miercuri, 13 aprilie 2016

13 Aprilie, Rock’n’Roll sau DaKINO 25?


     Ce poti face intr-o zi de 13 aprilie?


1. Mergi la un film 3D sau 4D, la teatru daca ai avut grija sa-ti iei bilete din timp, sau, la un concert de muzica rock!

Nu stiati? Azi, 13 aprilie, este Ziua Internationala a Rock’n’Roll-ului!

Presupunand ca nu v-am luat prin surprindere cu aceasta stire si, daca ati fost grijulii, v-ati luat deja bilete la concertul sustinut de Daniel Ignat si Andy Roll la Bistro Nouveau din cartierul Cotroceni, Bucuresti.
     Rock’n’Roll in the House - un cocktail de energie, cele mai bune melodii din toate timpurile, un remember Queen, Led Zeppelin, Frank Sinatra, Elvis, Billy Idol, AC/DC, pana la Beatles.2. Tot pe 13 aprilie, debuteaza Festivalul International de Film DaKINO 25, organizat de Primaria Sectorului 3, Bucuresti. Pana in data de 17 aprilie, Festivalul este gazduit de Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Aici veti avea o surpriza!

Daca sunteti locuitori ai sectorului 3, veti avea acces gratuit la festival.
Daca cumva, din intamplare :)), locuiti in alt sector al capitalei, dar vreti totusi sa vedeti un film, doua, trei… la festival, va trebui sa va cumparati bilete! Da, da, biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.eventbook.ro.
     Si ce s-a gandit Domnul primar? Daca tot este al 4-lea an la rand cand se organizeaza Festivalul DaKINO, care anul asta implineste 25 de ani, poate o sa continuie aceasta traditie si in urmatorii ani.
     Vreti sa mergeti la DaKINO gratis? Mutati-va in sectorul 3!!! :))


     Sa aveti o zi de 13, frumoasa!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu