luni, 30 mai 2016

Marturii botez, marturii din ciocolata!




     Ai devenit parinte si urmeaza un moment fericit in viata ta si a copilului tau, botezul.
Intensitatea evenimentului precum si implicarea emotionala sunt, oarecum, asemanatoare cu cele traite la nunta. 



Marturii botez, marturii din ciocolata pentru un eveniment de neuitat!

     Atunci cand organizezi botezul, trebuie sa tii cont de o multime de traditii. Fiecare detaliu este esential pentru asigurarea unei petreceri de botez perfecte. Unul dintre lucrurile care sunt aparent nesemnificative, dar care au insa o foarte mare importanta, il reprezinta marturiile pentru invitati.
     Haideti sa iesim putin din tipare, alegand marturii din ciocolata, marturii botez facute cu drag! Tuturor ne place ciocolata. Tocmai de aceea, o putem considera cel mai potrivit cadou pe care il putem darui invitatilor nostri.

     Marturiile sunt simbolul celui mai frumos “multumesc” pentru cei care au fost martori la fericitul eveniment. O traditie inceputa de aristocratia europeana, marturiile au fost initial pretioase cuburi de zahar, asezate in cutiute opulente, ca simbol al bunastarii. Mai tarziu, ele au luat forma migdalelor invelite in ciocolata, simbol al vietii de cuplu, dulce-amaruie. 
     In trecut, marturiile contineau un numar fix de migdale sau bomboane. Ele trebuiau intotdeauna sa fie prezente in numar de 5, acestea reprezentand: fertilitate, sanatate, fericire, bunastare si longevitate.

     In zilele noastre oferta de marturii botez, nunta, este mult mai diversificata. Cu putina imaginatie, poti personaliza si ambalajul dupa bunul plac. Te poti hotari daca este oportun sa ambalezi ciocolata in cutii sau in pungi pe care sa fie inscriptionat numele copilului, sau adaugand panglici inscriptionate.

     Ocaziile speciale trebuie sarbatorite in moduri speciale, iar marturiile de ciocolata vor fi, cu siguranta, foarte apreciate.


     Exista o multime de modele pentru marturii botez pe care le poti oferi invitatilor in semn de multumire ca au luat parte la evenimentul tau. Pornind de la marturii din ciocolata cu forme simple, inscriptionate cu mesaje amuzante, citate semnificative sau ganduri sincere, pana la marturii botez cu forme complicate, ele reprezinta o parte din emotii, din suflet.

     Poti fi original in alegerea de maturii dulci, surprinzandu-ti invitatii cu un model ce va aminti mereu invitatiilor de fericitul moment. Asa am gandit si eu un model nou, cum mi-as dori sa arate marturiile de botez, din ciocolata belgiana, pentru nepotelul/nepotica mea.
     Ideea mi-a venit dupa ce, la un botez, am primit ca marturie un mic obiect din ceramica, foarte ingenios de transpus in ciocolata.


     Figurina magica reprezinta barza care ne va aduce bucuria in casa. Copiii aflati la aceasta frumoasa sarbatoare vor fi cu siguranta incantati de originalitatea bucatii de ciocolata aflata intr-un ambalaj de efect. Chiar si adultii vor savura cu drag o tableta de ciocolata gustoasa si aratoasa!
     Marturiile barza vor fi ambalate in saculeti din organza, speciali pentru marturiile dulci. Panglicile colorate roz sau bleu, dupa caz, iar numele bebelusului… unde oare sa fie scris? Cred ca cel mai bine ar fi pe panglici. Voi ce ziceti?


     Sunt tare curioasa! V-ati gandit vreodata cum ati vrea sa arate o marturie din ciocolata, ca sa va amintiti mereu de ea?



2 comentarii:

  1. As alege o marturie cu un mesaj amuzant, ceva gen ravasele chinezesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, ma intereseaza mai mult ca sunt de ciocolata, decat mesajele :D

      Ștergere