sâmbătă, 15 august 2015

Summer Black Week la Lenjerii Pat Outlet


     Sute de studii au aratat ca somnul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei vieti sanatoase. Culorile recomandate pentru interiorul dormitorului tau sunt cele cu impact pozitiv asupra creierului, precum albastru, bleu, galben, verde, sau protocaliu. Acestea au efect de relaxare, exact ceea ce ai nevoie pentru a avea un somn linistit.
     Daca te intrebi ce lenjerii de pat se poarta in ultima perioada si care sunt tendintele designerilor in acest sens, eu zic sa renunti la intrebari si sa alegi acele lenjerii de pat care sa se potriveasca cu restul elementelor din camera. 

     Exista si o moda a lenjeriilor de pat, dat fiind ca acestea sunt piesa principala de decor a dormitoarelor, dar cand gasesti o oferta ca cea de la "Summer Black Week 2015", parca ti-ai dori sa mai schimbi putin monotonia si sa alegi lenjerii in culori vii, roz, mov, sau putin curcubeu si de ce nu o lenjerie cu masini pregatite de raliu in care tu sa te simti vedeta care trece prima linia de sosire. 


 

     Eu zic sa te grabesti, pentru ca oferta 1+1 Gratis de la Lenjerii Pat Outlet iti poate aduce si o frumoasa (poate chiar mult dorita) excursie la Paris! Ce ai de facut? Comanda in perioada 13.08 - 20.08.2015 din promotia 1+1 Gratis la cele mai mici preturi si intri automat in cursa pentru o excursie la Paris! Este al doilea an in care se organizeaza super campania Summer Black Week si este reala!



     Daca spui ca nu comanzi azi oferta, ci maine, pierzi, maine e posibil sa nu mai fie produsul pe site. Lenjeriile de pat sunt de buna calitate, la preturi corecte, demne de luat acasa si oferta este foarte variata: 3D, 5D, bumbac satinat, Jacquard care face furouri in societatea sofisticata intrucat reprezinta romantismul si luxul, sau cu dantela si multe altele.


     Totusi, daca vrei sa tii cont si de preferintele designerilor de interior pentru un dormitor modern, nimic mai simplu: alege o lenjerie de pat cu modele abstracte, in culori vii. Sunt foarte la moda acum.

     Daca te foiesti, transpiri si te trezesti pe parcursul noptii, este momentul propice de a face o schimbare si cel mai la indemana este sa incepi cu lenjeria de pat. Si nu oricare, ci 1+1 gratis care aduce dupa ea inca o frumusete si te ajuta sa pleci in excursie!


     Iar daca stii ca iti vine “socrela” in vizita si ramane peste noapte, pregateste-te cu o lenjerie care sa o dea gata.
     Tu cum te pregatesti pentru un somn linistit? Daca te-am convins ca merita investitia, comanda acum!

     Am preluat "leapsa" de la andreeabacau.

Recomand:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu