura service autorizat pentru telefoane, tablete, GPS-uri si notebook-uri si are un centru de suport Allview, o aplicatie de solicitari (ticketing), care ofera informatii la orice solicitare transmisa de o adresa valida de e-mail.

     In urma inregistrarii pe Allview, veti putea cumpara mai repede, veti putea urmari starea comenzilor, veti putea vedea comenzile mai vechi si multe altele.

     Ma bucur daca ati reusit sa cititi pana aici si va spun doar atat:

BlogAwards si Allview sunt prezentul si viitorul nostru!

Un comentariu: