vineri, 21 noiembrie 2014

Handmade cu pietre semipretioase


"Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul GemSale in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!"



     Femeilor le place sa accesorizeze o tinuta cu ceva unic, ceva care sa le reprezinte. 
     Bijuteriile cu pietre semipretioase sunt cele mai potrivite si versatile accesorii. De multe ori insa, modelele din magazinele de profil nu sunt unice sau, nu se potrivesc in totalitate cu tinuta si stilul propriu. Solutia in acest caz o reprezinta un magazin online ce comercializeaza perle, margele metalice, pietre semipretioase, dar si accesorii care indeamna mainile indemanatice la confectionarea unor seturi de vis.

     Bijuteriile handmade au luat avant in ultimii ani, fiecare femeie fiind dornica sa aduca ineditul in tinuta ei sau chiar in casa ei. Ideile creative, tehnicile de margelit, quilling, modelare si origami asteapta sa fie descoperite si puse in practica de doua manute iscusite.

     Pentru zilele speciale - de Craciun, de Pasti sau de 1 Martie - cadoul ideal si plin de suspans il poti realiza chiar tu, cu putina inspiratie, multa dragoste si cu ajutorul acelor unelte margelit indispensabile. Te asteapta o aventura palpitanta care la sfarsit este incununata de multitudinea de satisfactii.



     Ace, clesti, pensete, mosoare, sau un pistol de lipit cu silicon, cu ele poti manevra sarma, elasticul sau guta ce-si asteapta margelele de toate formele si dimensiunile, perlele si accesoriile sa definitiveze o capodopera de bijuterie.

     Iti aduci aminte cand a fost ultima data cand o mamica si-a laudat odrasla talentata in arta origami? 
     Poate si tu ai facut vreodata un avion de hartie, figurine si animale sau un vaporas pe care l-ai lansat la apa cu atata bucurie in suflet. Era facut de mana ta, era o frumusete cu care te mandreai! 
     Cam asa incepe totul dar, cu ajutorul tehnicilor specifice, subiectul se poate aprofunda. Folosind hartii speciale, de diverse culori si texturi vei ramane fascinata de frumusetea florilor realizate cu aceasta tehnica. Impaturirea florilor este urmata apoi de adevarata munca de creatie - transformarea in globuri ce pot fi atarnate in camera, la fereastra sau pot fi folosite drept accesorii pentru ornamente de masa.

     Cand eram mica faceam globuri din staniol pentru pomul de Craciun. Apoi continuam cu ghirlande de lantisoare facute din hartie lucioasa sau creponata. Multi ani de zile au fost singurele podoabe pe care le atarnam in pom. Dupa un timp am reluat firul preocuparilor in arta origami, alaturi de fiul meu. Pasiunea mea a fost ceva mai mare decat a lui si a fost depasita, in cele din urma, de dragostea pentru pietrele semipretioase.

     Seturile unice, in combinatii doar de mine stiute si create, m-au fascinat atat de mult incat mi-am facut aprovizionarea cu margele, guta, sarma si inchizatori de argint, sarma siliconata si multele altele pentru a da startul noului meu hobby. Si totusi nu este de ajuns! O multime de accesorii bijuterii inca ma asteapta sa le descopar. Prioritatea o constituie momentan clestii special conceputi pentru diferitele operatiuni din timpul lucrului si o carte cu tehnici de margelit.


     Bijuterii din margele Swarovski, animale exotice din margele sau flori decorative din margele, sunt doar cateva exemple, alaturi de bijuteriile in stil romantic. Ele reprezinta visul ce sper sa devina cat mai curand realitate.

     Daca si voi impartasiti macar putin aceasta pasiune, veti fi de acord cu mine ca magazinul online este atat de bine dotat incat merita sa-i faceti o vizita. Macar de curiozitate. Asa am inceput si eu… si curiozitatea s-a transformat in hobby.


     “Ai pus bani deoparte? De Black Friday, www.gemsale.ro promite cele mai mari reduceri dintre site-urile de profil!” Intra sa vezi surpriza!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu