miercuri, 29 aprilie 2015

Castiga bani! Promoveaza QuickMobile prin Profitshare!


     Anul 2020. Lumea este stapanita de o mana de oameni. Ei au reusit sa fure ideile ce incoltisera acum cativa ani in mintea unor vizionari, promovand produselor QuickMobile. Nu era un magazin oarecare nici atunci, nici acum. Era cel mai tare site la vremea respectiva. Si, totusi, cum a fost posibil, cum au reusit sa se imbogateasca?

     Totul a inceput in 2015, cand o stire de ultima ora, de marketing afiliat Profitshare, a fost analizata in amanuntime de capetele luminate: “Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium.”


QuickMobile promitea multe la acea vreme, oferind spre vanzare telefoane mobile, gadget-uri, tablete, smartwatch-uri si o multime de accesorii si branduri de lux. 

     Era o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marcile de notorietate mondiala la acea vreme, printre care se numarau Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari si altii. 
     Avand in spate o echipa de profesionisti dedicati, oferind servicii personalizate si consultanta specializata, QuickMobile oferea o experienta de shopping unica. 
     Reducerile de QuickEnd, protectia datelor cu caracter personal si garantia produselor comercializate, au facut ca peste 2,2 milioane de vizitatori unici sa treaca pragul magazinelor QuickMobile in fiecare an. 
     Ideea de shopping la nivel inalt avea in spate un puternic atu: 
     - cele mai actuale metode de plata, 
     - livrare in ziua in care s-a facut comanda, 
     - servicii extra premium, 
     - garantia produselor pana la 4 ani, 
     - service express in maxim 5 zile si 
     - un ambient parfumat in magazine care marea in fiecare zi numarul cumparatorilor.

     Dar, iata care a fost boom-ul! QuickMobile devenise advertiser Profitshare. Ce insemna asta? Cea mai la indemana modalitate de a face bani online, doar din promovarea produselor QuickMobile.
     Fiecare vanzare generata de o persoana afiliata era recompensata printr-un commision, intre 3% si 20%, in functie de categoria produsului.

     Lumea auzise la acea vreme: “QuickMobile ofera comisioane ce depasesc media oferita de advertiserii IT&C din retelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux. “ 
     Multi si-au urmat calea nepasatori, nestiind cat pot castiga din acea afacere, altii, mai isteti, s-au oprit din drum si au analizat oferta, devenind afiliati.

     Metodele de promovare erau simple, la indemana oricarui afiliat:
     - pe website sau blog;
     - pe forumuri;
     - pe retelele sociale.

     Iar uneltele de promovare erau multiple:
     - link-uri de afiliat;
     - widget-uri cu produse;
     - slidere de produse;
     - bannere pe diverse dimensiuni.

     Intrarea QuickMobile in Profitshare a fost inceputul unei ascensiuni de mare anvergura a celor ce au prevazut o afacere de succes. 
     Nu le mai ramanea decat sa promoveze produsele disponibile in magazinul QuickMobile, din categoriile:
     - Telefoane
     - Tablete
     - Gadget
     - Accesorii
     - Branduri de Lux

     Pentru ca abia acum am aflat vestea cea mare, am luat hotararea suprema! 
     M-am clonat si m-am intors in timp, in anul 2015, la bordul unei nave spatiale supradimensionate (in care au intrat, evident, toti prietenii mei care imi citesc in acest moment blogul), incercand sa-mi gasesc locul in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare.



     Sa inceapa invazia androizilor! 
     Inscrie-te si tu in programul de afiliere, creeaza-ti cont si hai sa schimbam istoria, sarbatorind impreuna cei 10 ani de QuickMobile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu