luni, 28 septembrie 2015

Eclipsa totala de LUNA ROSIE, 28.09.2015


Eclipsa de Luna si Super Luna in aceeasi noapte. 
Un eveniment astronomic foarte rar, care consta in producerea simultana a doua fenomene spectaculoase - Super Luna si eclipsa de Luna -, va avea loc in noaptea de duminica spre luni, la peste 30 de ani de la producerea unui eveniment similar.
Eclipsa totala incepe la ora 05 h 11 m (ora Bucurestiului), moment in care luna devine complet rosie, atinge punctul maxim la 05 h 47 m (Luna se afla in centrul conului de umbra) si se sfarseste la 06 h 23 m.


ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE.
Ultima data cand s-a manifestat acest fenomen a fost in anul 1982 si va ma fi vizibil abia in 2033.
Super Luna - sau Luna la perigeu - este un fenomen care apare atunci cand Luna plina (sau Luna noua) ajunge pe orbita sa la cea mai mica distanta fata de Terra si apare mult mai mare decat in celelalte nopti. In general, se produc intre trei si sase Super Luni pe an. In timpul acestei apropieri, diametrul Super Lunii pare cu 14% mai mare decat cel al Lunii pline obisnuite.

Pentru a observa aceasta eclipsa nu aveti nevoie de instrument astronomic, folosirea unui binoclu sau a unui instrument astronomic nefiind necesara, eclipsa fiind vizibila cu ochiul liber. (daca nu este nor si nu ploua).

Avertisment sau speculatie?
Pe 28 septembrie 2015, omenirea va face un salt in evolutie, ADN-ul uman se va modifica si va incepe o noua era.
Vom experimenta un “val de evolutie”. “Suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit in istorie, la scara larga, care este adevaratul raspuns la intrebarile: Cine suntem noi?, De unde venim? si Care este scopul nostru?".
O accelerare si o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfarsitul lunii august pana la finele lunii septembrie, vor provoca, in jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisa ca o “schimbare de frecventa” in constiinta. Energia cosmica asteptata este denumita “Valul X” (Wave X).

Cum sunt afectate zodiile.
Toate zodiile vor avea putin de suferit din punct de vedere financiar, insa isi vor imbunatati relatiile cu persoana iubita ori cele cu familia. Eclipsa se va manifesta ca o energie puternica, misterioasa, cu totul necunoscuta pentru Raci, Balante, Tauri si Varsatori. Acestea sunt cele patru semne zodiacale care vor striga din toti rarunchii: “Nu mai pot! Ajunge! Stop!” Acesti nativi isi vor restarta viata din seara zilei de 28 septembrie privind cu mult entuziasm la ziua de maine si la NOUL VIITOR. Viata li se va schimba complet deoarece va creste calitatea relatiilor cu prietenii, familia sau persoana iubita.
Asadar, eclipsa din 28 septembrie este benefica doar Racilor, Varsatorilor, Balantelor si Taurilor, semne greu incercate in ultima perioada, care au avut nevoie de o reinventare.

Berbecii si Balantele, cei mai afectati. 
Se pare ca Berbecii si Balantele vor simti cel mai mult influenta eclipsei de luna. Nativii acestor zodii s-ar putea confrunta cu probleme de sanatate si usoare stari de depresie. Daca Berbecilor le sunt pregatite si schimbari majore in viata personala si profesionala, pe Balante le asteapta momente de cumpana si de confuzie. Multi nativi din Balanta s-ar putea sa fie pusi in fata unor alegeri, iar decizia finala nu va fi foarte usor de luat. Totusi, ei trebuie sa stie ca orice hotarare ar lua, aceasta le-ar putea schimba viata din primavara.

Ploaie, te rog, opreste-te!


2 comentarii: