luni, 8 decembrie 2014

Flori cu drag pentru fete si baieti



     Florile, aceste minuni ale naturii, au fost prezente inca de la aparitia omului. Pline de semnificatie, oamenii le daruiau pentru a-si exprima nonverbal atat dragostea cat si sentimentul de respect sau prietenie incepand de la nastere, continuand cu aniversarile, nunta si terminand cu trecerea in nefiinta. Florile vorbesc atunci cand cuvintele nu o pot face, mirosul lor incanta simturile, iar frumusetea lor imblanzeste inimile.

     “Daca am putea vedea in mod clar miracolul unei flori , intreaga noastra viata s-ar schimba din temelii.” (Buddha)

     Ce poate fi mai gingas si mai frumos ca o floare cu al sau dar de a fura un zambet oferind stralucire in ochii ce ard de pasiune? Femeile adora florile pentru ca ele reprezinta adevaratul limbaj al dragostei ascuns pe marginea unei petale iar barbatii stiu acest amanunt si se folosesc tot mai des de mici trucuri atunci cand vor sa-si exprime sentimentele.

     Majoritatea barbatilor timizi se transforma in admiratori secreti atunci cand vor sa faca o surpriza placuta unei persoane deosebite. In Epoca Victoriana florile erau un mijloc de comunicare pentru a transmite mesaje codate, permitandu-le indivizilor sa-si exprime sentimente ce nu puteau fi vorbite. Daca si tu faci parte din aceasta categorie si vrei sa scutesti drumurile anevoiase in cautarea unui buchet de flori originale, cu semnificatie, fara a fi nevoie sa alergi prin nameti in zilele geroase sau in verile lungi cand soarele dogoritor iti inunda trupul cu o moleseala obositoare, alege o florarie online si comanda un buchet de flori. Cu cei 13 trandafiri rosii si crini albi gingasi si inmiresmati vei deschide usa inimii pentru ca aceste flori minunate au darul de a impresiona pe oricine.


     In limbajul florilor, cei 13 trandafiri trezesc in sufletul iubitoarelor de frumos doar sentimente placute, alaturi de desfatarea vizuala pe care o ofera. Intr-o imbinare spectaculoasa, simbolul puritatii (crinul alb) alaturi de mesagerii dragostei si pasiunii (trandafirii rosii) vor spune ceea ce tu inca nu ai curaj sa exprimi prin cuvinte.


     Dupa ce primii pasi spre inima unei femei au fost facuti, urmeza prima intalnire cand trebuie sa o surprinzi cu ceva nou si original. Mesajul secret pe care vrei sa-l tranzmiti, prin cei 7 trandafiri de un alb imaculat simbol al puritatii supreme, este acela ca persoana care ii va primi reprezinta ceva pentru tine. Eucaliptul cu a sa prospetime, strecurat cu maiestrie, este semnul increderii ca visele cele mai patimase se vor implini. Spune-i cat de mult o apreciezi, spune-i "Te iubesc" in fiecare zi, cumpara-i mici cadouri daca vrei sa o vezi radiind de fericire si nu uita de floriile care aduc mereu primavara in suflet.


     Ai ajuns in pragul logodnei, nuntii sau traiti impreuna fericitului moment al venirii pe lume a unui copil? Alege buchete speciale care imbina eleganta cu prospetimea si creeaza un cadru mirific pentru cele mai fericite momente din viata.


 

     Nu trebuie sa existe doar momente speciale pentru a oferi in dar o floare. Florile trebuie sa faca parte zilnic din viata noastra asa cum si noi facem parte din natura. Traim impreuna, ne bucuram de viata impreuna. Cand vine momentul unei despartiri sau raceli inexplicabile in relatia ta si ai incercat prin cuvinte sa repairi greselile din trecut, arata-i ca te poti schimba si lupta sa-ti mai acorde inca o sansa. In astfel de “ocazii” alege un buchet de flori galbene si mov, 13 flori aranjate spectaculos intr-un buchet imperial sau un aranjament floral ce te va ajuta sa-i amintesti de clipele minunate petrecute in timpul verii, de mare, soare, exotic si plimbarile cu velierul.

  

     In orice anotimp ai ocazia sa alegi din gama variata de flori si aranjamente buchete speciale. Aranjamente florale corporate pentru partenerii de afaceri si pentru evenimente legate de business, flori pentru evenimente speciale, cosuri cu flori sau chiar florile saptamanii daca iti place sa faci astfel de cadouri mai des, alaturi de colectii de flori pentru sarbatori importante din viata ta, a familiei tale, a prietenilor sau colaboratorilor carora vrei sa le aduci o multumire cu aceste ocazii: Craciun, Paste, Sfanta Maria, Sf. Valentin, Sf. Alexandru, 1 si 8 Martie.

     Aranjamentele florale cu trandafiri, orhidee, cale, lalele, strelitia, crini, irisi, crizanteme, minibujori, frezii, liliac, hortensii si multe altele, alaturi de sfaturile gratuite pentru ingrijirea buchetelor si aranjamentelor, vor ajunge la destinatar impreuna cu aranjamentul, livrate de floricudrag.ro, floraria ce livrează flori in Bucuresti in aceeasi zi in care ai facut comanda. Nu iti ramane decat sa alegi!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu