sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Crema naturala hidratanta pentru fermitate cu DMAE, review



     Fiind prima postare pe anul asta va doresc voua, cititorii mei, sa aveti parte de multe realizari, sanatate si bucurii!

     Am incheiat anul cu o postare despre una din cremele DermaE pe care o puteti citi aici. Iata ca noul an incepe fericit tot alaturi de cremele “minune” de care m-am indragostit.

     In decursul timpului am avut placerea sa descopar mai multe produse ale DermaE si sa constat ca pielea mea raspunde foarte bine la ele. De ce? Pentru ca sunt 100% vegane, nu au fost testate pe animale si nu contin parabeni. Cred ca v-am sufocat deja, in toate review-urile mele, cu faptul ca am un ten sensibil si am renuntat la produsele pline de chimicale din comert.

     Este o crema hidratanta, destinata femeilor cu varste cuprinse intre 37 si 65 de ani ce isi doresc redarea fermitatii tenului, efectul de lifting si de hidratare intensa.
     Inca de la prima aplicare mi-am dat seama ca este crema pe care o cautam de multa vreme. Nu stiu daca stiti, dar cand ajungi la varste mai inaintate te macina dorinta de a alunga cativa ani de pe chip, prin diverse mijloace mai mult sau mai putin accesibile. Si, cum nu sunt un star care sa apar pe sticla, nu voi apela la interventii chirurgicale. Ma voi rezuma la cremele ce au darul de a crea o stare de bine prin efectele imediate, placute ochiului.

Descriere Firming DMAE Moisturizer

  O formula special conceputa pentru redarea fermitatii tenului, pentru efectul de lifting si de hidratare intensa. Premiul castigat de aceasta crema spune totul!
   
     - Recomandata pentru toate tipurile de piele.
     - Bogata in substante nutritive si puternic hidratanta, aceasta crema contine ingrediente care contribuie la mentinerea colagenului si elastinei naturale impiedicand astfel pierderea elasticitatii pielii.
     - Se obtine un ten vizibil mai ferm si mai catifelat cu formula special conceputa pentru redarea fermitatii.
     - Formula contine DMAE, un binecunoscut agent natural pentru fermitate, acid alpha-lipoic, un antioxidant universal, vitamina C-ester, ulei organic pur de Jojoba, vitamina A si E.
     - Aceasta formula imbogatita lasa o piele hidratata, hranita si vizibil mai ferma. Ideala pentru persoanele care doresc un efect de lifting al fetei si al gatului.
     - Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
     - Testata dermatologic, Hipo-alergica, Fara gluten.
     - Fabricat in America

De ce sa folosim crema naturala pentru fermitate cu DMAE?

     Agentul natural pentru fermitate DMAE este potrivit pentru imbunatatirea calitatii pielii imbatranite. Crema cu DMAE prezinta beneficii in imbunatatirea aspectului ridurilor grosiere, reduce cercurile intunecate de sub ochi, cutele din zona nasului si are rezultate spectaculoase asupra pielii lasate de pe gat, asigurand o fermitate vizibila. In general este foarte bine tolerata si, in ansamblu, mareste fermitatea pielii.
     Firming DMAE Moisturizer este o crema hranitoare care asigura si o puternica fermitatea a pielii, reducand curbarea faciala si pierderea de elasticitate.
     Tot in compozitia acestei creme intra si acidul alfa-lipoic si C-Ester, acesti antioxidanți puternici ce au dovedit sprijin in mentinerea si producerea de colagen si elastina. 

Parerea mea despre Crema naturala hidratanta pentru fermitate cu DMAE de la DermaE


     Desi pare destul de consistenta, se absoarbe instantaneu si nu lasa pielea grasa. Se ia o cantitate mica de crema pe buricul degetelor si se aplica pe toata fata si pe gat cu miscari ascendente usoare. In general se foloseste de 2 ori pe zi.
     Dupa 15-20 minute de la aplicare apar si efectele:
     - Cresterea hidratarii pielii, o piele mai elastica, mai tonifiata, ca dupa un lifting facial.
     - Pielea tenului si a gatului este mai catifelata si mai luminoasa.

Inainte

 
Dupa
                                                                          

     Dintre toate cremele pentru fermitate pe care le-am incercat pana acum, Firming DMAE Moisturizer este de departe cea mai eficienta. Imi place ca pielea gatului nu mai este lasata si simt ca intineresc de fiecare data cand o folosesc.
     Pozele facute nu sunt foarte reusite, dar cred ca se observa totusi ce am vrut sa arat: - riduri estompate si piele mai intinsa (atat cat se poate la varsta mea).

     Exista si o ATENTIONARE care nu trebuie ignorata!!!
     DMAE si Acidul alpha-lipoic sunt ingrediente foarte eficiente, dar si foarte puternice. Ele pot provoca o reactie adversa la unele tipuri de piele.
     Recomandare: Inainte de a incepe utilizarea regulata, este indicata efectuarea unui “test pentru sensibilitate” pe o suprafata mica, sub ureche, sub linia maxilarului. In cazul in care pielea prezinta o reactie adversa, se intrerupe utilizarea, IMEDIAT!


     Am avut 2 mostre pentru testare si urmatoarea etapa este achizitionarea unui borcanel de 56 g, pe care si voi il gasiti pe site


     Va recomand sa incercati aceasta crema, nu veti regreta!

     Daca urmariti si pagina de facebook Derma E Romania veti descoperi informatii pretioase despre produsele din portofolilul acestui brand, pentru tratarea naturala a tuturor problemelor pielii.

     Va mai astept pe blog! In curand urmeaza o noua postare, tot un produs DermaE testat.




22 de comentarii:

  1. Chiar se vede diferenta. La gat si pielea din obraz este mai intinsa. MErita sa o folosesti in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost foarte incantata, de asta am pus pozele desi nu sunt fotogenica :D

      Ștergere
  2. Se pare ca ai gasit elixirul tineretii si-ti multumesc pentru ca imparti impresiile cu noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata asta e crema ideala... pana va apare altceva mai bun :))

      Ștergere
  3. Am vazut ca acesta crema se bucura de multa atentie , dar pe buna dreptate ! Rezultatele sunt uimitoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu m-am asteptat ca din doua esantioane sa am astfel de rezultate. Deobicei dureaza ceva timp pana observ vreo diferenta cand folosesc diferite creme.

      Ștergere
  4. Rezultate se vad. Nu am auzit pana acum de aceasta crema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am reusit sa arat cat de cat efectele cremei.

      Ștergere
  5. am si eu cateva mostre de la ei, chiar o sa incep sa le folosesc, citesc numai pareri pozitive!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte sa le incerci fa si un test. Nu se stie niciodata, poate nu ti se potrivesc toate. Asa am patit eu cu o alta firma apreciata de foarte multa lume si cremele de la ei imi provocau iritatii.

      Ștergere
  6. Pe mine cel mai mult ma incanta ca sunt 100% vegane si ca nu au fost testate pe animale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aruncat din casa tot ce era plin de chimicale, la recomandarea medicului dermatolog. Acum tenul meu se simte mult mai bine cu produsele 100% vegane.

      Ștergere
  7. este prima data cand aud de aceasta crema dar clar trebuie s-o incerc

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat multe creme de la ei, dar aceasta am ratat-o. Pare a fi o crema excelenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as vrea sa mai incerc Crema pentru estomparea petelor maronii, petelor de batranete si redarea luminozitatii tenului de la DermaE. Mi-ar fi foarte utila!

      Ștergere
  9. Un articol foarte bun! Ma bucur ca ai pomenit despre testare inainte de utilizare pentru ca oricat de buna ar fi o crema nu se potriveste tuturor! Am citit doar cuvinte de lauda despre ea asa ca imi doresc sa o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Testarea inainte de utilizare este foarte importanta. O singura data am facut exceptie, mai de mult, cu alta crema de la alt brand si mi s-a iritat toata fata si ma ustura... pff.

      Ștergere
  10. Si eu as vrea sa o incerc! De fiecare data testez crema, sa nu ma trezesc cu suprize!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la testat! Imi place brandul DermaE, pielea mea suporta foarte bine cremele lor si as vrea sa incerc si eu cat mai multe. :)

      Ștergere
  11. Mi-am dat seama de-a lungul timpului ca nu la toata lumea se potriveste orice crema. De aceea cand vad ca mai multi o recomanda tind sa cred ca aceasta se potriveste mai multor tipuri de piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, eu nu pot folosi creme de la un brand foarte laudat de alte fete pentru ca usturimile si iritatiile fetii m-au facut sa stau deoparte.

      Ștergere