miercuri, 8 aprilie 2015

Karin Events - pentru nunta de vis


     Era o seara frumoasa de Mai, invaluita in parfumul florilor. O adiere blanda imprastia peste tot fericire, iar cerul parea mai luminos si mai curat. EL si EA, proaspat logoditi, se plimbau pe aleile parcului radiind de fericire. Un prim pas era facut, se logodisera. Acum urma nunta de vis, primul, cel mai important si mai frumos eveniment din viata lor de cuplu. 

     Cei doi tineri indragostiti isi imaginau cum ar putea avea parte de o nunta frumoasa si fara prea mari batai de cap. Stiau sigur ca-si doreau ca nunta sa aiba loc vara, sa fie cald, frumos, soare. Stiau ca trebuie sa planuiasca totul din timp, sa nu lase nimic pe ultima suta de metri, pentru ca… sunt atatea de facut! Totul trebuia sa iasa perfect in ziua cea mare, dar organizarea unei nunti, pana in cele mai mici detalii, presupune foarte multe eforturi, munca si experienta. Cel mai important eveniment din viata lor trebuia sa fie unul memorabil!

     Dupa cateva ore de plimbare si discutii au ajuns amandoi la aceeasi concluzie: “Nu putem avea o nunta de vis fara profesionisti. Detaliile fac ca nunta sa fie frumoasa, iar atmosfera creata conteaza extrem de mult pentru ca nunta sa fie reusita. Nu avem experienta necesara, trebuie sa cerem sfatul unor profesionisti, organizatori sau coordonatori de evenimente.”

     Decizia fiind luata, viitorii tineri insuratei au apelat la o agentie full service, specializata in organizare de nunti, care sa le transpuna dorintele in realitate, sa ii ajute sa economiseasca timp si bani, iar ei sa aiba nunta mult visata. Primul contact cu un wedding planner profesionist le-a dat certitudinea ca vor avea o nunta unica, pe care nimeni nu o va uita, ajutandu-i sa scape de stres si de agitatie, pentru ca agentia le-a pus la dispozitie tot ce aveau nevoie pentru nunta.

     Pornind de la conceptul nuntii (decorul, tema, locatia, muzica, meniu si activitati) si pana la cei mai potriviti furnizori (saloane cu rochii de mireasa, fotografi, cameramani, DJ, formatii, florarii, invitatii, cofetarii), alaturi de celelalte accesorii indispensabile (pahare miri si nasi, limuzine, baloane cu heliu, stalpisori biserica, porumbei nunta, rochii de nasa, tort de nunta, marturii, lectii de dans), propunerile cele mai potrivite aveau sa fie discutate in detaliu si planificate cu mare atentie.


Karin Events, agentia de wedding planning la care au apelat, le va fi mereu alaturi pe parcursul fiecarei etape, chiar si atunci cand vor proba rochia de mireasa sau costumul de mire, pana in ziua cea mare cand va fi prezenta la eveniment, asigurandu-se ca totul decurge conform planului. 

     La Karin Events au gasit o echipa de profesionisti cu certificare internationala, plina de pasiune, gata in orice moment sa faca fata oricarei situatii neprevazute. Oameni frumosi la suflet, cu multa rabdare, care dadeau importanta fiecarui detaliu, ca si cand ar fi fost propria lor nunta. Pachetul de organizare nunta, planificare si coordonare, era parca special creat pentru ei, viitorii miri, care vroiau sa se relaxeze si sa se bucure de perioada logodnei, stiind ca exista profesionisti care le organizeaza o nunta ca in povesti.

     O nunta regala, luxoasa, cu un decor de basm, caleasca cu cai albi, porumbei… o nunta ca in povesti cu printi si printese si muzica retro… o nunta la munte intre brazi, sau la malul marii, pe plaja… totul era posibil pentru ca ei aveau alaturi un profesionist care stia cum, unde, cand si de ce. Experienta isi spunea cuvantul in astfel de situatii pentru ca El si Ea sa traiasca cele mai frumoase clipe in liniste si armonie.
....................

     Biserica isi deschide larg portile si pe ea intra, EL si EA, imbracati in mire si mireasa. In spatele lor inainteaza sfiosi, unul cate unul, familia, invitatii, cu ochii sclipind de curiozitate. EA - emotionata, dar sigura pe sine, intr-o rochie alba, cu o trena lunga, El - mandru, zambind fericit, intr-un frac anume croit pentru aceasta zi mareata.
     Slujba incepe. Mirii, strajuiti de nasi, pornesc incet spre naos, intr-un mers al sperantei. Un miros sfant de tamaie invaluie cele doua capete incoronate in fata Domnului. “Se cununa robul lui Dumnezeu…, cu roaba lui Dumnezeu…“

     Limuzina ii asteapta in fata bisericii sa-i duca la restaurant. Acolo, wedding planner-ul de la Karin Events se ocupa de ultimele retusuri pentru ca totul sa fie pregatit sa-i intampine cum se cuvine, cu un covor rosu intins pe scari, ca la Hollywood!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu