joi, 13 noiembrie 2014

Pasesc cu incredere iarna, cu Kalapod


     Zilele trecute va spuneam cum ar trebui facute cumparaturile intr-un mod inteligent. Chiar daca nu ati citit, va spun acum din nou: online.
     Toata vara am cutreierat magazinele in cautarea unor sandale comode, fara sa gasesc un model deosebit, care sa-mi atraga atentia. Cand, in sfarsit, le-am gasit intr-un magazine online, s-a dus vara si nu le-am mai putut incalta. Acum zac in cutie, ascunse in dulap, pana anul viitor. Mi-e tare drag de ele si imi pare rau ca nu m-am gandit din timp sa-mi pregatesc incaltamintea pentru vara. Dar, gata, am invatat aceasta lectie dura si nu vreau sa mai repet aceeasi greseala si sa ma prinda, acum, iarna fara cizme.
     Intotdeauna am fost de parere ca orice femeie trebuie sa aiba macar doua perechi de incaltaminte pentru fiecare sezon: una comoda cu toc potrivit, pentru fiecare zi si una cu toc inalt si model mai sofisticat, pentru evenimente speciale. Banuiesc ca si barbatii gandesc in acelasi mod si sunt indreptatiti sa o faca, dar nu despre ei vreau eu sa vorbesc acum, ci despre noi, fetele, mai iubitoare de shopping si moda.


     Stiti care a fost primul criteriu care m-a convins sa le aleg? De fiecare data cand imi caut incaltaminte online ma uit intai la tabelul de marimi, iar aici am gasit exact ce mi se potriveste. Este foarte important ca un calapod sa respecte raportul dintre lungimea si latimea piciorului, asa cum stiu eu ca era odata. Pentru ca in decursul anilor au aparut tot felul de firme care fabrica sau importa incaltaminte, nu s-a mai respectat nicio regula. Eu port de obicei numarul 38, dar am fost nevoita sa-mi cumpar si numarul 39, chiar si 40. Nu va mai spun cum aratau, cred ca va dati seama ce inseamna un calapod lung si ingust atunci cand conformatia piciorului este cu totul alta.
     Alt criteriu a fost modelul. Faptul ca sunt imblanite imi asigura confortul atunci cand zapada este suficient de mare sau cand apar baltile odata cu dezghetul. Nu mai traiesc cu teama ca ma voi uda la picioare, sau imi intepenesc degetele de frig!
     Un alt atu al acestor cizme este prezenta snurului de la spate care permite strangerea pe gamba exact atat cat este necesar. Le pot purta cu fusta sau cu o pereche de blugi bagata in cizme, fara sa-mi pun problema ca vor arata hidos pe picior sau ca nu ma vor cuprinde. 
     Si mai sunt si la reducere…


     De cativa ani imi doresc o pereche de cizme rosii si iata ca acum a gasit-o. Sunt cu atat mai fericita, pentru ca imi dau seama ce frumos se vor asorta cu paltonul alb pe care tocmai l-am primit cadou. Am avut si anul trecut o pereche de cizme cu toc. Erau negre si tocul era mult mai subtire. De ce vorbesc la trecut? Simplu! O miscare gresita, o alunecare pe un drum nivelat si adio toc! Dar cu acest model nu trebuie sa-mi fac griji. Tocul este mult mai solid si stabil indiferent daca voi merge pe un drum asfaltat corect, sau nu.
     Mi-as fi ales si o pereche de ghete, o poseta sau un portofel, o pereche de pantofi pentru la primavara sau, de ce nu, o umbrela… dar am mai avut loc?
     Tocmai cand eram in febra cumparaturilor si le adaugam in cos, a intrat sotul meu in camera cu o privire duioasa, plina de rugaminti. Cu un glas linistit, dar ferm, mi-a sugerat sa-i caut si lui o pereche de ghete pentru iarna. Avea dreptate bietul de el, ghetele lui de anul trecut erau dezlipite, dar eu, purtata de valul minunatelor produse ce le-am trecut in revista, uitasem cu totul de el. Si ce de frumuseti am vazut la ghete barbati! Chiar si lui i-a venit greu sa aleaga, mai ca ar fi optat pentru doua perechi daca nu il convingeam eu ca nu trebuie sa neglizeze nici rubrica cu papuci.
     Stiati ca si barbatii sunt ahtiati dupa cumparaturi, mai ales atunci cand nu trebuie sa cutreiere prin magazine, sa stea in picioare si sa care sacose doldora de produse? Normal, este mult mai comod sa faci cumparaturi online.



     Sper ca recomandarile mele sa va fie de folos si sa gasiti articolele dorite la fel de usor cum le-am gasit noi. 
     Cumparaturi placute!

3 comentarii:

  1. mie imi plac papucii de la Kalapod, au si preturi bune

    RăspundețiȘtergere
  2. pe zenda gasesti multe modele asemanatoare la pret mai mic, dar is chinezrii oricum

    RăspundețiȘtergere