miercuri, 1 februarie 2017

Crema hidratanta de zi DermaE, review



Crema hidratanta de zi naturala cu acid hialuronic - Hydrating Day Creme with Hyaluronic Acid

     De curand am descoperit inca o crema care m-a facut sa inteleg ca brandul DermaE este cel mai apropiat de nevoile mele. Cremele de fata pe care le iubesc sunt cele care functioneaza cu adevarat. Ce am mai testat inainte de la DermaE gasiti pe blog aici si in 2017, prima postare.

     Un nou produs de la DermaE va intra curand in rutina de ingrijire a tenului meu. Este vorba despre Crema hidratanta de zi naturala cu acid hialuronic - Hydrating Day Creme with Hyaluronic Acid, cea mai buna crema pe care am folosit-o vreodata. O consider crema de top de la DermaE, este crema mea preferata si o recomand cu drag!


Descriere Hydrating Day Creme with Hyaluronic Acid

     
     Este o crema ultra hidratanta de zi care reduce vizibil ridurile si liniile fine ale tenului, recomandata pentru ten uscat si normal.

     - Puternic hidratanta, reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor.
     - Cu o formula fina si catifelata, crema ofera proprietatile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii - Acidul Hialuronic (HA).
     - O singura molecula de HA poate retine de 1.000 de ori greutatea ei in apa, generand o piele neteda, catifelata, tonifiata si rehidratata.
     - Imbogatita cu antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C si E si aloe vera, aceasta formula ajuta tenul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a efectelor mediului inconjurator.
     - Ideala pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durata pe tot parcursul zilei, aceasta crema ofera hidratarea maxima in timp ce ajuta la diminuarea semnelor varstei tenului, redand aspectul catifelat si tanar al pielii.
     - Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
     - Fabricat in America


De ce sa folosim Creme hidratante naturale cu acid hialuronic?

     
     - Acidul hialuronic este ingredientul minune care ajuta hidratarea tenului intr-o maniera intensiva. El se gaseste in organism, in fiecare tesut, asigurand hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Pe masura ce procentul de acid hialuronic din epiderma scade (functie de varsta, tipul de ten, anotimp, etc.), suplimentarea cu acid hialuronic asigura o piele mai hidratata, mai neteda si mai putin ridata. Stopam astfel imbatranirea prematura a pielii si deshidratarea acesteia, aparitia ridurilor si a degradarii pielii.
     - Acidul hialuronic poate ajusta rata de absorbtie a apei in functie de umiditatea relativa a sezonului si climei. El formeaza o bariera naturala de protectie a pielii, actionand in acelasi timp in profunzime si la nivelul tesuturilor, fiind considerat cel mai bun factor de hidratare naturala a pielii.
     - Acidul hialuronic are ca efecte: rezistenta, supletea, elasticitatea, tonicitatea si netezirea pielii.


Parerea mea despre Crema hidratanta de zi naturala cu acid hialuronic de la DermaE


 

     Pana in momentul de fata am folosit 3 mostre a cate 3.5 g, una anul trecut si doua acum o luna.
     A fost dragoste la prima atingere! Aceasta crema hidratanta este fabuloasa si mi se potriveste de minune! Este excelenta pentru orice anotimp!
     Iarna ofera protectia necesara tenului la contactul cu aerul foarte rece. Primavara asigura hidratarea optima a tenului maltratat de schimbarile bruste de temperatura. Vara este linistitoare, reconfortanta, actionand ca o bariera impotriva razelor solare si a aerului uscat.

     Se aplica usor si intra foarte repede in piele pentru a o hidrata si pentru a umple ridurile si liniile fine. Are o textura matasoasa, consistenta usoara si o culoare alba, pura. Intra repede in piele, iar efectul este de lunga durata. Pielea devine moale, neteda si bine hranita, fara senzatie de pelicula grasa, fara sa produca iritatii.
     Efectul de hidratare se simte imediat, chiar de la prima aplicare. Poate fi utilizata dimineata sau de cate ori este necesara hidratarea tenului in timpul zilei.
     Dupa ce am folosit-o, mi-am dat seama ca este cu adevarat foarte hidratanta, lasand pielea fina, luminoasa si ferma.
     Poate fi folosita si ca baza pentru machiaj.


     Va recomand sa folositi aceasta crema hidratanta de la DermaE cu acid hialuronic! Pretul unui borcanel de 56 g este 118,99 ron si o gasiti pe site-ul DermaE, in categoria cremelor hidratante.


     Imi pare rau ca nu am poze din timpul utilizarii ei, dar am fost atat de incantata sa o testez incat mi-am amintit ca nu am facut poze abia cand se terminasera cele doua mostre 😊


30 de comentarii:

  1. Am auzit, citit numai lucruri bune despre crema asta si imi doresc si eu sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre produsele de la Derma e am auzit numai lucruri de bine. Spor la testat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am mai primit niste mostre, sa vad cand le voi testa si apoi va spun ce am mai descoperit. Crema asta, insa, mi-a ramas la suflet!

      Ștergere
  3. Acum testez si eu una din cremele DermaE, cea de noapte si se potriveste perfect tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as fi vrut sa testez de la DermaE crema pentru ochi cu acid hialuronic. Acolo sunt mai vizibile ridurile, la mine :))

      Ștergere
  4. Nu folosesc produsele acestui brand, am avut mai demult cateva probleme, ceva alergii...n-am mai folosit crema si problemele au incetat, nici dermnatologul nu a stiut ce a cauzat aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca ai avut probleme. Si mie mi se intampla sa am reactii negative de la unele cosmetice.

      Ștergere
  5. Am si eu un produs de la ei, al doilea e pe drum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la testat, sunt curioasa daca iti plac produsele de la DermaE.

      Ștergere
  6. Eu folosesc si ep cea de zi si pe cea de noapte... sunt 2 creme f bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i, ca sunt bune? Ma gandeam eu ca nu sunt singura care spune asta.

      Ștergere
  7. Nu am incercat aceasta crema, insa am citit de mai multe ori despre ea si despre beneficiile ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput cu mostrele, urmeaza sa trec la varianta full-size.

      Ștergere
  8. Tot am auzit si eu de aceasta crema dar nu am incercat-o. Cu ocazia asta mi-ai reamintit de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vei avea ocazia sa o incerci si sa ne spui si noua cum ti se pare. :)

      Ștergere
  9. Eu am pe cea de noapte acum in teste, inca nu sunt foarte convinsa, pentru ca eu am tenul mixt spre gras si mi se pare ca nu o mai absoarbe asa bine in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu, aceste creme sunt recomandate pentru ten uscat si normal. Pentru celelalte tipuri de piele s-ar putea sa nu fie indicate.

      Ștergere
  10. Sunt tare eficiente prousele de la Derma e. Folosesc cateva produse si sunt tare multumita de ele. Le-am inclus in rutina mea zilnica de ingrijire si se vede ca tenul meu este mult mai luminos si catifelat. Imi plac aceste produse pentru ca intra rapid in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac tare mult! DermaE are niste creme minunate.

      Ștergere
  11. N-am folosit-o ,dar am auzit numai de bine despre ea��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vei avea ocazia s-o incerci. M-as bucura daca ai fi in grupul fanelor DermaaE.

      Ștergere
  12. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta crema, dar pana in prezent nu am folosit-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu e timpul pierdut, important este sa-ti aduci aminte ca exista. :)

      Ștergere
  13. eu o am pe cea de noapte si imi place mult pentru ca nu folosesc multa si chiar isi face treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar nu pot alege ceva preferat, toate produsele ce le-am folosit pana acum de la DermaE m-au incantat. Se impaca foarte bine cu tenul meu si dau rezultate vizibile.

      Ștergere