sâmbătă, 22 iulie 2017

Produse indispensabile in zilele toride


     Ne place sa facem iesiri in aer liber, mai ales vara. Cand afara este foarte cald, chiar spre pragul de canicula si soarele straluceste pe cerul fara nori, este bine sa avem la noi cateva produse care ne fac ziua mai frumoasa.
     Mergeti la evenimente de amploare, asa cum a fost BIAS 2017, sau la un picnic la iarba verde, chiar si la o simpla plimbare prin parc ce se prelungeste la cateva ore? Va recomand cateva produse pe care le-am testat si va asigur ca sunt foarte eficiente, produse indispensabile pentru zile toride.

Produse pentru protectie solara


     - IVATHERM - Crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata.
     Rezista la apa si la transpiratie medie. Cand transpirati abundent, sau va udati fata pentru revigorare, nu uitati sa reaplicati un strat de crema pentru protectie indelungata. Este foarte eficienta pentru ca previne si imbatranirea premature a tenului.
     - EUCERIN - Spray transparent cu protectie solara mare pentru utilizare pe corp, fata si picioare.
     Intra rapid in piele si asigura o buna protectie cateva ore. Daca este necesar, puteti aplica un nou strat cand soarele arde prea tare sau deja va aflati in orele neindicate pentru expunerea la soare.

Produse pentru igiena mainilor


     - TOUCH - Servetele umede si gel spray antibacterial.
     Sunt foarte utile pentru zonele aglomerate, cand avem copiii cu noi, sau, pur si simplu vrem sa ne pazim de diferite boli de piele si bacterii. Stiti acele toalete publice ce se mai gasesc inca prin parcuri sau la spectacole in aer liber? Acelea fara apa, fara sapun… adevarate focare de infectie? Daca nu le putem evita, macar sa ne ferim de boli.

Produse pentru igiena intima


     - ZEWA - Servetele umede intime.
Perfecte pentru zile toride, pentru igiena noastra, a tuturor.

Produse dupa plaja


     - EUCERIN - Gel-crema.
     Sunt sigura ca, nu o data, ati avut ceva arsuri nedorite pe brate, picioare sau corp dupa o expunere indelungata la soare. Cand afara sunt 35 grade la umbra, soarele straluceste pe un cer senin sticla, se intampla sa mai uiti sa reinnoiesti protectia solara. Ajunsi acasa, dupa dus, apare roseata…
     Nu disperati, acest gel crema calmeaza pielea si are efect reparator. Dispare usturimea, pielea nu se mai zbarceste si culoarea devine cafenie.


     Toate aceste produse le-am folosit eu azi, impreuna cu sotul meu. Plecati la 9.30 de acasa, am revenit in jurul orei 16.30 dupa ce am fost la BIAS 2017 - Bucharest International Air Show. 
     Un spectacol grandios pe Aeroportul Baneasa, intr-o zi caniculara, sub un soare care ii dezarma si pe cei mai viteji, dotatii cu umbrele de soare. 


     Voi ce produse indispensabile folositi vara, in zilele toride?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu