duminică, 17 februarie 2019

Gerocossen Argan Line - Sampon nutritiv restructurant pentru par uscat, degradat - review




     In ultima vreme am incercat mai multe produse romanesti de la Gerocossen: Vopsea de par mai multe nuante, Lapte demachiant si Creme, Sampoane, pentru ca am observat eficienta acestor produse, foarte bune si la preturi convenabile.

     Astazi va spun cate ceva despre Samponul nutritiv restructurant pentru par uscat si degradat din colectia Argan Line de la Gerocossen.
     Am fost atrasa de compozitia acestui sampon: Ulei de argan; Vitamina E; Acizi grasi Omega 3 si Omega 6; si de faptul ca a fost testat dermatologic si NU contine parabeni si silicon.
     Imi plac sampoanele care fac spuma, curata bine atat parul cat si pielea capului fara sa usuce parul mai mult decat este el de obicei. Caut pe cat posibil sa folosesc sampoane recomandate tipului meu de par vopsit, uscat, degradat si cu varfurile despicate, desi mai sunt cazuri cand samponul cumparat nu corespunde nevoile mele.


Despre samponul nutritiv restructurant pentru par uscat si degradat din colectia Argan Line de la Gerocossen.


     Samponul restructurant actioneaza asupra firelor deteriorate, hranindu-le de la radacina pana la varf. Formula sa contine pe langa ulei de argan si acizii grasi Omega 3 si Omega 6, fiind extrem de eficient atat in curatarea sparului cat si ingrijirea culorii parului vopsit.
     Samponul cu ulei de argan este dedicat in special parului deteriorat ce are nevoie de o ingrijira intensa, care sa redea firlui de par luciul natural.
     Beneficii:
     - Ofera parului luciu natural
     - Curata in profunzime parul
     - Lasa parul hidratat ofera un aspect ingrijit
     - Protejeaza culoarea parului vopsit


In urma testarii, iata rezultatele.


     Textura este cremoasa spre lichida, motiv pentru care se consuma destul de repede datorita tendintei de a pune in palma o cantitate mai mare decat este necesar.
     Curata bine atat parul cat si scalpul, face spuma multa si este placut la atingere.
     Are un miros discret si delicat, foarte placut.
     Hidrateaza foarte bine si reda stralucire parului.
     Varfurile despicate nu le repara, dar am observat o incetinire in timp a procesului de degradare a parului per ansamblu.
     Dupa spalare, parul are volum si firele nu sunt lipite.
     Datorita uleiului de Argan se obtine un par stralucitor si sanatos.
     Nu pot spune cu certitudine daca mentine culoarea parului vopsit, cred ca mare importanta o au culoarea si calitatea voselei de par utilizata.
     Imi place si ambalajul. Este vesel, jucaus, te atrage si este usor de identificat carui tip de par ii este recomandat.
     Il gasim peste tot: pe site-ul Gerocossen, in DM, in marketuri si supermarketuri, chiar si in unele magazine de cartier.

     Il recomand cu caldura! Acest sampon cu siguranta il voi cumpara si pe viitor, deoarece vad ca si sotul meu l-a indragit tare mult.

     Voi l-ati incercat? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu