sâmbătă, 8 februarie 2014

AfaceriTextile, ce dor mi-a fost de tine!

"Pe-un picior de plai,
Un portal virtual sa ai,
Pe-o gura de rai,
Business-ul tau sa-i dai,
Iata vine-n cale,
AfaceriTextile.ro se coboara-n vale".

     Nu va speriati, nu vreau sa schimb Balada Miorita!

     Mi-am propus cu aceasta introducere sa va fac cunoscut un portal pentru industria textila din Romania.

     Este util in aceste vremuri de criza ca toti producatorii romani de haine, confectii si tricotaje sa-si poata promova produsele, sa le faca cunoscute tuturor iubitorilor de frumos si calitate.

     Suntem in secolul XXI si avem acces la informatie, iar internetul, care este tehnologie, dragoste, drama, business, revolutie, ne pune la dispozitie cele mai noi creatii pentru a razbi intr-o lume plina de controverse.

     Sa facem un test de imaginatie:
     - Eu am o firma de confectii si vreau sa afle lumea ca exist si vreau sa ma dezvolt.
     Ce fac? Ma duc la vecina, la rude, sau ma duc la oameni pe strada sa le spun ca am specialisti din industria usoara, materiale produse la noi in tara si mana de lucru autohtona?
     Niciodata nu voi reusi sa-mi fac cunoscuta afacerea in acest fel.
     Singura solutie viabila in acest moment este aceea de a ma inscrie intr-o baza de date, alaturi de alte firme din intreaga lume cu care as putea colabora la un moment dat si unde imi pot gasi foarte usor o piata de desfacere.

     Sa nu-mi spuneti ca va plac kitch-urile la kilogram din piete si bazaruri!
     Nu va cred ca nu apreciati micii producatori de la noi din tara, sau designerii romani cu recunoastere internationala care isi vand produsele cu preponderenta in strainatate, pentru ca noi am uitat cum este sa purtam o rochie sau un costum “made in Romania”.

     Este adevarat ca s-au desfiintat colosii din industria textila: tesatoriile, filaturile de bumbac, in si canepa, intreprinderile de postav, de stofa, de matase, intreprinderile de confectii si tricotaje din toata tara.
     Asta nu inseamna ca viata se opreste aici si ca trebuie sa ne plafonam, sau sa ne imbracam numai in plastic, in loc sa cumparam direct de la producatorii romani care au o calitate recunoscuta si lucreaza pentru cele mai mari case de moda din strainatate.

     Intr-o piata virtuala internationala, cum este AfaceriTextile.ro, vanzatorii, cumparatorii si distribuitorii pot interactiona foarte usor, cu un simplu abonament.
     
Abonamentul se poate face pe un trimestru, sau anual (cu 2 luni gratuit), dar cel mai tentant este abonamentul anual de 698 Ron + TVA la care se adauga cei “trei ciobanei”, 3 bonusuri care merita toata atentia:
- Banner rotativ de 150 x 150 pixeli pe o perioada de 3 luni pentru promovarea produselor;
- Website de promovare a produselor si companiei;
- Tableta PC pentru un plus de mobilitate in afacere, prezentari, recreere, sau chiar pentru premierea colaboratorilor.

     
     Portalul va asteapta cu:
- un Catalog Companii si un Catalog produse, cu filtre pentru Tara, Categorie si Nume firma;
- Cereri - Oferte in functie de Tip mesaj, Tara sau Cuvinte cheie;
- Posibilitatea de a filtra lista companiilor in ordine alfabetica;
- Lista de firme foarte bine structurata: Grupare pe activitati, Croitorii, Materiale si accesorii, Amenajare Casa si Gradina, Copii & adolescenti, Confectii barbati, Confectii dama, Utilaje si Echipamente textile, Haine si produse piele, Imbracaminte sport, Imbracaminte de protectie, Magazine si case de moda.

     Promovati-va afacerea din industria textila si sa inceapa nunta cu
"Brazi si paltinasi,
Preoti, muntii mari,
Paseri, lautari,
Paserele mii,
Si stele faclii!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu