vineri, 23 martie 2012

Ficatei de pui cu spaghete in wok Delimano


Ingrediente:

- 100 g spaghete
- 100 g ficatei de pui
- 1 varf sare
- 1 varf piper negru
- 1 lingurita condimente pentru pui
- 250 g rosii pasate

Preparare:

     Spaghetele se fierb in apa cu sare urmarind indicatiile de pe pachet, se spala cu apa rece si se scurg.



     Ficateii se pun la fiert intr-o cratita cu mai multa apa. Cand se ridica spuma, se rastoarna intr-o strecuratoare si se spala bine.  Repetam operatia, astfel incat sa iasa tot sangele din ficatei. In wok-ul Delimano se pun ficateii taiati bucatele, se condimenteaza si se calesc 2-3 minute. 




     Apoi se adauga rosiile pasate si se fierb la foc mic pana scade zeama din rosii.




     La final se adauga spaghetele, se amesteca bine si se mai lasa pe foc cam 5 min.




     Se servesc  calde sau putin mai reci.



Pofta buna!


Un comentariu:

  1. Maine fac si eu mancarea asta, tocmai am scos 500 de gr de ficatei din congelator (noroc ca aveam) , multumesc de idee, abia astept.

    RăspundețiȘtergere