miercuri, 21 octombrie 2015

Tokyo Motor Show 2015


     A 44 - a editie Tokyo Motor Show asteapta sa-si deschida portile peste aproximativ o saptamana, mai exact pe 29 octombrie 2015.
     Alaturi de Paris, Geneva, Detroit si Frankfurt, Tokyo este acum recunoscut in industrie ca una dintre primele cinci gazde pentru spectacole cu motor din lume.
     Din 29 octombrie pana in 8 noiembrie, nu mai puțin de 76 de brand noi cu masini concept, biciclete și piese pentru vehicule vor fi in premiera la spectacol, in capitala japoneza.

     BMW va dezvalui cea mai rapida masina de teren lansata de companie vreodata - M4 GTS, iar Abarth va reveni la eveniment, pentru prima data in ultimii opt ani.
     17 producatori internationali, inclusiv nume mari -Volkswagen, Alfa Romeo, Fiat, Jaguar, Land Rover, Citroen si Renault - vor fi, de asemenea, prezenti la acest eveniment care are loc o data la 2 ani.


     Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo - Mai usor, mai rapid si intr-un rosu aprins, este noul hybrid al conceptului Gran Turismo.     Honda FCV - Unul dintre cele mai importante vehicule viitoare Honda. Alimentat de celule de combustibil de hidrogen, este succesorul FCX Clarity, vehicul fuel-cell, pe care Honda l-a vandut in numar mic intreaga lume. Honda FCV ar putea fi foarte bine viitorul automobilului.


     Mitsubishi eX - Cu dimensiuni mai mici decat Outlander si un tren de rulare complet electric, acest crossover elegant ar putea fi o previzualizare a ceea ce intentioneaza Mitsubishi sa ofere intr-un viitor nu prea indepartat, atat in ​​SUA cat si la nivel mondial.

 

     Toyota Kikai - Nu cred ca ti se intampla prea des sa te uiti la o masina fara sa stii daca vine sau pleaca, dar cu salbatica asta vei avea doar revelatii.
     Cu ce seamana? Cu o Corolla care a uitat sa se imbrace, iar misiunea ei este de a arata ce se gaseste de obicei ascuns sub caroserie - motor, suspensie, rezervor de combustibil, tevi de esapament.


     Ce ziceti, dam o fuga la sfarsitul lunii pana in Japonia, la Tokyo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu