sâmbătă, 18 iulie 2015

Castiga bani cu SOLE in Profitshare


     Se poveste ca, odata, pe drumurile unor pustiuri - nu este exclus sa mai fie inca si in zilele noastre - se intalnira tanara domnita fara experienta si o zana inteleapta care avea darul de a face numai lucruri bune, precum fac majoritatea zanelor. Zana vazuse si ascultase multe in cele doua lumi paralele in care isi facea veacul - una fiind lumea noastra, reala, iar cealalta - lumea ireala, fantastica, din basme. In ambele intalnise pana acum oameni buni, isteti si muncitori, dar si persoane ce se dadeau mai greu cu munca si tot asteptau sa le cada din cer tot felul de averi si bogatii. Era atenta la oameni, la comportamentul lor si pregatita mereu sa dea un sfat pentru ai indrepta pe fagasul cel bun pe cei ce se dovedeau a prinde gustul pierzaniei…

     Cele doua se prinsera in vorba. Dintr-o oarecare discutie ajunsera in cele din urma si la o conversatie inteligenta si cele doua devenira complet absorbite de tematica.
     Tanara incepu sa se jeluiasca de viata grea ce o duce:
     - Prea cinstita si iubita zana, nu sunt fericita deloc! Am ramas singura pe lume si venerabilii mei parinti nu mi-au lasat nici un fel de mostenire. Imi caut un baiat bun, vreau sa ma marit, dar cine se uita la mine cand ma vede cu buzunarele goale? Ce minunat ar fi sa fiu bogata! Nenorocire insa, in lumea asta eu sunt omul cel mai sarac si mai nefericit!
     - Ei, nu te mai vaita atata, draga domnita! ii spuse zana cea buna. Nu trebuie sa fii atat de trista!
     - Cum sa nu fiu indurerata si nefericita cand nu am nici un fel de avere? Nu se lipeste castigul de mine, orice as face!
     - Inceteaza, rosti zana. Hai, mai bine, povesteste ce ai facut pentru a castiga bani. Ai o multime de bogatii, de ce te plangi de saracie? 
     Frumoasa tanara tresari si o privi mirata:
     - Ce fel de bogatii? Eu stiu ca n-am nimic!
     Atunci zana cea inteleapta de multimea anilor, ii grai:
     - Te vad sanatoasa si in putere, mintea nu iti este bolnava, tu chiar nu ai nicio scuza. La ce fel de bogatii tanjesti, de nu esti capabila sa le strangi langa tine?
     - Zana buna, sunt atat de fericita ca pot vorbi cu tine! Uite, vreau sa am bani multi, sa ma bucur de niste parfumuri, cosmetice, produse tech si niste accesorii fashion sau genti de la SOLE.
Au acum reduceri si tare mi-ar trebui o pereche de ochelari de soare, un parfum bun sau o geanta noua… Invata-ma, te rog, cum pot sa ma bucur si eu de toate produsele 100% originale de la branduri arhicunoscute, precum Bvlgari, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo si multi altii, ca nu mai stiu ce sa fac.
     Zana noastra nu era straina de dorintele arzatoare ale tinerei fete, mai ajutase si alte mandre care nu stiau pontul ce avea sa il dezvaluie.
     - Ehei, acum am inteles eu care este dorinta ta cea mare si chiar ma mir cum de nu ai aflat inca secretul, daca este vorba despre SOLE Luxury Boutique. Nu iti ramane de facut decat sa te afiliezi luxului si sa-ti transformi toate pasiunile in realitate! Devino afiliat SOLE in Profitshare, recomanda produsele si castiga bani din vanzarile pe care le aduci. Este atat de simplu si atat de placut!
     - Te rog, te implor, da-mi mai multe detalii! sari in sus de bucurie tanara, in ochii careia aparu o sclipire salvatoare.
     - Pai, sa-ti zic mai departe. SoleShop.ro iti aduce comisioane de pana la 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genti, ochelari de soare si de 3% pentru articolele listate in gama Tech (smart watches, casti, bratari fitness). Stii cate produse poti sa recomanzi?
 

Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuti designeri de moda si parfumieri. Zilnic apar noi produse in categoria de Reduceri, iar ziua de joi ofera clientilor surprize si discount-uri speciale! SOLE te sprijina in a-ti rotunji veniturile printr-o colaborare cat mai transparenta.


     Inca o data se adeverise ca e bine sa ai langa tine o zana care sa te indrume in clipe grele, sa-ti arate cat de importanta este munca facuta cu pasiune si cat de usor este sa-ti implinesti visele. Oare zana nu era chiar inspiratia ce ii lipsise tinerei domnite?


Morala: Daca omul este sanatos, daca are mintea luminata, atunci el are si putere sa-si agoniseasca singur orice bogatie din lume.

Un comentariu:

  1. Felicitari! Doresc sa te intreb ceva, daca desigur, esti de acord, sa-mi spui.
    Poti face comanda prin intermediul link-ului meu de afiliat? Adica prin profitshare, nu pierzi nimic, decat ca castig un comision care va fi donat unui ONG local, care se ocupa de ingrijirea cainilor comunali, comisionul tau ne va ajuta foarte mult.

    RăspundețiȘtergere